Şimdi Ara

Antrenmanlarla fizik mi yoksa 40 seans fizik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu iki kitap arasinda kaldim hangisini almaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ant fizik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antrenmanlarla fizik, matematikte olduğu gibi güzel bir seri olmamış bence. Fiziğin en basit kitabını çıkarmak kolay bir iş değil tabi. 40 seans daha verimli olabilecek bir kitap başlangıç için.
  • ertansinansahin kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Ertan hocam, 40 seansta fiziği alacağım büyük ihtimal. Yalnız aklıma birşey takıldı Youtube'taki videolarınızda madde ve özellikleri yok, ücretli mi acaba ?
  • berkcan1209 B kullanıcısına yanıt
    Evet, sitede var o dersimiz.

Bu arada kitap kötüdür demiyorum, geçenlerde baktım ve o kadar içime sinmedi. 0'dan öğrenecek birisi için nasıl olur onu benim söylemem de pek mümkün değil.
  • Hocam 40 seansta fizik kalmamis sorduğum kitapcilarda, bende zaman kaybetmemek adina antrenmanlarla fizik aldim ama inşallah iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkcan1209 B kullanıcısına yanıt
    https://ertansinansahin.com/guncel-tyt-ve-ayt-fizik-kitap-incelemeleri-yks-2019/

Bu linkte aktif fiziği de inceledim ona da bakarsın, temel oluşturmak için düşünülebilecek bir kaynak.
  • Teşekkür ederim Ertan hocam. Pm yolu ile mesaj yolladım geri dönerseniz çok sevinirim.

Hocam elimde türev yayınlarının rn kolay öğreten fizik diye bir kitabi var nasildir sizce kullanılabilir mi?

Tm ciyim tyt için lazim.1-2 net yapsam tarzında konusan TM cilerden değilim.Ful ya da fule yakın yapmak istiyorum TYT fizigi.Bana ne önerirsiniz ,imkan kısıtlı bir kitap tek alabilirim.

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    kitabı görme şansım olmadı daha önce, o yüzden yorum yapamayacağım.
    Palme fizik çok mu ağır hocam

TM ci olduğuma bakmayın fen yapamayıp ta TM ye geçenlerden değilim.

Hangi kitabi önerirsiniz internetten video izleyip cozmelik iyi bir şeyler yaptıracak bir kitap?

• boğaziçili bilgecan kullanıcısına yanıt
    Palme ağır değil de tam isabet olmayabilir senin için. Sınavda belki hiç TYT işlem sorusu gelmeyecek.

Eğitim Vadisi TYT Modüler soru bankasına bak istersen, biraz daha geniş bir soru türünü tarıyor. Palmenin yelpazesi biraz dar kalabiliyor.
  • Hocam çözüm 3d fizik soru bankasini nasil sizce? İnceleme şansı buldunuz mu?

• Sanırım 1-2 güne incelemesi gelecek onun da, akıllı tahta uygulamasını bilgisayara indirdim.
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.