Şimdi Ara

AöF İŞLETME (3.sınıf) - ARA SINAV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 2 yıl pmyo okudum şuan mesleğimde faal durumdayım.Pek vaktim olmadığı için hiç çalışmadım pek sallamadım açıkçası.Şimdi yumurta kapıya dayandı, elinde konu özetleri fln olan varsa gönderirse çok makbüle geçer.Ayrıca nasıl çalışcam nerelere çalışcam yok mu bunun bi kolay yolu

::::::::::::::: SINAVDAN SONRA :::::::::::::::

Sorular çok ilgnç geldi bana, ne anlatmak istediklerini anlamadım.Ayrıca sınavda hesap makinesi kullanan vardı ( 500+220-140 benzeri bi işlem için).Neyin kafasını yaşıyo bunlar, dumur oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamamen Hayal Ürünüdür -- 7 Nisan 2012; 13:07:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Beyler 2 yıl pmyo okudum şuan mesleğimde faal durumdayım.Pek vaktim olmadığı için hiç çalışmadım pek sallamadım açıkçası.Şimdi yumurta kapıya dayandı, elinde konu özetleri fln olan varsa gönderirse çok makbüle geçer.Ayrıca nasıl çalışcam nerelere çalışcam yok mu bunun bi kolay yolu

hocam valla bende yeni girişliyim. aynı senin gibi yumurta dayandı bi yerimize. su anda yapabileceğimiz en mantıklı iş gecmis senenin sorularına ve okulun verdiği kitapların konu bitimlerinde testler var o testlerdeki soruları ve cevapları ezberleyerek calısmak. konulara calıssanda temel olmadıgı icin 3 günde anlamak cok zor olur diye düsünüyorum. 10 tane ders var. hangi birine calıscan.

• quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

Beyler 2 yıl pmyo okudum şuan mesleğimde faal durumdayım.Pek vaktim olmadığı için hiç çalışmadım pek sallamadım açıkçası.Şimdi yumurta kapıya dayandı, elinde konu özetleri fln olan varsa gönderirse çok makbüle geçer.Ayrıca nasıl çalışcam nerelere çalışcam yok mu bunun bi kolay yolu

hocam valla bende yeni girişliyim. aynı senin gibi yumurta dayandı bi yerimize. su anda yapabileceğimiz en mantıklı iş gecmis senenin sorularına ve okulun verdiği kitapların konu bitimlerinde testler var o testlerdeki soruları ve cevapları ezberleyerek calısmak. konulara calıssanda temel olmadıgı icin 3 günde anlamak cok zor olur diye düsünüyorum. 10 tane ders var. hangi birine calıscan.

Al bakalım oku belki işe yarar :)
    https://hotfile.com/dl/150366173/a5aaa49/sletme_3.snf-Hazirlik.rar.html

• arakdaşlar bende daha kitap açmadım sayılır bende myodan işletmeye geçtim elinde çıkmış sorular olan varsa gönderebilirmi ?
  • aynı durumdan muzdaripiz, 3 sınıf işletme okuyorum. İlk sınavdan nerden nereye kadar çıkacak söyleseniz çok iyi olur.
  • valla ben sınava çok önceden hazırlığa başladım ama kitabı hiç açmadım sadece çıkmış sorulara çalıştım.
    çıkmış sorulardanda anladığım kadarıyla en az % 70-80 i çıkmış sorulardan. bu senede böyle olacağına inanıyorum tabi adamların bize garezi yoksa. ve ara sınava böyle gireceğim ara sınavın sonucuna göre derslere farklı kaynaklar ekleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

aynı durumdan muzdaripiz, 3 sınıf işletme okuyorum. İlk sınavdan nerden nereye kadar çıkacak söyleseniz çok iyi olur.

kitapta toplam kac ünite varsa yarısından sorumlu oluyorsun vizelerde. yani diyelim hukuka giris dersinde 15 ünite var toplam, sen ilk 8 üniteden sorumlu oluyorsun vizelerde. finallerde hepsinden sorumlusun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eem 2.sınıf 1. dönem
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleyman35

quote:

