Şimdi Ara

antrenman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunda yeniyim, antrenman nasıl yapılıyor bilmiyorum, internette antrenman paketleri var ama kendim nasıl düzenleyebilirim? antrenman adına hiç bir şeye dokunmadım oyunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

bu oyunda yeniyim, antrenman nasıl yapılıyor bilmiyorum, internette antrenman paketleri var ama kendim nasıl düzenleyebilirim? antrenman adına hiç bir şeye dokunmadım oyunda.

squadın alt kısmında training başlığı var.tıklayıp giriyorsun.altta koçların var onları göreceksin.onların altında players,coach,schudeles var.schudelesi tıklıyosun altta new schudele var orayı tıklayıp full-time schudeleyi tıklıyorsun isim verip antrenman programını yaratıyorsun.hangi mevkinin oyuncuları için hazırlıyosan ona göre özellikleri arttırıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logann

quote:

Orijinalden alıntı: en birinci ben oldum

bu oyunda yeniyim, antrenman nasıl yapılıyor bilmiyorum, internette antrenman paketleri var ama kendim nasıl düzenleyebilirim? antrenman adına hiç bir şeye dokunmadım oyunda.

squadın alt kısmında training başlığı var.tıklayıp giriyorsun.altta koçların var onları göreceksin.onların altında players,coach,schudeles var.schudelesi tıklıyosun altta new schudele var orayı tıklayıp full-time schudeleyi tıklıyorsun isim verip antrenman programını yaratıyorsun.hangi mevkinin oyuncuları için hazırlıyosan ona göre özellikleri arttırıyorsun.

sağolasın hocam, ayarladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.