|
Bildirim
|
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle bu konuya denk geldim ve kayıt olup kullandığım bu monitör hakkında elimden geldiğince bilgi vermek istedim . sonuçta para kolay kazanılmıyor , Monitör özelliklerinde de yazdığı gibi 1920 / 1080 curved ve mat bi ekrana sahip , renk tonları ve malzeme kalitesini beğendim. Özellikle oyun ve film tarzı düşünen arkadaşlar için öneririm. Monitörü tuttuğunuzda elinizde kalıcak bir ürün değil ve ayakları dışı plastik içi metal(alt kısmıda metal ) bir malzemeden yapılmış gayet sağlam ve masada kaymıyor ve ayak yapısı sayesinde sarsıntı durumunda ekrana çok bariz bir sarsıntı vermiyor . kullanışı güzel, ayarlar kısmı tuş bakımından altta olması hoşuma gitmedi pek biraz sert yapılmış ve güneş ışığı direk ekrana yansıyorsa gözünüzü hafif şekilde alabiliyor mat olması bunu azaltmış ancak dediğim gibi direk gelirse hafif gözünüzü alabilir. arada perde varsa hiç sorun olmuyor . yukarı aşağı inip çıkabiliyor gövdesi sayesinde ve yine aşağı yukarı eğim verebiliyorsunuz yeterince . ayak sabit olduğu halde sağa sola 150* açıyla döndürebiliyorsunuz . ben 1400 tl rakamında aldım bu fiyatlarda 1ms - 144 ms - freeysnc - Curved - şık bir tasarıma ve konfora kavuşmak güzel ve Ekran boyutu gayet büyük videolarda küçük gözüktüğüne aldanmayın . herkese öneriyorum umarım yardımcı olmuştur nacizane fikirlerim bu kadar , alacaklara birazcıkta olsa yardımcı olduysam ne mutlu bana iyi haftalar diliyorum. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cpt.semihaksoy -- 20 Ekim 2018; 23:56:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 23 Ekim 2018; 22:6:1 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durukanj -- 9 Nisan 2019; 17:26:24 > |