Orijinalden alıntı: Le7els

aynı durumdan muzdaripiz, 3 sınıf işletme okuyorum. İlk sınavdan nerden nereye kadar çıkacak söyleseniz çok iyi olur.

kitapta toplam kac ünite varsa yarısından sorumlu oluyorsun vizelerde. yani diyelim hukuka giris dersinde 15 ünite var toplam, sen ilk 8 üniteden sorumlu oluyorsun vizelerde. finallerde hepsinden sorumlusun..

teşekkürler.
  • AÖF çıkmış sorular herkesin işini görüyor sende indir çalış. Birde ara sınavda işi sıkı tut, final daha rahat geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintmax

AÖF çıkmış sorular herkesin işini görüyor sende indir çalış. Birde ara sınavda işi sıkı tut, final daha rahat geçer

aynen katılıyorum. Ara final olmadı büt var. yani beyler bu seneyi iyi değerlendirmemiz lazım seneye büt yok.
  • Sorular çok ilgnç geldi bana, ne anlatmak istediklerini anlamadım.Ayrıca sınavda hesap makinesi kullanan vardı ( 500+220-140 benzeri bi işlem için).Neyin kafasını yaşıyo bunlar, dumur oldum
  • Pazarlama ve y.bilgi sistemleri hiç umduğum gibi değildi sorular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cém

Pazarlama ve y.bilgi sistemleri hiç umduğum gibi değildi sorular.

yönetim bilgi sistemi bi yere kadarda pazarlamadan bende çaktım.
  • çıkmış sorulardan geldi çoğu en fazla 6-7 soru değişikti hepsinden maliyet kolaydı 2 soruda hata yaptım 24 net var ortalama diğerlerinden en az 25 net var : ) yarın finansal ile Türk vergi sistemi son 5 yılın çıkmış sorularına asılın derim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOK!

çıkmış sorulardan geldi çoğu en fazla 6-7 soru değişikti hepsinden maliyet kolaydı 2 soruda hata yaptım 24 net var ortalama diğerlerinden en az 25 net var : ) yarın finansal ile Türk vergi sistemi son 5 yılın çıkmış sorularına asılın derim arkadaşlar.

+ 1.000.000
  • quote:

çıkmış sorulardan geldi çoğu en fazla 6-7 soru değişikti hepsinden maliyet kolaydı 2 soruda hata yaptım 24 net var ortalama diğerlerinden en az 25 net var : ) yarın finansal ile Türk vergi sistemi son 5 yılın çıkmış sorularına asılın derim arkadaşlar.

5 ders ot b*ka karışıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: west

quote:

+ 1.000.000

aynen öyle.. dün gece saat 11.30 'da geçmiş soruların sadece cevaplarına baktım. toplamda 15 dakika.. bu sayede sınavda en az 30 soruyu yaptım..

ama yarın genel işletme, iktisada giriş, hukuka giriş öyle olmayacak gibi.. geçmiş sorularda fayda etmeyecekk çaktık

vergi sisteminde kesin çıkar en az bi 10-15 tane... finansalda da 3-4 tane bekliyorum

• 2. oturuma giremedim, seneyemi vericem 2 dersi?

http://forum.donanimhaber.com/m_59541562/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59541562
  • finallerden iyi alman gerekecek yani 70 üzeri alman gerek vizeler %30 alınıyor final ise %70 bu sene sınavlar kolaydı seneye sistem değişiyor ne olacak henüz belli değil..
  • quote:

finallerden iyi alman gerekecek yani 70 üzeri alman gerek vizeler %30 alınıyor final ise %70 bu sene sınavlar kolaydı seneye sistem değişiyor ne olacak henüz belli değil..

vizenin amacı zaten finallere giriş bileti almak değil mi, eminmisin finallerden yüksek alsam geçer miyim ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.