Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
167.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum resmen evham fırtınası yaratmışsın :) öncelikle sakin ol. Eve gelince detaylı bir şekilde kutu içeriği olsun ölü pixel ve ışık sızması testi olsun hepsini yap .Zaten memnun kalmazsan ve ya bir şey sezersen 1 hafta içinde hep koşulda iade hakkın var, sıkıntı olmaz. Ayrıca kutu içeriğinde bir şey yok. Cd falan bir işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 13 Mayıs 2014; 1:01:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi hocam sanırsam aşırı heyecan fazlaca evhamı da yanında getirdi :) Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim, dediklerinizi uygulayacağım. İnşallah şansıma sorunsuz bir ürün gelir. Ürünü inceleyince haberdar ederim. İyi geceler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamat -- 13 Mayıs 2014; 1:08:42 >
  • Alamat A kullanıcısına yanıt
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Umarım sorunsuz bir kullanırsın.güzel bir monitör seçmişsin.Olumlu düşün :)

• Hangi sorunla karşılaşsam karşılaşayım yine de bu monitörden vazgeçmeye hiç niyetim yok, o derece ısındım hocam :) Zaten kendimi sürekli pozitif düşünmeye sevk ediyorum, tekrar çok teşekkür ederim :)
  • Alamat A kullanıcısına yanıt
    Bende de bir iki sıkıntı olmuştu zamanında. 3 4 Ay monitörü bekledim. Daha doğrusu sürekli ölü pixel çıkıyordu ve ya ellerinde kalmıyordu. Neyse sonunda aldım bu seferde ışık sızmasının bende normale göre çok fazla olmasından sonra 3 4. Günde mi ne iade edip aynı üründen almıştım.

• Bayağı uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirmişsiniz hocam, bakalım durum bende ne olacak bekleyip göreceğiz :) Hani Vatan'dan o kadar korkar oldum ki ''Ürünün sorunlu gelme ihtimali kaç?'' yerine ''Ürünün sorunsuz gelme ihtimali kaç'' sorusunu sormayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alamat

Bayağı uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirmişsiniz hocam, bakalım durum bende ne olacak bekleyip göreceğiz :) Hani Vatan'dan o kadar korkar oldum ki ''Ürünün sorunlu gelme ihtimali kaç?'' yerine ''Ürünün sorunsuz gelme ihtimali kaç'' sorusunu sormayı düşünüyorum

vatanin internet sitesinden yaptigim alisverislerde sorun yasama oranim %50 hep mi sorun cikar anlamadim sansima oyuzden magazadan alirken bile cok dikkat ediyorum
    zaten gorevlinin yuzune direk soyluyorum ona gore muamele yapiyorlar
  • Geçen hafta 571 tl idi fiyatı şu an 733 tl olmuş Haftasonu %25 olayı hala varmı Vatanda ?
  • quote:

Dün itibariyle Vatan'dan siparişimi verdim. Pazar günü gidip alamadım ve fiyatlar hafta içi yükseleceği için internet üzerinden siparişimi vermek zorunda kaldım. Artık sorun çıkarsa iki dakika arabayla gidip değişimini yapacağım. En azından aldığım fiyat hafta sonu fiyatı. Ama inşallah sorun çıkmaz

Ne kadara aldınız ?
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    559 hocam
  • quote:

559 hocam

Bende hafta sonunu bekleyeyim o zaman şuan fiyat uçuk.
  • Sanırsam çok şanslıyım arkadaşlar, ekranımda hiç bir sorun yok çok şükür
  • Yafoo Y kullanıcısına yanıt
    İnşallah hafta sonu daha da indirim olur da 500 liraya alırsınız hocam
  • Bir ay önce 429 TL ye almıştım. Fiyatlar uçmuş iyice. Almak için iyiki yazı beklememişim. :)
  • quote:

Sanırsam çok şanslıyım arkadaşlar, ekranımda hiç bir sorun yok çok şükür

Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın talihsiz bir olay atlattımda iki gündür forumda değildim. Şuan bir sıkıntı yok.

hadi hayırlı olsun nasıl ekran memnun musun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 14 Mayıs 2014; 20:18:27 >
  • Geçmiş olsun hocam Muhteşem hocam, ayarları da yaptım çok memnun ve mutluyum
  • quote:

Geçmiş olsun hocam Muhteşem hocam, ayarları da yaptım çok memnun ve mutluyum

Haydi hayırlı olsun eve gidince kulübe eklerim.

• Tekrar teşekkürler hocam Demin bir oyun deneyimi yaşadım daha da güzel geldi, artık sizlerleyim
  • Yeni bi sistem topladım ve bu monitörü aldım fakat bi sorunum var,şöyle ki:oyunları 1080p'de oynarken alt-üst ve yanlarda boşluklar oluşuyor,masaüstündeyken çözü 1080p yaptığımda da aynı şekilde,sorun nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • billiejean kullanıcısına yanıt
    Boşluk derken şu ilk sayfada bahsedilen olay mı yoksa ?
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.