Şimdi Ara

Aöf - İşletme mi, Kamu Yönetimi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aöf önlisans bitirdim. Aöf dikey geçiş yapıp 3.cü sınıftan başlıyacağım. İki bölüm arasında kaldım: İşletme mi Kamu Yönetimi mi? (Başka bölümler de tavsiye edebilirsiniz)

-Kpss'de hangisi daha avantajlı? (Benim için en önemli olan nokta bu)

-Hangisini okumak daha kolay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 3 Ekim 2013; 22:31:53 >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur01 kullanıcısına yanıt
    kpss den 85 ve uzeri alırım diyorsanız işletme.
    kamu yönetimi 80 ve üzeri alırsanız atanabilirsiniz.
    önlisans bitirdiğiniz bölüm nedir bilmiyorum ama kpss de önlisanslar bölüme göre değişen avantajları daha yüksek.
    zorluk kişiden kişiye göre değişir.
    iktisat veya sosyoloji de olabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerleyeksan

kpss den 85 ve uzeri alırım diyorsanız işletme.
    kamu yönetimi 80 ve üzeri alırsanız atanabilirsiniz.
    önlisans bitirdiğiniz bölüm nedir bilmiyorum ama kpss de önlisanslar bölüme göre değişen avantajları daha yüksek.
    zorluk kişiden kişiye göre değişir.
    iktisat veya sosyoloji de olabilir bence.

Teşekkürler cevap için :)
    Bitirdiğim aöf önlisans bölümü Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
    İktisat zor diyorlar onun için o bölümü okumak istemiyorum. Sosyoloji ise hiç bir fikrim yok onun için onu bilmediğim için listeye almadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 13 Eylül 2013; 14:47:19 >
    büro yönetimi ve sekreterlik olarak kpss ataması 40-50 kişilik ataması var. link veriyorum.
    http://www.sorubak.com/20122-kpss-onlisans-buro-yonetimi-ve-sekreterlik-taban-puanlari_2987.html
  • Hocam tam anlamadım da bunlar 2012 kpss sınavının ilk atamasında yerleşen taban puanlar anladığım kadarıyla. Yani büro yönetimi bölümü daha avantajlı mı demek istedin acaba.
    Zaten 2014 önlisans kpss'ye hazırlanmayı da düşünüyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: onur01

Hocam tam anlamadım da bunlar 2012 kpss sınavının ilk atamasında yerleşen taban puanlar anladığım kadarıyla. Yani büro yönetimi bölümü daha avantajlı mı demek istedin acaba.
    Zaten 2014 önlisans kpss'ye hazırlanmayı da düşünüyorum :)

lisans tamamlayın tabiki.
    sizin bölümde güzel . 3.ve 4. atamalarda daha insaflı puanlara iniyor hiçbirzaman 75,in altına inmez spesifik bölümler laboratuvar gibi onlar enson 60lara kadar düşerler.sebebi az kişi bu bölümden kpss ye girer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 13 Eylül 2013; 16:16:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşletme mi? İktisat mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hmm teşekkürler cevap için

• Birazcık hort bilgisayar programcılıgı bitirdim hangisi daha kolaydır uğraşamam ben öyle saatlerce kafayı gömüp ders çalışmakla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Birazcık hort bilgisayar programcılıgı bitirdim hangisi daha kolaydır uğraşamam ben öyle saatlerce kafayı gömüp ders çalışmakla

Bende Bilgisayar programcılığı bitirdim. Bir kaç arkadaşa sordum Uluslararası ilişkiler okumam yönünde ısrar ettiler. Daha basitmiş ama Kamu yönetimi de okuyabilirsin bence kaydımı yarın yapacağım belgelerimi aldım. Yarın bankaya harcı yatırıp AÖF bürosuna gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanyolu

quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg01

Birazcık hort bilgisayar programcılıgı bitirdim hangisi daha kolaydır uğraşamam ben öyle saatlerce kafayı gömüp ders çalışmakla

Bende Bilgisayar programcılığı bitirdim. Bir kaç arkadaşa sordum Uluslararası ilişkiler okumam yönünde ısrar ettiler. Daha basitmiş ama Kamu yönetimi de okuyabilirsin bence kaydımı yarın yapacağım belgelerimi aldım. Yarın bankaya harcı yatırıp AÖF bürosuna gideceğim.

Tam anlamadım da Kamu yönetimini mi okuyacaksınız?
    Ben daha kararsızım :S

Valla hocam nispeten kolay ve elle tutulur Kamu var ben onu yazacam.Bende tecil işlemlerini daha yapmadım bayramdan önce gider onu halleder bayramda Harc parasını ayarlar bayram sonu gider kayıt olurum hemde araştırayım iyice nedir ne değildir
    Ben Uluslararası ilişkiler yazdım. Bakalım hayırlısı.
  • Ben de bilgisayarım kamu seçeceğim büyük ihtimal

Bu arada sormak istediğim birşey var. Mesela murat yayınlarının yardımcı kitabında fark dersleri yok galiba. Fark dersler için de yardımcı kitap çıkıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diavolo -- 2 Ekim 2013; 13:47:50 >
  • Tüm bilgisayarcılar kamulu oldu bizim arkadaş murat yayınlarını soruları ordna soruyorlar diye alıyordu sürekli.görünce bir sorayım.Zaten kendiside kırtasiyede çalışıyor
  • Beyler, bende bilgisayar bölümü myo. mezunuyum dikey geçiş le aöf de hangi bölüm okusam karar veremedim kamu yönettim mi yoksa işletmemi kısacası sizce en kolay yoldan mezun olunacak bölüm hangisi kısacası
  • bilalTegmen B kullanıcısına yanıt
    Kamu Yönetimi diye biliyorum Tüm bilgisayarcılar toplandık KAMU'lu olduk
  • Aynen dostum bende bugun kamuyonetimi bölümü öğrencisi oldum nası nası bitti anlamadım bütün PROGRAMCILAR BURDA
    Şaka bi yana kaynak olarak ne almayı düşnüyorsunu?
  • bilalTegmen B kullanıcısına yanıt
    Daha araştırmadım bazı sebeblerden dolayı büroya gidip kesin kayıt olmam bayram sonunu bulur benim.Ama Murat yayınları diyorlar.Sorularda ondan cıkıyormus geçen seneler
  • Merhaba arkadaşlar, belkiwww.sinavadogru.net 'i de denemek istersiniz. Her AÖF lünün tam ihtiyacını karşılıyor. Videoyu izleyerek site tam olarak nasıl çalışır öğrenebilirsiniz. Açıklamalaı sorular ve ünite özetleri bulunuyor. Her yerden erişim. Pc, tablet, akıllı telefon..

Sadece alternatif, bilginiz olsun.

Sınavlarınızda başarılar.
    http://www.sinavadogru.net/blog/index.php/2013/10/03/aof-konu-ozeti-aciklamali-soru-sinava-dogru/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.