Şimdi Ara

AOC G2460PF FreeSync Monitör İncelemesi + Kullanıcılar Kulübü (TR'de İlk ve Tek) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.071
Cevap
24
Favori
53.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar, ben de bu ekranı amazondan aldım ve fiyatına göre inanılmaz tatmin edici bir ekran. fabrika görüntü ayarları biraz moral bozsa da ilk mesajdaki görüntü ayarlarını yapınca bu sorun da ortadan kalkıyor, görüntü kaymak gibi oluyor. o ayarları bulan kişinin ellerinden öpüyorum, sağ olsun :D

    sorunum şu ki o ayarlarda windows gama ayarını en alta çekmek var. fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda windows gama ayarını yine orta seviyeye alıyor ve tekrar ayarlamam gerekiyor. bir çözümü olan var mı?
  • Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Monitör ihtiyacım var bu aralar ve biraz araştırınca bu monitör hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlardan ricam bu monitörde ben bilgisayardan uzak kanepeye uzanarak film de seyretmek istiyorum. görüntü kaybı yaşanıyor mu ? Kanepemin uzaklığı bilgisayardan 2 metre hemen hemen uzandığımda 30cm de kafam monitörden aşağıda kalacak. Bilgi verirseniz çok sevinirim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bulevent

    Arkadaşlar merhabalar öncelikle. Monitör ihtiyacım var bu aralar ve biraz araştırınca bu monitör hoşuma gitti. Kullanan arkadaşlardan ricam bu monitörde ben bilgisayardan uzak kanepeye uzanarak film de seyretmek istiyorum. görüntü kaybı yaşanıyor mu ? Kanepemin uzaklığı bilgisayardan 2 metre hemen hemen uzandığımda 30cm de kafam monitörden aşağıda kalacak. Bilgi verirseniz çok sevinirim...

    Kesinlikle yaşarsın hele tam siyah sahneleri neredeyse göremezsin, yerinden kalkıp ekranın önüne gitmen gerekir ama bu monitörün değil bütün TN panellerin sorunu, bu yüzden artık insanlar IPS panellere geçiş yapıyorlar, renk doğruluğu bakış açısı çok daha önemli, açıkçası 1-2ms ile 4-5ms arasındaki farkı da normal kullanıcı farkedebilir mi ? sanmıyorum ben etmedim.




  • arkadaşlar selam bu monitörü amazon.de veya com hiçbiri göndermiyor türkiyeye nereden alınabilir ucuz.

    bir sitede 800 lirayken yakalamıştım ama monitörler hakkında bilgim yoktu keşke alsaydım
  • Arkadaşlar merhaba, monitörü bugün bir arkadaşımdan aldım ve kurdum. 144 hz çalıştırdım hiçbir sıkıntı yok ama cs go girdiğimde 1024x728 4x3 ayarlarını yaptığım zaman yan taraflar siyah kalıyor.
    Ekran kartım amd r9 serisi windows 10 kullanıyorum. Bu problemin çözümünü bilen var mı ?
  • Bir sorunum daha var. Monitörde extra kısmına geldiğimizde H.frequently : 67 V.frequently : 60 hz gösteriyor arkadaşlar. Bunun 144 hz olması gerekmiyor mu ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SemhDkmen

    Arkadaşlar merhaba, monitörü bugün bir arkadaşımdan aldım ve kurdum. 144 hz çalıştırdım hiçbir sıkıntı yok ama cs go girdiğimde 1024x728 4x3 ayarlarını yaptığım zaman yan taraflar siyah kalıyor.
    Ekran kartım amd r9 serisi windows 10 kullanıyorum. Bu problemin çözümünü bilen var mı ?

    Bu bir problem mi acaba ? 4:3 yerine 16:9 dene bakalım.
  • amazon.com da 210 dolar, amazon.de de 250 euro fiyatı olan bir monitörü Türkiye'de neden ve nasıl 1500 liraya satıyolar hayret. Bize kaliteli elektronik ürün kullanmak haram bu memlekette...

