Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.070
Cevap
54
Favori
165.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acer01

Evet bende monitörümü 1 saat önce Adana vatan computerdan 502 tl ye almış bulunmaktayım... Murat arkadaşın tavsiyeleri doğrultusunda gidip gördüm beğendim ve aldım... Monitör gerçekten harika çok güzel. Görüşlerimi bildireceğim zaman zaman.. Yalnız şimdilik bir problemim var hdmı ile bağlantı yaptığımda, hiçbir oyunda ses gelmiyor yalnız vga ile bağlantıda ses geliyor hoparlörlerden acaba bir bilginiz varmı..

Bu resimde benden olsun umarım becerebilmişimdir .

hocam kendi hoparlörünümü diyorsun bu monitörde hoparlör yok veya varda ben mi bilmiyorum ?

resmi Simage yaparsan daha iyi olur çok büyük.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

benim ekranın yanları siyah kaldı ne yapmam lazım driver yükleme işini beceremedim ekran kartı hd 7870

bunu sorduğun iyi oldu yeni nesil HDMI bağlantılarında 1920 1080 çözünürlükte ati kartlarda bu olay sık yaşanıyor çözümü tabiki bjk__murat ta.

resme tıklayınız dediklerimi yapınız.

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

ana konuya ekleyeyim bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 13 Temmuz 2013; 16:23:30 >

• Ustam yok pc de bulunan logitech ses sisteminden gelmiyor sesler... Biliyorum hoparlörü olmadığını .. Kusura bakma belirtmemişim . Bir bilginiz varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: alicnouma

benim ekranın yanları siyah kaldı ne yapmam lazım driver yükleme işini beceremedim ekran kartı hd 7870

bunu sorduğun iyi oldu yeni nesil HDMI bağlantılarında 1920 1080 çözünürlükte ati kartlarda bu olay sık yaşanıyor çözümü tabiki bjk__murat ta.

resme tıklayınız dediklerimi yapınız.

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım!

ana konuya ekleyeyim bunu.

teşekkürler yararlı bilgi için

• quote:

Orijinalden alıntı: MovieScout

Yahu buraya monitörün fotoğraflarını koyarak beni cezbediyorsunuz. Şeytan dürtecek, gidip cüzdanı çıkartıp alacağım şimdi.

kardeş çık git al kullanıcılar kulübüne arkadaşları ekliyorum elim değmişken katayım senide.
  • quote:

Ustam yok pc de bulunan logitech ses sisteminden gelmiyor sesler... Biliyorum hoparlörü olmadığını .. Kusura bakma belirtmemişim . Bir bilginiz varmı acaba

hocam saçma birşey olmuş logitech ses sistemi normal jacklardan bağlı değilmi?
  • Evet normal jacklardan bağlı.. Vallahi bende bilemiyorum gülermisin ağlarmısın :).. Herşey tamam lakin oyunlarda ses yok şaka gibi..
  • Bu monitörde input lag sorunu varmı?
  • bende bu ekranı almayı düşünüyorum param hazırda bekliyor fakat pc de oyun için almayacağım ps3de oyun oynamak için düşünüyorum. ps3te oyun oynamak için deneyen varmı varsa ses çıkışı nasıl alınıyor(ekranda hoparlör olmadığı için) yada ps3'e uyum sağlarmı ?
  • hocam hd6670 2gb 128bit ekran kartı için bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke098

hocam hd6670 2gb 128bit ekran kartı için bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım ?

bir sorun yaşamassın .
  • quote:

quote:

hocam hd6670 2gb 128bit ekran kartı için bu monitörü alsam ne gibi sorunlar yaşarım ?

bir sorun yaşamassın .

