Şimdi Ara

Antrenmanlarla Geometri vs. Karekök Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisini almalıyım ? Birini çözdükten sonra başka bir kitaba geçeceğim. Hangisi bana temel sağlar ? Bir de bu kitaplar çok mu kalın ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Antremanlarla geometri çöp babacım . PDF'sine bakmıştım 11.sınıftayken . Üçgenin iç açılarının toplamının 180 derece olduğunu biliyorsan alma o kitabı . Karekök 0 güzeldir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayisaldaokuyantmci

Antremanlarla geometri çöp babacım . PDF'sine bakmıştım 11.sınıftayken . Üçgenin iç açılarının toplamının 180 derece olduğunu biliyorsan alma o kitabı . Karekök 0 güzeldir .

O kadar kötü değilim hocam. Birey B'den de çözebiliyorum soruları eğer kuralları biliyorsam. Amacım konu öğrenmek. Temelden öğrettiği için bunları tercih etmek istedim. Bu durumda hala Karekök 0'ı öneriyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Antremanlarla geometri çöp babacım . PDF'sine bakmıştım 11.sınıftayken . Üçgenin iç açılarının toplamının 180 derece olduğunu biliyorsan alma o kitabı . Karekök 0 güzeldir .

O kadar kötü değilim hocam. Birey B'den de çözebiliyorum soruları eğer kuralları biliyorsam. Amacım konu öğrenmek. Temelden öğrettiği için bunları tercih etmek istedim. Bu durumda hala Karekök 0'ı öneriyor musun ?

Hocam Karekök 0 çok da '' 0 '' bir kitap değil . Güzel kitap cidden . Geçen sene çözmüştüm ordan biliyorum . Antremanlarla Bilmemne olsun falan bu tür kitapları almanı tavsiye etmiyorum . Çok basit kitaplar . İstersen PDF'sini indir bak , incele . Temelden ziyade vakit kaybıdır o tür kitaplar . Karekök 0'ı asıl şimdi öneriyorum , biraz çözebiliyorum diyorsan Karekök 0 tam şekerinde olur senin için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

quote:

Hocam Karekök 0 çok da '' 0 '' bir kitap değil . Güzel kitap cidden . Geçen sene çözmüştüm ordan biliyorum . Antremanlarla Bilmemne olsun falan bu tür kitapları almanı tavsiye etmiyorum . Çok basit kitaplar . İstersen PDF'sini indir bak , incele . Temelden ziyade vakit kaybıdır o tür kitaplar . Karekök 0'ı asıl şimdi öneriyorum , biraz çözebiliyorum diyorsan Karekök 0 tam şekerinde olur senin için

Çok teşekkür ederim hocam değerli yorumların için. Sağlıcakla kal. İyi akşamlar. :)

• Birey a ve b önerir misin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birey A ve B al gelişim formülleri not çıkarırsın birey A bitirdim 4 net yapıyorum şimdi b çözüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fem Simetri Matematik 1
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlockçu

Birey a ve b önerir misin hocam

Dostum ikisini de çözmedim bilemeyeceğim . Birey B'ye güzel diyen de var , gereksiz diyen de var ; kesin bir fikir beyan etmek istemiyorum o yüzden . Ben üç tane kitap çözdüm şu ana kadar Aralık gibi de Karekök LYS Geometri'ye başlamak istiyorum . İlk olarak Karekök YGS Geometri'yle başladım . Ardından Esen YGS-LYS Geometri S.B çözdüm , Ağustosun sonlarına doğru da Fem YGS-LYS Geometri S.B aldım o bitecek işte 29 sayfası kaldı . O da bittikten sonra Karekök LYS alıp noktayı koyacağım . Seviyeni bilmediğim için bu üç kitaptan öneri vermek doğru olur mu bilmiyorum ama seviyeye göre sınıflandırırsam kitapları :

- Karekök YGS Geometri S.B : Kitap genel olarak güzel . Çok zor sorular yok içinde , genel olarak orta-kolay doğrultusunda gidiyor fakat çok çok basit sorular da yok . Ben geometriyi az çok biliyorum ama zor kitaplara geçmek için bir kitap çözmem gerekiyor diye düşünüyorsan al çöz .

- Esen YGS - LYS Geometri S.B : Bence zor bir kitap . Cidden güzel sorular var içinde bazen tek tük kolay sorular da çıkıyor ama genel hatlarıyla orta-zor karışık giden bir kitap . Benim hedefim YGS'de en az 7 , LYS'de de 25 üstü diyorsan al çöz bu kitabı .

- Fem YGS - LYS Geometri S.B : Zor . Esenle kıyaslayacak olursam kesin bir karar veremiyorum , yine yüksek hedefler için bir kitap bu . Zorluk açısından esenle kafa kafaya olsalar da , yeni bakış açısı kazanmak açısından Esen'den daha iyi . Zaten bu kitabı bitirdikten sonra artık '' Ben geometri yapabiliyorum '' diyebilirsin . Bu kitaptaki soruları hakkıyla çözebilen adam YGS'deki soruları 5 dakikada çözer . LYS'deki sorularda da en az bir 23-24 yapar herhalde sınav stresine yakalanmassa .

• nevergiveup99 N kullanıcısına yanıt
    YGS geoda mı 4 net yapıyorsun? Yoksa lys de mi?
  • Ygs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.