Şimdi Ara

AOF-BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ SORULARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben 98 de liseyi bitirmiş, 2008 de sınava ilk defa girip aöf-bankacılık ve sigortacılığı kazanan yaşlı biriyim...

Eğitim ve Sınavlar bölüm konularını inceledim ama bana yarar sanki bilgi bulamadım. Ben şimdi ilk nezaman sınava gireceğim,konulardan bi haberiz çünkü, verdikleri kitapların konularından, ünite deniyor sanırım, ilk sınav için mükellefim, bunları aöf sitesinde baktım ama ben bulamamış olabilirm, bölüm hakkında neler düşünüyorsunuz?

Eğer forumda varda görmediysem kusura bakmazssınız...
    Bu sorularla ilgili aöf'ün sitesinde bildiğiniz bir link var ise paylaşırsanız sevinirim...

------------------------------------------------------------------------------
    Türkiyede okuma cesaretini gösteren tüm kahramanlara başarılar...

• önce sınav tarihleriyle başlayalım:

Arasınav 04-05 Nisan 2009
    Yılsonu Sınavı 30-31 Mayıs 2009
    Bütünleme Sınavı 05-06 Eylül 2009

ara sınavın genel ortalamaya etkisi : %30
    yılsonu sınavının genel ortalamaya etkisi : %70

genel ortalamada bir dersten 50 ve üzeri notu alırsan o dersi geçmiş oluyorsun.

ara sınav kitapların tüm ünite sayısının yarısı kadar üniteyi kapsar. örneğin 14 üniteli bir kitabın ara sınavda ilk 7 ünitesinden sorumlu oluyorsun. yılsonu sınavında ise kitabın tümünden sorumlu oluyorsun ama son yarı üniteler ağırlıkta oluyor.

bir dersten 50 ortalamayı tutturamadığın zaman bütünleme sınavına giriyorsun. bu sınavda yılsonu sınavına girmemiş gibi kabul edilip yine aldığın not %70 üzerinden değerlendiriliyor. geçersen ne ala yine geçemezsen ders 2. sınıfa kalıyor.

eğer 3 dersten bütünlemede de kalırsan 1. sınıfı tekrar ediyorsun.

kafana takılan başka bi şey olursa özelden mesaj atabilirsin.

not: aynı bölümü ben de okuyorum şu an. maalesef istatistik dersinden 4 puanla kaldım ve 3. yıla uzadı. bu sene biticek inşallah...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriaThlon -- 12 Ocak 2009; 23:41:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.