Şimdi Ara

Karekök 30'lu AYT Fizik Denemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kitaptan iki deneme çözdüm biraz kolay geldi, sizce zorluğu nasıl? Gittikçe zorlaşıyor mu denemeler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up merak ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bence rastgele sonlara doğru çözüp öğrenebilirsin zorluğunu,matematik denemesinin ilk 2 3 testi çok kolaydı geriye kalan da kolaydı belki fizikte öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Karekok AYT Fkb denemelerini almayi dusunuyorum cozumluydu diye.Kullananlar hakkinda ne dusunuyor?

Certokar hocam sen lyssini kullaniyordun gecen yil nasildi sence?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    hocam cok sacma bi soru olacak ama bu dediğiniz ikinci oturum sınavı denemeleri için değil mi?
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet 20 ayt denemeleri mat bolumu kötü geo biraz daha iyi
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olanlar, yolda yürümeye başlamadan önce, gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, 'Bu yolu ben nasıl aşarım?' korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol ne kadar zor olursa olsun bir müddet sonra aşılmış, yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman insanların yüreklerinde, aslında engellerin zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Fapstronot kullanıcısına yanıt
    anladim tesekkurler. iyi ki söylediniz. çözmeyi dusunuyodum. gerek yok o zaman.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.