Şimdi Ara

Anvil Upgrade FORMÜLÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 sorum olacak. Anvilde galiba bu item basma sırayla gidiyor. Mesela 10 item yakınca 1 item geçiyor. Fakat her classa göre ve +ya. Onu tam bilmiyorum. Yani ilk +8 Chitin yanıyor 2. de 3. de öyle fakat 10. Chitin geçiyor. Ya da her item yanması iteme göre farklı sıradada olabilir. Mesela Chitin 10. Upgrade'da geçiyorsa bir +8 MD 7. Upgrade'da geçiyor olabilir. Yani bunun orantısı var mutlaka. 7 Farklı şahıs var diyelim. Her biri sırayla basıyor. 7. basan şahsın +8 MD'ı +9 oluyor. Acaba böyle bir şey mi Anvil'in formülü.

Ya da itemin değerine göre mi basılıyor acaba. Poison item yakarsan Poison geçer ya da Flame item geçer gibi. Dark Vane yakarsan sonra bastığın item geçer diyorlar. Belki de doğrudur. Sonuçta bizimle beraber başkalarıda basıyor. Biz yaktık diyelim Dark ı, fakat bizden çabuk davranıp başkası basarsa da geçebilir sonuçta item yakılmış kimin basacağı önemli değil.

Belki de,

+1 Den +2 Ye -[--------]-
    +3 Ten +4 E --[-------]-
    +4 Ten +5 E --[------]--
    +5 Ten +6 Ya ---[-----]--
    +6 Dan +7 Ye ---[----]---
    +7 Den +8 E ----[---]---
    +8 Den +9 A ----[--]----
    +9 Dan +10 A -----[-]----

[] İçerisindekiler Upgrade olma oranı.

1 nesne artık neyse belirli bir hızda sağa sola doğru kayıyor. Bastığımız anda da nerede durursa ona göre sonuç veriyor.

9 Kutu olayını da anlayan yok galiba değil mi ?

Olabilir. MMORPG oyunlarının çözülemeyen tek yanı bu galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shoturday -- 17 Mayıs 2008; 22:23:43 >

euW Shoturday

A person who never made a mistake never tried anything new.

• +1 Den +2 Ye -[--------]-
    +3 Ten +4 E --[-------]-
    +4 Ten +5 E --[------]--
    +5 Ten +6 Ya ---[-----]--
    +6 Dan +7 Ye ---[----]---
    +7 Den +8 E ----[---]---
    +8 Den +9 A ----[--]----
    +9 Dan +10 A -----[-]----

Büyük ihtimalle böyle ama bence geçmesini etkileyen belirli kriterler var,
    Mesela bildiklerimizden;
    -Ana server önceliği upgrade şansını artırır,
    -Premium upgrade şansını artırır,
    -Düşük levellerde(-5 lvl) geçme şansı daha yüksektir,
    gibi.Ama bana göre item yakmanın pek bir etkisi yok çünkü 10 tane item yakıp yinede +8 Dagger(1 lvl dagger itemi)'ı bile basamayabiliyorsunuz.(basamıyorsunuz değil basamayabiliyorsunuz!).Anvilin kullandığı başka bir yöntem var yada kafaya göre takılıyor.Bazı günler mesela hiç bir item basamıyorsunuz +1 den +2 bile olmuyor.Ama bazı günü oluyor +1 den alıp +7 yapıyosunuz.Buda değişik birşey...

• DeLüRüK Kardeş sen yazdıgından bişi anladın mı ?
    Ben okuyorum okuyorum bişi anlamıyorum..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fly_Momento -- 17 Mayıs 2008; 22:52:00 >
  • yaw formül falan yok db den upgrade ext e girersin % yi ayarlarsın o % ye denk gelirse geçer gelmezse yanar bu kadar basit kendinizi kasmaya gerek yok.

Bazı günler mesela hiç bir item basamıyorsunuz +1 den +2 bile olmuyor.Ama bazı günü oluyor +1 den alıp +7 yapıyosunuz.Buda değişik birşey...

Geçen 23 Nisan'da aynen böyleydi anvil. +1den +6ya peşpeşe 3shard bastım.Ve o basma süresince anvilden sadece 4tane kırmızı ışık geçti

Yukarıda yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.
    POSİON VE UPGRADE
    19 yıl önce açıldı
    +7 ironbow rebirth upgrade
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: XaSe®

İmzasına bakın anlarsınız

Yukarıda yazılanlar tamamen hayal ürünüdür.

• ben yıllar önce buldum bunun formülünü bak şimdi
    +1 %100 +2
    +2 %100 +3
    +3 şans +4
    +4 şans +5
    +5 şans +6
    +6 şans +7
    .
    .
    .
    anvilin formulü belki vardır belki yoktur ama bulmak uğraşmaya değmez zaten kimsede bilmiyordur olsa bile şans olayı cok önemli ve bazı kriterler msla trina premium fln ne
  • anvilde dünyaları yakmış biri olarak söyleyebilirim ki anvilin günü var...geçen pazar gecesi areste +5 sherion +5 avedon +5 giga 2h lr trinayla hiç biri +6 ya geçmedi ve beni şok etti...ama ertesi gün bir önceki bu olaya sinirlenip +6 avedonu koydum trinayla +7 oldu...burdan şu dersi çıkardım...sherion+5 i trinayla yaktıkdan sonra avedon+5 ve giga+5 i denememem gerekiyordu çünkü anvil gününde değildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budbundy -- 18 Mayıs 2008; 13:36:08 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.