Şimdi Ara

AÖF Final Sınavlarıda Online Yapılır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bahar dönemi 13-14 Haziran 2020 tarihinde yapılacağını biliyorum. Bu sınavında online olma ihtimali var mıdır? Avrupa ülkeleri genelde kış mevsiminde bulunuyor ve İtalya'da Eylül ayına kadar okulların açılması ertelenmişti. Acaba bizde durumlar nasıl olur?



  • Şimdiden bir şey söylemek zor. Salgının ne seyirde devam edeceğini ya da ikinci dalga olup olmayacağını kimse bilmiyor. Duruma göre rektörlük karar verecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi detista -- 4 Mayıs 2020; 2:26:7 >
  • Final sınavları, çok kapsamlı olan MSÜ sınavları ile çakışıyor. Milyonlarca insanın özellikle büyükşehirlerde bir araya gelmesi söz konusu. Ertelenmesi durumunda mezuniyetten atama bekleyen memurlar, temmuz ayında düğün yapacaklar veya bir şekilde işleri olanlar falan var.

    Geçen senelerde zaten Mayıs ayı içerisinde yapılmış, https://aosdestek.anadolu.edu.tr adresine üniversite id ile giriş yapıp sağ üstten soru sor kısmından talep oluşturmanızı rica ediyorum arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ø -- 5 Mayıs 2020; 13:19:12 >
  • Bir milyondan fazla öğrenciyi aynı ortama koymak kesinlikle yanlış bir hareket olur hiçbirşey insan sağlığından daha önemli olamaz online yapılması daha doğru olur. Konu ile ilgili twitter üzerinden sürekli mesaj atıyorum Prof. Dr. Şafak Ertan ÇOMAKLI beye bakalım ilerleyen günlerde açıklayacağını iletti.
  • Ben pek sanmıyorum, inşallah yanılırım reis-i cumhur örgün ünileri de açmaya niyetli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.