Şimdi Ara

ANTU.COM'A BÜYÜK TEPKİ ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D C X L

Sen öyle san

@Fyarsey

Neyi öyle sanıyım sana kanıtlarla konuşuyorum burda boşa gazel okumuyorum.Ayrıca son yazdığıma baksaydın keşke.Bunların gözümde 0 olduğunu bir arkadaşın sözünü alıntılayarak belirttim.

@EmreAltuntas Fenerbahçe yönetiminin 12numara'nın sahibi olması söz konusu değilde, 12numara'nın Aziz Yıldırım'a yakın olduğunu biliyorum.Zaten 12numara'nın twitter adresinden yazdıklarından bu çıkarımı herkes yapabilir.
  • Ben bu antu yönetimini çözemiyorum. Antu'nun kurucusu ve admini Ali Şenin oğlu. Ali Şen son dönemde Azizi Yıldırımla iyi geçinemezken ve Aykut Kocama'a sürekli sahip çıkarken oğlunun babasından 180 derece farklı bir davranış sergilemesi garip geliyor.
  • antu antipatikleşmiştir bu saatten sonra anti diyebiliriz artık kendilerine yada patik mi desek ya adam iyi kötü senin teknik direktör ün.adamın arkadından böyle denirmi ya
  • Adamlar sabah hissetiklerimi yansıtan bir resim koymuşlar siteye, ben yadırgamadım. Sabah ben de haberi duyunca Fenerbahçeli arkadaşlarıma müjdeli haberi hemen yolladım. Bazı arkadaşlar da gözün aydın içerikli mesajlar attı bana.
    Rakip takım taraftarı bile bu adamı destekliyorsa, bu adamın Fenerbahçe'den çoktan ayrılması gerekirdi.
  • Aykut saka maka tarihin en iyi TD si oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Aykut saka maka tarihin en iyi TD si oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: Jeanne dArc

quote:

Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

quote:

Orijinalden alıntı: PentaqoN

İyice karıştı işler.

NOT:Mustafa Denizli veya Yılmaz Reis gelsin.

Mustafa Denizli iyi fikir.

Bence de denizli gelsin. Bizim maclara yine 7 yabanciyla cikarsiniz. :D

Yılmaz Vural'da iyi aslında ...

o nasıl bır donustur 180 derece

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

dışardan anladığım kadarıyla
    antu taraftarın kendisi
    12numara yandaş

dışarıdan yanlış anlamışsınız.

antu'nun taraftarın kendisi değil veya taraftarın internetteki kalesi hiç değil.

sadece sanal alem ulemaları
  • antu kulübün resmi sitesi değil. objektif olma zorunluluğu da yok. neden tepki verilmiş anlamadım.
    aykut hocaya bence haksızlık yapıldı, kıymeti bilinmedi ama bu benim yorumum o da o site yöneticilerinin yorumu olmuş. herkes aynı şekilde düşünecek diye bir şey yok.
  •  ANTU.COM'A BÜYÜK TEPKİ !

Örnek taraftar sitesi.
  • Her şey saçma ilerliyor çok garip.

Asıl dikkat çekici şey Teknik Direktörü olmayan takımın yöneticileri hala transfer çalışması yapıyoruz diye açıklama yapabiliyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Antu+12numara=0.

Antu=-12

numara = 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

ANTU.COM'A BÜYÜK TEPKİ !

Örnek taraftar sitesi.

Adamların sabit fikirli olmaması güzel.
  • Ben de müjde olarak karşıladım. Bunda yadırganacak bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

ANTU.COM'A BÜYÜK TEPKİ !

Örnek taraftar sitesi.

Adamların sabit fikirli olmaması güzel.

Sabit fikir değil o, skor taraftarlığı. Gidenin arkasından müjde diyecek kadar nefret ediyorsan başarılı olduğunda da resmini koymanın alemi yok. Sırf takımı koysunlar kimse bir şey demez. Teneke bağlayacakları adamı koymasınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

dışardan anladığım kadarıyla
    antu taraftarın kendisi
    12numara yandaş

Antu'nun sahibi Ali Şen'in oğulları. Onlar için "taraftarın kendisi" demek, Fenerbahçe taraftarına hakarettir.
  • Yanlisiniz var, Antu'nun kuruculari Ali Sen'in ogullari fakat son 2 yildir siteyle alakalari yok kendilerinin. Bunu basina da acikladilar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.