Bildirim
Antrenörüm Diyerek Çocukları Koşturup Soydu!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Yerlisi olmasak eğlenceli memleket aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Koşup yakalasalarmış...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konuyu yeni gördüm kendisi benim kardeşim olur... Başka bir siteye yazdığım yorumu aynen yapıştırıyorum:
Arkadaşlar sarışın olan benim kardeşim olur. Bunlar kurstayken öğle arası dondurma yemeye çarşıya gitmek için okuldan kaçıyorlar(normalde yasak) sonra bu adam çıkmış sizi Galatasaray altyapısına alırım falan demiş kandırmış. Bizimkiler de yemiş hemen sonrası videoda açık zaten. Sonra okula gidip ağlamışlar falan daha sonra da biz gittik karakol, ifade vs. derken olay açığa çıktı telefonların üstüne yatmış adam. Ayrıca tanıdık polis ile gittik diye ilgilendiler daha öncesinde kendileri de gitmiş inanmamış polisler.
Ayrıca siteye nostalji sitesi diye üye olmuştum nerden nereye geldi, kardeşimin telefonunu kaptırma videosu falan çıkıyor karşıma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onureyiz -- 12 Aralık 2015; 22:35:39 > -
quote:
Orijinalden alıntı: onureyiz
Arkadaşlar konuyu yeni gördüm kendisi benim kardeşim olur... Başka bir siteye yazdığım yorumu aynen yapıştırıyorum:
Arkadaşlar sarışın olan benim kardeşim olur. Bunlar kurstayken öğle arası dondurma yemeye çarşıya gitmek için okuldan kaçıyorlar(normalde yasak) sonra bu adam çıkmış sizi Galatasaray altyapısına alırım falan demiş kandırmış. Bizimkiler de yemiş hemen sonrası videoda açık zaten. Sonra okula gidip ağlamışlar falan daha sonra da biz gittik karakol, ifade vs. derken olay açığa çıktı telefonların üstüne yatmış adam. Ayrıca tanıdık polis ile gittik diye ilgilendiler daha öncesinde kendileri de gitmiş inanmamış polisler.
Ayrıca siteye nostalji sitesi diye üye olmuştum nerden nereye geldi, kardeşimin telefonunu kaptırma videosu falan çıkıyor karşıma.
Hocam yanlış anlamayın ama kardeşinize bişey demiyoruz sadece olaya gülüyoruz, bizde çocuk olduk elbet okuldan kaçmış olsak hem o heyecanla hemde gençlik ateşinde birisi bize böyle dese belki bizde aynısını yapardık. Ama türküz işte zeka fışkırıyor
-
Yok hocam olay zaten çok komik -
quote:
Orijinalden alıntı: onureyiz
Yok hocam olay zaten çok komik
Video ilk izlediğinizde kardeşinizle dalga geçtiniz mi? Benim başıma gelcek abim varya ne dalga geçer vuuv -
Gülmekten karnıma ağrılar girdi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Elime geçen bu fırsatı kaçıramazdım hocam, affetmedim -
anadilimiz ingilizce olsa dünyaya maskara olucaz ha . Allahtan anlayamıyorlar rezilliği -
O nasıl soygun taktiğidir. Klasik olacak ama 40 yıl düşünsem aklıma gelmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bakar niye bakmasın
https://www.google.com.tr/search?q=40+y%C4%B1l+d%C3%BC%C5%9Fenecek+alet+var+m%C4%B1+ki+sende+akl%C4%B1na+gelsin%3F&oq=40+y%C4%B1l+d%C3%BC%C5%9Fenecek+alet+var+m%C4%B1+ki+sende+akl%C4%B1na+gelsin%3F&aqs=chrome..69i57.387j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
-
quote:
Orijinalden alıntı: D.U.I.M.
quote:
https://www.google.com.tr/search?q=40+y%C4%B1l+d%C3%BC%C5%9Fenecek+alet+var+m%C4%B1+ki+sende+akl%C4%B1na+gelsin%3F&oq=40+y%C4%B1l+d%C3%BC%C5%9Fenecek+alet+var+m%C4%B1+ki+sende+akl%C4%B1na+gelsin%3F&aqs=chrome..69i57.387j0j7&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
40 yılı birden hatırlayacak alet var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: D.U.I.M.
quote:
40 yılı birden hatırlayacak alet var
Uuu ne kadar bir 40 yıllı hatırlatıcak erkek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X