Şimdi Ara

Antu.com'dan gözaltılara büyük destek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Antu.com'dan gözaltılara büyük destek!

ekşisözlük'de "tendra van case" nicknameli yazardan alıntı.

antu.com'nun kurucusu/sahibi, ali şen'in oğlu adnan şen'in açık açık şike yaptığına inandığını söylediği fenerbahçe başkanıdır.

http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24455710

• Sizin daha haberiniz yok mu? Gercek Fenerbahcelilik Fenerbahçenin kötü gunünde çıkar pesinde kosmaktir arkadaslar daha bunu bile bilmiyorsanız...(!)
  • yazık
  • Hata veriyor forum girişinde
  • İlhan cavcav bile açıkladı şike olduğuna inanmıyorum diye de sana ne oluyor adnan bey kaç gündür antuya üye olmaya çalışıyordum ama yanından bile geçmem artık
  • Antu üyelerinin tamamı tepkili antu yönetimine. ANTU resmen satış yaptı tıpki GFB grubu gibi.

Önce yürüyüş organizasyonu yapıyoruz dedi ANTU ve GFB oluşumları sonra nedense organizasyonlar iptal. Millet neden iptal edildi diye sorunca hatta kızanlar olunca iptal yok polis öyle istedi bizde göstermelik yani polisi kandırmak için iptal ettik diye duyurular yaptık demişlerdi.

Ama palavra olduğu ve ANTU ile GFB yapılanmaları Fenerbahçe takımına ve taraftarına resmen ihanet ettiler.
  • Eskisi gibi bedava bilet alamıyorlar ondandır belki vay be koca FB yi bedava bilet için satışamı getirdiler
    yoksa birileri onlara durunmu dedi bilmiyorum artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz gönülden destekleyin yeter Fenerbahçe'yi. Böyle çıkarcı oluşumlardan uzak durun.

• Bırakın antuyu ya gelin 12numaraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook0

Bırakın antuyu ya gelin 12numaraya

Orasınında gerçek taraftar grubu olduğuna emin misniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antu yönetimi çok saçma bi tavır sergiledi... ama günlerdir "aziz yıldırım gözaltında" topiğinde çok güzel bi sinerji oluşturulmuştu. oranın %99 u şikeye inanmıyodu... benim gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Kesinlikle
  • Takım değil, kişiler şike yapar. Bunu ayırmamız lazım öncelikle. Gerçek Fenerbahçe'lilikte şikeye inanıp inanmamakla ölçülmez. Siz, bütün bu olaylar karşısında fikri farklı olan, Aziz Yıldırım şike yapmıştır" diyen bir insanın Fenerbahçeliliğini sorgulayamassınız. Çünkü suçu kişi yada kişiler işler. Kulüp değil. İsteyen istediği gibi düşünsün. Bende bu kadar olay ve gözaltının altında bir Fenerbahçe'li olarak birşey ararım. Trabzon'da işin içinde diye düşünüyordum ve bugün Sadri Şener'i de gözaltına aldılar. Bakalım ne olacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyetv

quote:

Kesinlikle

Sitesin admininin twitter hesabında yaptığı yorumları görünce Fenerbahçe değil de daha çok Azizbahçe taraftar sitesi olacak iması yarattı bende. İstersen iddiaya girebiliriz. Aziz Yıldırım hakkında kötü yorum yazan bir twitter hesabıyla üye olmaaya çalış.

• Antu.com bitti... Zaten tepki olmasin diye serverlari coktu havasi veriyorlar..

12numara uyeligi acsa da ordan devam etsek...
  • Antu mu kaldı beyler? 12numara.org

Bundan böyle Taraftarın sesi bu adrestir.
  • Selcuk Yula gibi ünlü kişiler yazar olarak siteye üye olmuş.

üyelikler Şuan için açık / kapali degil yanlış anlaşılmasın. sadece yönetici onay istiyor onun içinde twitter'dan @Muhittin1907 hesabına tweet atın. İnceleme sonrası onaylanacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

Selcuk Yula gibi ünlü kişiler yazar olarak siteye üye olmuş.

üyelikler Şuan için açık / kapali degil yanlış anlaşılmasın. sadece yönetici onay istiyor onun içinde twitter'dan @Muhittin1907 hesabına tweet atın. İnceleme sonrası onaylanacaktir.

olamıyorum yapım aşamasındadır diyor ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.