Şimdi Ara

Antreman programıma bakar mısınız acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben yaklaşık 6 aydır salonda çalışan birisi olarak antreman programımı aşağıya yazmak istedim.Sizin önerilerinize ihtiyacım var.Özellikle body işinden anlayan arkadaşlara.Size göre antreman programım nasıl?Hangi hareketleri eklememi veya çıkarmamı önerirsiniz.(Ayrıca hareketlerin ismini internetten baktığım için yanlışlar olabilir kusura bakmayın).Bu arada boy:1.75 Kilo:68 Yaş:20.Şimdiden teşekkürler.(Tüm hareketleri 3x12 yapıyorum)
    1.Gün(Gögüs-Biceps)
    Sırasıyla
    Gögüs=
    1-Incline bench press
    2-Incline DB fly
    3-Bench press
    4-Bench DB fly
    5-Pec-deck fly
    6-High cable cross
    Biceps=
    1-Standing bicep cable curl
    2-Cable hammer curl
    3-Barbell curl
    4-Dumbell bicep curl

2.Gün(Omuz-Bacak)
    Omuz=
    1-Back press
    2-Lateral dumble raises
    3-Front prss
    4-Dumbble side shrugs
    5-Dumbble front raise
    6-Seated bent over rear delt raise
    Bacak=
    1-Seated leg curl
    2-Dumble lunges
    3-Squat
    4-Calf raise

3.Gün(Sırt-Kanat,Triceps)
    Sırt-Kanat=
    1-Back lat pulldowns
    2-Latt puldowns
    3-Seated rows
    4-One-arm dumbble rows
    5-Back extension
    Triceps=
    1-Triceps pushdowns
    2-Triceps rope pushdowns
    3-Barbell lying triceps extension

Bunlardan ayrı olarak iki gün arasında karın çalışıyorum.(8 minutes abs workout level 2 hareketleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mabellam -- 7 Mart 2017; 15:25:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de 5-6 aydır çalışan birisiyim ve ben de bu şekilde çalışıyordum. Ama son zamanlarda bu konuyu baya araştırdım ve bu tür programların yarışmaya hazırlanan ve bu seviyede olan kişiler için uygun olduğunu anladım. Full body çalışmak çok daha etkili ve mantıklı.

Şu program bence daha başlangıç seviyesinde olan biri için en uygunu bence:https://www.muscleandstrength.com/workouts/jason-blaha-ice-cream-fitness-5x5-novice-workout?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hep aynı şey neden böldün böyle kesin amacını bilmeden uyguluyorsundur

neyin eksik yada fazla da alt göğüs üst göğüs gögüs çalıştığını biliyormusunda rutin aynı şeyleri yapıyorsun.

git ful body yada doğaçlama güçsüz olan yerlerini sırayla güçlendir

split saçmalığını öneren hocalardan da uzak dur.(en son aşamadır split çalışmak)
  • Öncelikle teşekkürler.Az çok biliyorum vücudumu.Kollar geniş,omuz dar,gögüs küçük.Kollara çok yüklenmiyorum.Zaten tüm gücümü omuz,gögüse verdiğimden kollarıma çok enerjim kalmıyor.2-3 ay full body çalıştım ama asıl etkisini split antremana geçince hissettim.Full bodya dönmeyi düşünmüyorum.Onun dışında başka yorumlarınız var mı?

• Mabellam M kullanıcısına yanıt
    aynı kasları haftada 2 gün çalışman yeterli ozaman bacak hariç
  • Teşekkür ederim.Yalnız bir sorum daha olacak.Ben dediğin gibi haftada iki gün çalışcam omuz ve gögüsü.Sence şuanki hareketler iyi mi?Eklenilecek çıkarılacak mutlaka tavsiye ettiğin hareket vs. var mı?
    Bir sorum daha var Dediğim gibi bu iki split arasında karın çalışıyorum.Sence doğru mu?Çünkü ağır çalışıyorum.Duş aldıktan sonra kıpırdıyacak halim kalmıyor.O iki gün arasında ancak çalışıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mabellam -- 7 Mart 2017; 19:21:06 >
  • Mabellam M kullanıcısına yanıt
    http://bbgarmy.com/uc-gunluk-antrenman-programi.html

Bu adamin programlarini incelemeni tavsiye ederim.

Bu arada programinda deadlift yok yada ben mi goremedim.

Karin kasi mekikle degil deadlift bent over squat barfix dips bunlarla daha aktif calisirlar mekik disk kaymalarina be omurga bozuklukluarina neden olabilir gerci butun hareketler riskli ama mekikle cok ugrasmayin karin kaslarini uyarin yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim program yardımın için

Deadlift yapmaya açıkça çekiniyorum.Çünkü ne kadar uğraşayım yinede doğru yapamıyorum hareketi.60 kg yaparken sakatlandım bir kaç ay ara verdim.Yaptığım zamanlar ise yanımda mutlaka arkadaşım olmalı (Tek başıma yapamam sakatlık korkusu) o ise her zaman gelmiyor.Bu yüzden ayda bir yapıyorum deadlift.

Karın soruma cevabın içinde ayrıca teşekkürler ama benim sorum antreman günü mü yoksa dinlenme günü mü olması yönündeydi.Çünkü antreman günü gerçekten halim kalmıyor.Diğerlerine(Gögüs özellikle) sonuna kadar yüklenmesem rahat edemiyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mabellam -- 7 Mart 2017; 23:02:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.