    Monitörü burdan alınca bile sorunla karşılaşıyorum elektronik ürünlerde çok şanssızım cesaret edip yurtdışından alamıyorum zaten amazonda şu an Türkiye'ye kapalı sanırım satışı.
  • SemhDkmen kullanıcısına yanıt
    144Hz almak için dp portundan bağlamanız lazım. Bağladıysanız bilemiyorum tabi
  • symbiotic kullanıcısına yanıt
    Dışarıdan alsanız bile Tecpro ücretsiz bakıyor, çok iyi bir servis.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    1 hafta önce asus vp247h aldım monitörün ayarları yapılmıyordu muhtemelen donanımsal bir sorunu vardı (bahsettiğim şanssızlığım hep bu şekilde) bende direk cayma hakkımı kullanıp servisle falan uğraşmadım. Böyle bir durumda yurtdışı ürününde servis nasıl bir işlem yapar acaba değişim yapabiliyorlar mı mesela. Bu sebeplerden güvenemiyorum malesef. Zaten dediğim gibi yurtdışından alınmaya mecbur edilmek canımı sıkıyor. Neden 200 dolarlık monitör ülkeye girince 1500 lira oluyor anlamıyorum. Türkiye'de fiyat politikası ürünün yeni gelmesiyle,çok satılmasıyla gibi etkenlerden dolayı fiyatını abartabiliyorlar ben buna karşıyım. bu ürün 1500 lirayken amazonda satılan başka bir 200 dolarlık monitör ülkede 750 liraya satılabiliyor bunu da gördüm.

    Demek ki isteyince satılabiliyormuş firmalar keşke biraz insaflı davranıp tüketiciyi düşünen fiyat politikaları izleseler

    Ayrıca konudan alakasız olarak, açtığınız konuları takip ediyorum büyük emek veriyorsunuz ilgileniyorsunuz elinize sağlık bu vesileyle teşekkür etmiş olayım :)




  • Renk ayarını yapmıştım windows 10 creators update yükledikten sonra eski haline dönmüş ve görüntü ayarlarında artık öyle bir seçenek yok çözümünü bulan var mı?
  • Murat hocam konuyu inceledim sanırım epey eski bir ürün sizce bunun gibi tn panelmi yoksa ips panelmi almalıyım AOC düşünüyorum bana 144 hz bu boyutta en uygun bir aoc tavsiye edebilirmisiniz, çok teşekkürler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: raver

    Murat hocam konuyu inceledim sanırım epey eski bir ürün sizce bunun gibi tn panelmi yoksa ips panelmi almalıyım AOC düşünüyorum bana 144 hz bu boyutta en uygun bir aoc tavsiye edebilirmisiniz, çok teşekkürler..

    Eski mi ? Son zamanlarda çıkan bir ürün, monitörün çıkış tarihine bakın ama ona kafadan +1 yıl ekleyin ülkemizde boy göstermesi anca buluyor, 3.dünya ülkesi durumu işte yapacak bir şey yok.

    PM at ilgilenirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MühendisMurat

    Dışarıdan alsanız bile Tecpro ücretsiz bakıyor, çok iyi bir servis.

    Tecpro ya monitörler hakkında soru sormak için 2 kere aradım 2 gün arayla. Yurtdışından alınan AOC monitörleri de sordum ilk aramamda 1 yıl garantisi oluyor ama para iadesi veya ürün değişimi olmuyor yurt dışından alındığı için firma ürün değişimi gerekse bile veremez dendi. 2 gün sonra aradığımda tekrar sorayım dedim sordum bu seferki arkadaş AOC monitörlerde 3 yıl uluslararası garanti var sadece para iadesi gerçekleşmez ürün değişmesi gerekirse değişim oluyor dedi. Emin misiniz bana diğer arkadaş olmadığını söyledi dedim yok hayır oluyor dedi kesinlikle eminim dedi.

    Kafam karıştı şimdi hangisine güveneceğimi bilemedim eğer Amazondan falan aldığımızda burada 3 yıl garanti geçerli ve gerekli durumda değişim olabiliyorsa amazondan alayım gayet mantıklı. Sizin net bilginiz var mı acaba sizin bilginiz ne yönde




  • symbiotic kullanıcısına yanıt
    Bildiklerim ilk sayfada yazıyor benim bir etkileşimim olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

    Hala tam oturmadi ama iki monitor arasinda kaldim sanirim.

    Tam oturmadi diyorum cunku istedigim sekilde monitor malesef yok.

    Ekran kartim: msi gtx 1080 gaming x.



    Aoc 241qx ile dell 2417 dg arasindaki farklar nelerdir?



    Oynadigim oyunlar genellikle fps, tom raider tarzi, yaris oyunlari, futbol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the-music kullanıcısına yanıt
    Burası 2460PF konusu, Monitör başlığına ayrı bir konu açın siz.
  • Merhaba,

    Sayfaları tek tek okuyamıyorum. En güncel ayarlar baş sayfada yazdığınız gibi midir?
    monitörün ayarlarını daha güzel hale getirmek için başka bir ayar var mıdır?

    @MühendisMurat
  • Pegasustoni kullanıcısına yanıt
    Güncel ayarlar orada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.