Şimdi Ara

AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
939
Cevap
15
Favori
73.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leventserdar

    Hayırlı olsun. Aynı durum benim monitörümde de var. Ölü piksel değil çünkü arkaplandaki renk değişimleri görülebiliyor. Sadece çok parlak görüntülerde ve o öbeğin bulunduğu bölgeye odaklanırsam göze çarpıyor.
    Bence başka bir sorunu yoksa ve genel olarak monitörden memnun kaldıysanız uğraşmaya değmez, maalesef sorunsuz monitör diye bir olgu yok.
    Sağolun hocam.Bende öyle düşündüm teşekkürler bu arada geçmiş yardımlarınız için tekrardan.
    Koyu arkaplanda fotoğraf atsam kimse bulamaz bilerek beyaz attım o yüzden benim için de sıkıntı oluşturmuyor. Bilgisayar dünyasında ya sol tarafa bakıyoruz ya ortaya sağa bakıp da işlem yapan çok nadirdir zaten. Koyu arkaplanlarda varlığı olmaması yeterli oldu zaten. Yenisi gelse ne kadar kusursuz gelecek 2 hafta bekleyecem belki 1 hafta sonuç belki yine hüsran en azından bu ortalıklarda görünmüyor ilerlerse durum zaten garantisi var o yüzden hiç macera aramaya gerek yok bence de.

    O stuck pixel olabilir mi ki acaba sabah çalışan pixelin sonradan siyaha dönüşmesi garip geldi.




  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Garip bir durum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    C24g1 monitörde GTX1660 SUPER kart ile gsync çalışıyor. Monitörün kutusundan çıkan display port kablo ile. 27 inch ve aynı özelliklere sahip monitörde bunu yapması cidden enteresan iş olmuş..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ramaray R kullanıcısına yanıt
    27 inçte bir sıkıntı var sanırım. DH'de iki ayrı kişide, Reddit'te de iki ayrı kişide aynı şeyi gördüm. Cevap bekliyorum supporttan
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Soruna çözüm bulabildinizmi. Teşekkürler
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Maalesef yok. Reddit'te iki kişi buldum. Youtube'da videoya yorum yapan bir kişi daha çıktı. DH'den iki kişi var. Bir de ben.
    27 inç kullanan 6 kişide bu sorun yaşanıyor. Muhtemelen 27 inçte yeni driverlarda g-sync desteği yok ve AOC bundan habersiz.

    Support'tan cevap yok. Twitter hesaplarına yazıyorum onlar da support ekibine gönderiyor. Hesabınız varsa siz de yazın, baskıyla anca çözecekler :D
    https://twitter.com/AOC_Gaming
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Quirah kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler oraya yazmıştım sonuç çıkmadı. Belki yeni driverlar ile sorunu çözerler beklemedeyim bende
  • guguk kullanıcısına yanıt
    G-Sync'in olmaması haricinde monitörden çok memnunum valla.

    Reddit'te sorun yaşayan biri bir şey yazmış ama ben şahsen bu şekilde G-Sync görüntünün geldiğini düşünmediğim için uygulamıyorum. İsterseniz bir deneyebilirsiniz.

    Monitörü hem HDMI'dan hem DP'den bağlayın. G-Sync'i açın sonra görüntüyü HDMI'dan alın. Bu şekilde sistem G-Sync açık olduğunu görüyor. Fakat G-Sync benim bildiğim kadarıyla monitörün kendisinde biten bir output teknolojisi olduğu için G-Sync görüntü aldığımızı düşünmüyorum. İsterseniz bir deneyebilirsiniz, fark görürseniz bana da söyleyin
  • Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki videodan alınan ekran görüntüsünde görüleceği üzere kırmızı renk üzerinde neden kutucuklar bulunuyor?

    AOC C24G1 MONİTÖR [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 21 Nisan 2020; 23:42:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31

    Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki videodan alınan ekran görüntüsünde görüleceği üzere kırmızı renk üzerinde neden kutucuklar bulunuyor?

    Bu resmi dışardan mı çektiniz yoksa ekran görüntüsü mü aldınız hocam ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SMTZHR

    Bu resmi dışardan mı çektiniz yoksa ekran görüntüsü mü aldınız hocam ?

