Bildirim
AOC D2357PH 3D monitör kullanan var mı acaba
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
İncelemesi burdahttp://www.donanimhaber.com/monitor/haberleri/AOC-D2357PH-3D-Monitor-video-inceleme.htm _____________________________ -
çok teşekkürler ama abartı eksik bir inceleme olmuş , hatta yorum yapan arkadaşlarda söylemişler
FPS DÜŞÜŞÜ oyun içinden nvidia menüsünden açınca mı daha çok oluyor yoksa tridef ile mi , bunu merak ediyordum ayrıca PS3 bğlanabiliyor mu acaba ._____________________________ -
AOC D2357PH Monitörü yeni aldım ve kullanmaya başladım ps3 bağlanabiliyor evet 3d performansı beklediğimin çok üstünde ancak oyunlar konusunda hiç denemedim denedikten sonra izlenimimi burada paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkayaemre -- 8 Aralık 2012; 0:16:29 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler