Şimdi Ara

AOC E2461Fwh LED Monitör 23.6' İncelemesi, 75 Hz Yapmak Resimli Anlatım! (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.065
Cevap
54
Favori
168.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Color Temp >> sRGB

Bright Frame >> On + Frame Size 100, Br 45, Contrast 45

+ Nvidia Denetim Masası >> Masaüstü Renk Ayarlarını Ayarla >> Digital Vibrance %55 >> Uygula

Bu ayarlar sanırım en iyi ayarlar, uyguladım keyifle kullanıyorum. Konu sahibine teşekkür ederim.
  • Aynen öyle çok iyi ayarlar çok alıştım monitörüme, başkaları kötü geliyor.
  • Her İps monitörlerde input lag ve ghosting oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badelasum -- 12 Şubat 2016; 15:16:09 >
  • Bilgi için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 6 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti gerçekten bundan sonraki tercihimde aoc olacaktır muhamelen ayrıca çok güzel bir inceleme yapmışsın emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuvvetMira27

Bende 6 aydır kullanıyorum çok hoşuma gitti gerçekten bundan sonraki tercihimde aoc olacaktır muhamelen ayrıca çok güzel bir inceleme yapmışsın emeğine sağlık

Eksik olmayın hala ölmedi efsane model, bende çok memnunum.
  • Alınır mı şuan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Alınır mı şuan?

Ucuza 2.el olursa anca, ben çok memnunum hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

Orijinalden alıntı: FSOCIETY

Alınır mı şuan?

Ucuza 2.el olursa anca, ben çok memnunum hala.

Şuan alınabilecek monitörlerden tavsiye edebileceğin var mı 24" boyutlarında. Yoksa bunu mu al dersin?
  • Bütçeyi yaz pm den.
  • Merhabalar. Bende bu monitörü kullanmaktayım. Hdmi portu bir tane malum. Hem Bilgisayarı hemde Xbox ı kullanmak istiyorum. Bunun için nasıl bir çözüm bulabilirim? Teşekkürler. Örnek ürün paylaşırsanız memnun kalırım.
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadaki ps4 çözümüne bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

İlk sayfadaki ps4 çözümüne bakınız.

Murat Hocam benim sormak istediğim Hdmi port sayısını nasıl arttırabiliriz?
  • tirabzonli kullanıcısına yanıt
    Ya çeşitli aparatlar var ama ne kadar kullanışlı olur onu bilmiyorum, araştırabilirsiniz ihtiyacım olmadığı için bakmadım hiç.
  • arkadaşlar ekranın ortasında sarı bi leke var yuvarlak hafif saydam nedir bu bugun farkettim
  • Arkadaşlar iyi günler. bu ekran kartını 330 tl ye. satın alıcam da.sıfır almalımıyım 2016 tarihinde alınır mı ?
  • ysfgulteki kullanıcısına yanıt
    O paraya alabileceğin en iyi monitörlerden belkide birincisi çünkü bu paraya bırak HDMI bırak DVI özelliğini VGA'yı anca alıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 10 Nisan 2016; 16:39:42 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Mayıs 2016; 18:51:31 >
  • Monitör hala alınır mı ?

Birde bu site güvenilirmidir burdan alabilir miyim ?http://www.bilisimport.com/urun/aoc-23-6-e2461fwh-2ms-analog-hdmi-led-monitor-parlak-siyah
  • Amacına bağlı, ne için alacaksın monitörü.
  • 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.