    Alıntıları Göster
    Ekran görüntüsü alarak hocam. Gözümün gördüğü de o şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Huseyinn31

    Ekran görüntüsü alarak hocam. Gözümün gördüğü de o şekilde.

    Alıntıları Göster
    Video linkini bize de atar mısınız bizde bakalım
  • Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    Videoyu oynatırken telefon veya benzeri bir şeyle monitörün fotoğrafını çekmeniz gerekiyor sorunu bizim de görebilmemiz için.
  • Bugün monitörüm teslim edildi. İlk izlenimlerim oldukça iyi. Halen alınabilecek en iyi monitörlerden bence.
  • linksiz kullanıcısına yanıt
    qp bilişimden satın aldım orası verdi
  • monitörü yeni alan arkadaşlar benimde ölü piksel falan sıkıntım yok ancak size bir soru bu ben apex oynuyorum oyunda koşarken sanki ekranda pikseller oluşuyor bu oyunlamı yoksa monitörden mi anlamadım yalnız baska bir bilgisayarda denedim ondan dediğim olay yok bu olayın ekran resminşide alamıyorum size ancak bu şekilde kaba biş şekilde anlatıyorum bu olay nmeden anlamadı sabit kalınca böyle bir olay yok ancak oyunda koşarsam haraket edersem hızlı bu olayı görğyorum gözüme ekrandaki pisekller gözüküyor yani bu masaüstünde falan yok dediğimi umarım anlamıştırsınız sizde varmı yokmu benim panelde sıkıntımı var yoksa va panel özelliğimi anlamadım ancak böyle oyunda falan bazen gözüme çarpıyor şöylede bir şey var oyunda ben low ayarlarda oynuyorum malum profesisyonel olarak o yüzden gereksiz şeyleri hep kapalı olarak oyunda tsaa açığımda vbe ansfiltering x16 yaptığıömda bu olay olmuyor birazda bu oyunla alakalı diye içimi rahatklatıyprım ancak baska bilgisauarda 144 tn panel laptopda msı açtım ayarlar yine lowda onda bu olay yok monitörün paneliylle ilgili bence garanti falanda upğraşmadım 3 4 hafta oldu alalı garantiye göndersem su virüs zamanında belki gelmez sunanlık böyle kullanıuyorum bazı ayar değişiklier yaptım etkisi olmadı driver sürümü falanda güncel bu arada




  • haruns03 H kullanıcısına yanıt
    O oyuna özel ekran kartının verdiği bir tepki de olabilir. Mesela bende buna benzer piksellenme sorunu World of Tanks'ta oluyor. Garajda dolaşırken tanklar ilk etapta pikselli gibi böyle nokta nokta görünüyor, 1 saniye sonra düzeliyor. Başka hiçbir oyunda böyle bir sıkıntı yok. Sadece o oyunda oluyor. Ekranla ilgili olmayabilir belki de.
  • haruns03 H kullanıcısına yanıt
    Arkadaşında dediği buna benzer sorunlar başka oyunlarda olmuyorsa pc veya oyun kaynaklıdır.
  • Arkadaşlar bu olay belli bir süre sonra düzelmiyor apex örnepinde oyın dünyasında sabitten bu piksellenmeler yok ancak koşmaya başladığımda hareket ettiğim bu durum ve dediğim givi ayarları açınca oyundaki bu olay olmuyor csgo ve valorantdq denedim onlarda da benzer sorunlar var apex oyunu baska pcde denediğimde aynı sorun yoktu ve şöylede bir test yaştım arkadaşlae overdrive açıkken bu olay artıyo dün kapalı olarak denediğimde bu olayın ortadan kalkmasada çok azaltığını göze batmayacak dereceye geldiğini farkettim bilgisayarım yeni parçalar ile arıza olduğunu düşünmüyorum kaplosuda içinden çıkan kablo dp bağlı zaten bütün driverlerım ekran kartı windows sürümüm hepsi güncel ve orjinal windows kullanıyorım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada kullanan arksdaşlar da yine bu tarz sorunlar varsa belirtirse ona göre bir çözümde yaparız anlattığım gibi overdrive kapatınca bu olay azaldı sadece bana özgü bir olay mı yoksa bütün bu modelde var onu öğrenmek istiyorım sadexe bende bu olay varsa mecbur garanti diye düşünüyorım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.