Şimdi Ara

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.700
Cevap
78
Favori
1.065.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi benim abim iktisat 3.sınıfta. ben işletme 3.sınıftayım. o da hukuktan kaldı bende hukuktan kaldım.. onun hukuk bütünleme sınavı c.tesi günü, benim hukuk bütünleme sınavım pazar günü! soruların aynı olma olasılığı var mıdır acaba? geçmiş yıllardan tecrübeli arkadaşlar bi söyleyiverin bakem.
  • Ben kamu yönetimi 2.sınıftayım ama bu sene çoğu dersten kaldım 3 e geçemicem gibi görünüyor .

Bu senede MYO dan mezun oldum bazı bölümlere 3 ten başlama hakkım varmış sanırım . Kamu yönetimini bırakıp atıyorm işletme 3 ten başlama şansım var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: stone2627

2012-2013 Kayıt yenileme

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

Hocam kendimizmi kayit yenileme yapicaz yine buroyami gidicez ?

Birde be 3.sinif isletme okuyorum 6 dersten ancak 2verebildim

2 ders daha verince bir ust sinifami gecicem diyelim veremedim 1 ders verdim ne olacak

Birde seneye kredili sistem geliyormus daha zor olacak sanirim

Öncelikle sınıfta kalma durumu yok . sadece dersten kalıyorsun. kaldığın dersleri bir üst sınıfta tekrar alırsın.
    Fakat bu sene kaldığını seneyede kalırsan sonraki sene o sınıfın derslerini alamazsın.

Kayıt yenilemede de ders seçimi yaptıktan sonra büroya gidilmesi gerekir diye biliyorum. örgünde öyle idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

Ben kamu yönetimi 2.sınıftayım ama bu sene çoğu dersten kaldım 3 e geçemicem gibi görünüyor .

Bu senede MYO dan mezun oldum bazı bölümlere 3 ten başlama hakkım varmış sanırım . Kamu yönetimini bırakıp atıyorm işletme 3 ten başlama şansım var mı acaba ?

ön lisans diplomanızı alırsanız olur. Daha eğer varsa böyle bir kararınız aöf yi arayın geniş bir bilgi alın.
  • Kayıt yenilemek için bankaya kayıt yenileme ücretini yatırmak yeterliymiş sonra büroyra gidilecek ve öğrenci kimliğine 2012-2013 bandrolü yapıştırılacak son olarak kitaplar verilecek(yıllık sistem) üniversitenin sitesinde bu şekilde yazıyor ama bu sene kredili sisteme geçtiğimiz için durum biraz karışık henüz net bir şey yok büyük ihtimalle önce ders seçimi yapacağız sonrada bankaya harcı yatıracağız

Bu arada harçlar kaldırılmış ama AÖF de dahilmi bilmiyorum 2 hafta sonra herşey netleşir
  • @stone2627
    Üstad birşey sormak istiyorum dersler ikiye ayrılacakmış yani şöyleki iktisat dersinden örnek verecek olursak bu ders güz dönemi iktisat 1 bahar dönemi iktisat 2 diye okutulacakmış

Peki bahar döneminde sadece iktisat 2 dersinden mi sorumlu olacağız yoksa yıllık sistemdeki gibi iktisat 1 dersini bahar döneminde de vermek zorundamıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerauto

@stone2627
    Üstad birşey sormak istiyorum dersler ikiye ayrılacakmış yani şöyleki iktisat dersinden örnek verecek olursak bu ders güz dönemi iktisat 1 bahar dönemi iktisat 2 diye okutulacakmış

Peki bahar döneminde sadece iktisat 2 dersinden mi sorumlu olacağız yoksa yıllık sistemdeki gibi iktisat 1 dersini bahar döneminde de vermek zorundamıyız ?

evet aynen öyle iktisat 1 dersini sadece güz döneminde alıcaksın. o dersten kalırsan bir sonraki sene güz döneminde vereceksin.
  • arkadaşlar 3.sınıf kamu yönetimi okuyorum karacan nokta atış soruları söylenildiği gibi sınavda başarı getiriyormu acaba.Kullanıp faydasını gören oldumu yani.
  • he ya, şu bir iki soru bankası tavsiyesi olan varmı ?
  • Arkadaşlar ben kamu yön. 2. sınıfa kaldığım 2 dersle devam ediyorum 1.sınıf matematik ve 2. sınıf istatistik.
    matematik dersi 1.sınıftan kaldığı için 3. sınıfa geçemiyorum. eğer bu senede kalırsam seneye kredili sistemde durumum ne olacak 2.sınıfa devam mı edeceğim yoksa 3. sınıf derslerini alabilecekmiyim.
    cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

he ya, şu bir iki soru bankası tavsiyesi olan varmı ?

