Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
167.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xpress_

Dostum yaptım ama hiç olmadı söyleyeyim.Çok parlak oldu ayrıntılar falan gözükmüyor.Örnekle açıklayacak olursam

Forumda ki çizgiler falan belli olmuyor.

bende gözüküyor hocam biraz fazlamı yaptın ne oldu fazla yapınca gözükmüyor çünkü resim geliyor bekle
  • Bir kere anasayfadaki ayarları yaptım. 5 kerede falan anca yapabilmiştim. Tuş kullanımı tek eksi noktası. :)
  • Zevk meselesi tabi ama bence bu ayarlar daha iyi.

luminance 40 - 85 standard gama1
    colur setup warm
    brightness 35 contrast 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatgm

Zevk meselesi tabi ama bence bu ayarlar daha iyi.

colur setup warm

aynen öyle.Şunu denedin mi ?

color temp SRGB
    DCB Mode auto detect
  • hocam beni hatırlarsınız kırılmıştı bu monitoru vatanın haricinde nereden alabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invictusx

hocam beni hatırlarsınız kırılmıştı bu monitoru vatanın haricinde nereden alabilirim ?

hepsiburadaya felan bak ama orada kazıktı galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

hocam beni hatırlarsınız kırılmıştı bu monitoru vatanın haricinde nereden alabilirim ?

hepsiburadaya felan bak ama orada kazıktı galiba

hocam bide bundan önce bi asus kullanmıştınız galiba ondan memnun muydunuz?
  • quote:

hayır K Y gibi harflerin uçlarında noktalanma gördüm çok rahatsız etti beni birde ışık sızması olayı çok fazlaydı. Allahtan ölü piksel gördümde değiştirdim canlılık olarak ta aoc önde
  • quote:

quote:

hayır K Y gibi harflerin uçlarında noktalanma gördüm çok rahatsız etti beni birde ışık sızması olayı çok fazlaydı. Allahtan ölü piksel gördümde değiştirdim canlılık olarak ta aoc önde

peki 2ms ile 5ms arasında fark var mı bide ips panel oyunlarda nasıl?
  • quote:

peki 2ms ile 5ms arasında fark var mı bide ips panel oyunlarda nasıl?

öyle söylendiği kadar korkulacak birşey yok IPS 'de 2ms ve 5ms arasındaki farkı sen ayırt edemezsin çok ufak şeyler bunlar geçen arkadaş yazmıştı 1 saniye 1000ms olduğuna göre sen söyle farkı hissedermisin ?
  • arkadaşlar aoc e2343fs kullanıyorum yaklasık 1,5 yıldır ve hıcbır sorun cıkarmadı ta ki yenı sıstem toplayana kadar. imzadakı sıstemı bır hafta kadar once topladım. murat hocamında degerlı yorumları olmustu toplarken. sorun kullandıgım monıtorde sadece vga gırısı olması ve ekran kartından dvi donusturucu ıle aldıgım goruntu cok rahatsız edıcı. bu moonıtor hıc gozumu yormazdı basımı agrıtmazdı ama sımdı yarım saatten sonra hersey bırbırıne gırmeye baslıyor,gozum yanıyor bakamıyorum :)) ve call of duty ghost da ozellıklede daha koyu renklı ksımlarda dalgalanmalar oldugunu farkettım rahatsız edıcı sekılde. masaustunde yok sanıyodum fakat daha dıkkatlı bakınce burada da dalgalanmalar oldugunu farkettım cok az da olsa. şimdi anlasılan monıtoru degıstırmek sart oldu. ama karar veremıyorum aoc E2461Fwh mi yoksa asus 23.6" VN247H mi alsam yada ıkısınıde degıl de başka bır monıtor mu alsam butce ortalama olarak 750 tl cıvarı. aslında aoc 23" E2357FM de cok begendım ama galıba ekranı eğme ayarı yokmus yazılanlara gore o yuzden vazgectım. degerlı yorumlarınızı beklıyorum. (bu arada ıhtıyacı olan varsa elımdekı aoc e2343fs satılıktır. kutu ıcerıgı tam garantı belgesı elımde degıl yalnız. 1,5 yıldır kullanıyorum bı sıkıntısı yok ölü piksel yok. fiyatta anlaşırız ıhtıyacı olanlarla.)

• spetsna7 kullanıcısına yanıt
    kardeşim forumda ufak bir araştırmayla ulaşabilirsin çok konuşuldu bunlar her sayfada bu sorudan gına geldi artık
  • O zaman tercihim yine aoc olacak var ise yok ise asus vx239h ips olacak :)
  • quote:

O zaman tercihim yine aoc olacak var ise yok ise asus vx239h ips olacak :)

uyar
  • quote:

colur setup warm

bright frame 38 42

luminance 50 85

color temp user 53 53 53

gamma 1

şimdi bomba oldu
  • quote:

quote:

colur setup warm

bright frame 38 42

luminance 50 85

color temp user 53 53 53

gamma 1

şimdi bomba oldu

Renklerde çok fark yok gibi ama beyazda baya parlıyor onun içinde color temp warm daha iyi sanki.
  • Tekrardan aynı monitörü almış bulunuyorum mükemmel yahu özlemişim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün itibariyle Vatan'dan siparişimi verdim. Pazar günü gidip alamadım ve fiyatlar hafta içi yükseleceği için internet üzerinden siparişimi vermek zorunda kaldım. Artık sorun çıkarsa iki dakika arabayla gidip değişimini yapacağım. En azından aldığım fiyat hafta sonu fiyatı. Ama inşallah sorun çıkmaz
  • Alamat A kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aklıma takılan bir hususta yardımınıza başvurmak istiyorum. Bu linkteki kutu açılış videosunu izlemiş bulunmaktayım. Bana gelen kutu ile bu videodaki kutuyu karşılaştırarak kontrol etmeliyim dimi, ekranın üzerine yapıştırılmış bilgilendirme stickerlarına kadar? Bildiğim kadarıyla ve Vatan'da görüneniyle eksik, hasarlı kutu gibi şeylerde tutanak tutturabiliyoruz. Eğer jelatini, cdsi v.s yoksa yine tutanak tutturabiliyor muyuz? Aydınlatırsanız çok sevinirim :)

Edit: Ayrıca kullanılmış olduğuna dair ipuçlarını yakalarsam almama hakkım var. Bu koşulda yeni ürün yolluyorlar mı yoksa direk iade mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alamat -- 13 Mayıs 2014; 0:49:35 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.