Cozunurluk yuksek olunca oyunlarda kasma yasamazmiyim? yani ornegin metro last light low-normal ayarlarda 1368x768 cozunurlukte kasmadan oynuyorum. monitoru alip cozunurlugu 1920x1080 yapınca kasma olmazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke098 -- 15 Temmuz 2013; 10:20:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yasayabilirsin dostum 1368x768 de low normalde oynuyorum diyorsun birden full hd ye gectiginde bayagi kasma olacaktir . ne kadar kisarsan kis ayarlari. oyunda tozlu bolumler cok ben 1440x900 de oynuyordum full grafik. ama 1080p gecince aa . x . leri dusurmem gerekti :) ama monitor deger almaya al derim pisman olmazsin

• quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

Sorun yasayabilirsin dostum 1368x768 de low normalde oynuyorum diyorsun birden full hd ye gectiginde bayagi kasma olacaktir . ne kadar kisarsan kis ayarlari. oyunda tozlu bolumler cok ben 1440x900 de oynuyordum full grafik. ama 1080p gecince aa . x . leri dusurmem gerekti :) ama monitor deger almaya al derim pisman olmazsin

Peki masaüstü olarak full cozunurluk kullansam oyunlarda tekrar eskisi gibi 1368x768 de oynamaya devam etsem, full ekran olurmu yoksa hani yarısı gibimi olur ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bykush1905

Sorun yasayabilirsin dostum 1368x768 de low normalde oynuyorum diyorsun birden full hd ye gectiginde bayagi kasma olacaktir . ne kadar kisarsan kis ayarlari. oyunda tozlu bolumler cok ben 1440x900 de oynuyordum full grafik. ama 1080p gecince aa . x . leri dusurmem gerekti :) ama monitor deger almaya al derim pisman olmazsin

Peki masaüstü olarak full cozunurluk kullansam oyunlarda tekrar eskisi gibi 1368x768 de oynamaya devam etsem, full ekran olurmu yoksa hani yarısı gibimi olur ?

full ekran olur ama o çözünürlüğü 1920 1080 e uyarlamaya çalışacağı için görüntü güzel olmaz.

ben sorun yaşarmıyımdan kasıt uyum felan sanmıştım.

• quote:

Ustam yok pc de bulunan logitech ses sisteminden gelmiyor sesler... Biliyorum hoparlörü olmadığını .. Kusura bakma belirtmemişim . Bir bilginiz varmı acaba

Ekran kartı sürücüsünden kaynaklanıyor muhtemelen ekran kartı hdmidan ses vermeye çalışıyor olabilir, driverı silip başka sürümünü kurun
  • bende bu ekranı almayı düşünüyorum param hazırda bekliyor fakat pc de oyun için almayacağım ps3de oyun oynamak için düşünüyorum. ps3te oyun oynamak için deneyen varmı varsa ses çıkışı nasıl alınıyor(ekranda hoparlör olmadığı için) yada ps3'e uyum sağlarmı ?
    :D
  • quote:

Evet normal jacklardan bağlı.. Vallahi bende bilemiyorum gülermisin ağlarmısın :).. Herşey tamam lakin oyunlarda ses yok şaka gibi..

Amd high definitin audio driveri kurduysan ondan olabilir.

• quote:

quote:

Evet normal jacklardan bağlı.. Vallahi bende bilemiyorum gülermisin ağlarmısın :).. Herşey tamam lakin oyunlarda ses yok şaka gibi..

Amd high definitin audio driveri kurduysan ondan olabilir.

Ustam hallettim denetim masasından - ses bölümünü kurcaladım.. Daha sonra tekrar düzeldi oyunlarda da ses gelmeye başladı artık... Hepinize teşekkürler.. İyi ki burayı okumuşum ve tercihimi bu monitörden yana kullanmışım, hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyorum.. Bu arada PS3 te görüntü kalitesi güzel denedim lakin televizyon olduğu için orda takılı ses için birşey diyemeyeceğim .. Ama optik çıkıştan ses alınabilir ona göre bir sistem lazım

• Tavsiyelerine uyup ben de aldım bakalım. Gelince yorumları yazarım. Yalnız ben şimdilik eski sisteme takıcam monitörü. Ati 3870 var. Acaba D-sub mu kullansam yoksa dvi-to-hdmi kabloyla mı bağlasam monitörü bilemedim. Hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.