Muratın çıkmış sorularını çözmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ommix

quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

he ya, şu bir iki soru bankası tavsiyesi olan varmı ?

Muratın çıkmış sorularını çözmeni tavsiye ederim

eyvallah hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demir79

Arkadaşlar ben kamu yön. 2. sınıfa kaldığım 2 dersle devam ediyorum 1.sınıf matematik ve 2. sınıf istatistik.
    matematik dersi 1.sınıftan kaldığı için 3. sınıfa geçemiyorum. eğer bu senede kalırsam seneye kredili sistemde durumum ne olacak 2.sınıfa devam mı edeceğim yoksa 3. sınıf derslerini alabilecekmiyim.
    cevaplarınız için teşekkür ederim.

Tam bir bilgim yok ama bir yerden duymuştum geçemiyosun.Sen yine de bir aöf bürosuna sor.
  • 4dersten büte kaldım

AÖF Kayıt Yenileme ve Sınavlar Genel Konu

2ders vermek zorundayım hangileri rahat veririm, 1.sınıfım su davranış bilimlerinden hiç bişi anlamıyorum nasıl vericem ilk sınavı sıktım 60almışım 2.sınavı sıktım sonuc bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolek21 -- 22 Ağustos 2012; 22:54:42 >
  • Davranış bilimlerine giriş kolay bir ders murat yayınlarının yardımcı kitabına çalışarak bu dersi geçtim aslında sadece bu ders değil tüm dersleri yardımcı kitaba çalışarak geçtim ve tabiki çıkmış soruların tümünü çözdüm aöf ün verdiği kitapları hiç açma kalın kalın kitaplar okusanda zaten birşey anlamazsın iyice kafan karışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 23 Ağustos 2012; 11:52:55 >
  • Bütünlemeden 50 almak yetiyor mu yoksa vize finalin de etkisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkini

Bütünlemeden 50 almak yetiyor mu yoksa vize finalin de etkisi var mı?

Vizede aldığın sonuç ile bütünlemede aldığın sonuca bakılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkini

Bütünlemeden 50 almak yetiyor mu yoksa vize finalin de etkisi var mı?

Ara + but

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muh. - İkt. ve Hukuktan gireceğim , dün başladım geçmiş yılların sorularını çözmeye , iktisat kolay duruyor çabuk soru çözülebiliyor , hukuk orta zorlukta çok fazla anlamını bilmediğim kelimeler var ama muhasebe baya zorlayacak sanırım beni.

Kıyaslama yaparsam geçmiş yıl sorularına göre ; final soruları daha kolaydı sanki büt. zor olmuş biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eyvallah -- 29 Ağustos 2012; 0:19:56 >
  • Merhaba arkadaşlar bütünleme sınavları yaklaşıyor son 11 gün siz nasıl çalışacaksınız malum işlerden dolayı yoğun çalışma yapamıyoruz ancak ben sitemde bir yazı hazırlamıştım. Son bir hafta kala iki dersten sınava gireceğim 6 senenin ara sınav, yıl sonu ve bütünleme sorularının hepsine çalışmayı düşünüyorum siz nasıl çalışıyorsunuz?

Aöf Bütünleme sınav soruları nasıl indirilir
    Daha önce resimli anlatımını yapmıştım işine yarayan arkadaşlar olursa anlatımdan istifade edebilirler. yukarıdaki bütünleme sınavı hakkındaki yazım
    Burasıda resimli anlatımını yaptığım yer blogger da olduğu için silinme sorunu olmuyor
    Aöf Sorularını Bilgisayara indirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halimasa -- 29 Ağustos 2012; 18:27:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.