Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 AOC 27" AGON AG272FCX 144 Hz 4ms(2xHDMI+Display) Freesync Curved Satın Al 4 Kasım 2020 20:03 1 1 AOC 27" AGON AG272FCX 144 Hz 4ms(2xHDMI+Display) Freesync Curved Ürün sadece ev ortaminda kullanilmistir. full kutu ve icerigi ile eksiksizdir. dilediginiz gibi test edebilirsiniz. Ölü piksel ghost display vs. hiçbir sorunu yoktur. Satma sebebim 4K 60Hz 1mS monitöre geçiş yapmak istememdir. Monitör gibi hassas bir ürün olduğundan kargo olayına çok sıcak bakmıyorum, istanbul içi elden teslim tercihimdir. Faturası bende değildir, ürün tr çıkışlıdır garanti durumunu bilemiyorum. forumdan hatrı sayılır bir arkadaşımızdan satın alınmıştır. 8 aydır kullanıyorum hiçbir sorunu bulunmamaktadır.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 1950 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Corsair VENGEANCE LPX DDR4 3000 MHZ 2X8GB 16GB RAM KIT Numark X6 Mixer Axis 6 Lazer CD Driver Dj Setup Full Custom Tamiya CC02 RTR RC Crawler AMD Ryzen 5600/5600X TAKASLI Ryzen 5 5500 + ORJİNAL STOK FAN _____________________________ Anıl 05325972811 [email protected]
merhaba çok uzun zaman geçmiş ancak birşey yazılmamıs ;ürün halen elinizde mi ? _____________________________