Bildirim
Antreman sonrası hiit kardiyo
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Amacın kilo vermek değilse 2 saat aşırı fazla. Üzerine bir de kardiyo düşünüyorsun.
Eğer hacim kazanmak istiyorsan gereksiz izole hareketleri programından çıkar ve kardiyo dahil bir birbuçuk saati aşmamaya çalış. Önemli olan çok hareket yapmak değil, bileşik hareketler seçip hakkıyla yapmak. -
quote:
Orijinalden alıntı: thelmessos
Amacın kilo vermek değilse 2 saat aşırı fazla. Üzerine bir de kardiyo düşünüyorsun.
Eğer hacim kazanmak istiyorsan gereksiz izole hareketleri programından çıkar ve kardiyo dahil bir birbuçuk saati aşmamaya çalış. Önemli olan çok hareket yapmak değil, bileşik hareketler seçip hakkıyla yapmak.
Hocam hacim kazanmak ama yavaş yavaş bir yandan da yağ yakmak istiyorum, vücudum zaten yağlı ve yağlanmaya müsait.
Programım şu şekilde. 12-10-8-6 piramit set yapıyorum, salondaki hoca şu an için en uygun program bu dedi. 4 set olunca 2 saati buluyor.
1.Gün
Bench Press
İncline Press
Pec Fly
Pull Over
Shoulder Press
Lateral Raise
Upright Row
Dumbbell Shrug
Triceps Cable Press Down
Triceps Extension
Kick Back
Triceps Press
Bacak
2.Gün
Chin Up
Lat Pulldown
Seated Row
Arm Row
Barbell Curl
Alternate Curl
Konsantre Curl
Hammer Curl
Karın
Bacak
-
Dostum bu hoca nasıl sana triceps ve biceps için 4er hareket yazmış hayret!! küçük kas grupları için biceps-triceps-omuz 2şer hareketten fazla yapma.
Bacak yazmış bırakmışsın, açman lazım. Bacak en önemli kas grubun bence.
Büyük kas grupları için de 4 set yapacaksan 3 hareketi geçme. Mesela göğüs için barbell bench pr. - inc. dumb. press - inc. dumb. flyes veya dumb. flyes gibi...
Ben olsam trapezi sırt ile beraber çalışırım. Onun için de tek hareket shrug veya upright row yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelmessos -- 18 Şubat 2014; 0:32:56 > -
Hareket sayısı o kadar önemli değil iyi beslendiğin takdirde. Ben 5 hareket yapıyorum hepsine de ağır giriyorum anca yetiyor 4 hareket yapınca sanki hiç göğüs çalışmamış gibi oluyo resmen.
Arkadaş yeni başlamış heralde ısınmadan sonraki programı vermiş ama küçük kas gruplarına 4 hareket çok bende beğenmedim o konuda programı. -
Bu tarz klasik rutinler yerine hiit antreman tavsiye ederim. 45 dk gibi bir sürede tüm vucudu çalıştırıp yağ yakımını da ateşleyebilirsin -
quote:
Dostum bu hoca nasıl sana triceps ve biceps için 4er hareket yazmış hayret!! küçük kas grupları için biceps-triceps-omuz 2şer hareketten fazla yapma.
Bacak yazmış bırakmışsın, açman lazım. Bacak en önemli kas grubun bence.
Büyük kas grupları için de 4 set yapacaksan 3 hareketi geçme. Mesela göğüs için barbell bench pr. - inc. dumb. press - inc. dumb. flyes veya dumb. flyes gibi...
Ben olsam trapezi sırt ile beraber çalışırım. Onun için de tek hareket shrug veya upright row yeterli.
arkadaşın program gayet normal, ayrıca omuz küçük ka s grubu değildir.2 hareket nedir ya.
göğüse 4-6, biceps ve tricepse 4, omuza 4-5 hareket ideal. -
omuz, diğer adıyla deltoid küçük kas grubudur.
Yeni başlayan birisine biceps ve tricepse, omuza 4er hareket yazan adam gitsin bu işi araştırsın. Overtraining olur, hiç bir fayda sağlayamazsın. -
quote:
omuz, diğer adıyla deltoid küçük kas grubudur.
Yeni başlayan birisine biceps ve tricepse, omuza 4er hareket yazan adam gitsin bu işi araştırsın. Overtraining olur, hiç bir fayda sağlayamazsın.
tamam
nereden biliyorsun yeni başladığını adamın ? verilen programdan yeni başlamış gibi bir hal mi var ? 3-4 ayı geçmiş birine gayet ideal program.birşeyler biliyorsunda gözün kapalı yazma -
6 aydır yapıyorum. Zararlı mı gerçekten 4 hareket kol çalışmak, arada kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 18 Şubat 2014; 12:07:58 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Glukhovsky
6 aydır yapıyorum. Zararlı mı gerçekten 4 hareket kol çalışmak, arada kaldım.
normal.
ha ne yaparsın, alternate yerine cable curl yaparsın 2-3 antrenman. ya da incline sehpasında yaparsın alternate curlünü. 4x8 yapıyorsan 4x12 vs. yaparsın.bazen scott yaparsın 5. hareket olarak 2xMax mesela.değiştirirsin yani hep. -
Tamamen beslenmeye bakar ama yeni başlayan biri acemi olduğu için pek uygun değil bence yazılması ama beslenmen iyiyse sıkıntı olmaz. -
1.Gün
Bench Press
İncline Press
Pec Fly
Pull Over
Shoulder Press
Lateral Raise
Upright Row
Dumbbell Shrug
Triceps Cable Press Down
Triceps Extension
Kick Back
Triceps Press
bunların hepsi aynı günde mi ? üstüne birde bacak ? şaka mı???
@car_26 gogus triceps omuz hepsinden 4 er hareket hepsini aynı günde yapıyormuş. gelişim sağlaması çok zor bu şekilde zaten 45-50 dakikadan sonra kortizol salgılandığı söyleniyor heryerde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CONQUER. -- 18 Şubat 2014; 14:26:14 > -
ona dikkat etmedim bak. bireysel değerlendirdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X