Şimdi Ara

Antivirüslerim kapıştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ad-Aware ve Kaspersky kullanan biriyim. Bir süredir Kaspersky Internet Security 2012 ve Ad-Aware Free 9 yüklüydü. Ad-Aware 10 çıktığından beri yüklemek istiyordum fakat yüklemeye çalışırken "Ben Kaspersky ile çalışmam!" uyarısı veriyordu. Bugün ne akla hizmetse yine de yükleyeyim dedim. Önce eski sürümü kaldırdım, restart attı, yenisini yükledim, restart attı. En başta fark edilir bir hızlanma vardı. Ad-Aware ile hızlı tarama yapayım dedim ve yaklaşık 1 dakikalık bir süre içinde taramayı yaptı. Ad-Aware 10 beni gerçekten etkielemeyi başarmıştı. Fakat bir süre sonra bir yavaşlama sorunu yaşadım. Verdiğim komutlar 2-3 dakika sonra gerçekleşiyordu. En sonunda bilgisayar tamamen dondu. Kapatma tuşuna basılı tutup kapattım ve tekrar açtım. Bir süre herşey yolunda gitti. Ama sonra birden yine aynı yavaşlama sorunu ile karşılaştım. Ctrl+Alt+Delete yaptıktan yaklaşık 3 dakika sonra Windows 7'de çıkan ve adının ne olduğunu bilmediğim ekran geldi. "Görev Yöneticisi'ni başlat" dedikten birkaç dakika sonra görev yöneticisi açıldı. İşlemler bölümünde "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster" butoununa tıklayıp birkaç dakika daha beklememden sonra işlemci ve ram kullanmında hiçbir sorun olmadığını, işlemlerin de kaynakları düzgün kullandığını gördüm. Acaba bu yavaşlama neden diye düşünürken 10 dakika sonra bilgisayar kendine geldi. Ne olduğunu hatırlamadığım uyarıyı Tamam'a tıklayarak kapattım. Sorunun Ad-Aware 10'dan kaynaklandığını düşünüyordum ve simgesine sağ tıklamamla bu şüphenin doğru olduğunu anladım. Koruma devre dışı kalmıştı. Meğerse bu donma sırasına iki antivirüs amansızca birbirleriyle kapışmış ve bu savaşın galibi Kaspersky olmuştu. Ben ise bu savaşın ortasında kalmıştım. Her ne kadar Ad-Aware 10'u da sevsemde Kaspersky daha güvenli olduğu ve bu savaşı kazandığı için onu tercih edecektim. Hemen CCleaner'ı açtım ve Ad-Aware 10'u kaldırdım. Tekrar bir restarttan sonra Kaspersky ve ben başbaşa kalmıştık. Bir taraftan Kaspersky'ın bilgisayarımdaki tekelleşme çabasına karşı nefret duyarken bir taraftan da Ad-Aware 10'u dize getirmesine hayran kalmıştım. Artık yoluma sadece onla devam edeceğim. Şu an ise bu kadar basit bir şey için neden bu kadar yazı yazdığımı düşünüyorum.

ÖZET: Kaspersky, Ad-Aware 10'u dövdü.

• Kangalsky ile kapıştırmayı denedin mi hiç?

Orijinalden alıntı: Illuminn

Kangalsky ile kapıştırmayı denedin mi hiç?

GÜLDÜM LA

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

Kangalsky ile kapıştırmayı denedin mi hiç?

PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}
    PSN ID: Ozikoo
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeM-Tr

Ad-Aware ve Kaspersky kullanan biriyim. Bir süredir Kaspersky Internet Security 2012 ve Ad-Aware Free 9 yüklüydü. Ad-Aware 10 çıktığından beri yüklemek istiyordum fakat yüklemeye çalışırken "Ben Kaspersky ile çalışmam!" uyarısı veriyordu. Bugün ne akla hizmetse yine de yükleyeyim dedim. Önce eski sürümü kaldırdım, restart attı, yenisini yükledim, restart attı. En başta fark edilir bir hızlanma vardı. Ad-Aware ile hızlı tarama yapayım dedim ve yaklaşık 1 dakikalık bir süre içinde taramayı yaptı. Ad-Aware 10 beni gerçekten etkielemeyi başarmıştı. Fakat bir süre sonra bir yavaşlama sorunu yaşadım. Verdiğim komutlar 2-3 dakika sonra gerçekleşiyordu. En sonunda bilgisayar tamamen dondu. Kapatma tuşuna basılı tutup kapattım ve tekrar açtım. Bir süre herşey yolunda gitti. Ama sonra birden yine aynı yavaşlama sorunu ile karşılaştım. Ctrl+Alt+Delete yaptıktan yaklaşık 3 dakika sonra Windows 7'de çıkan ve adının ne olduğunu bilmediğim ekran geldi. "Görev Yöneticisi'ni başlat" dedikten birkaç dakika sonra görev yöneticisi açıldı. İşlemler bölümünde "Tüm kullanıcılara ilişkin işlemleri göster" butoununa tıklayıp birkaç dakika daha beklememden sonra işlemci ve ram kullanmında hiçbir sorun olmadığını, işlemlerin de kaynakları düzgün kullandığını gördüm. Acaba bu yavaşlama neden diye düşünürken 10 dakika sonra bilgisayar kendine geldi. Ne olduğunu hatırlamadığım uyarıyı Tamam'a tıklayarak kapattım. Sorunun Ad-Aware 10'dan kaynaklandığını düşünüyordum ve simgesine sağ tıklamamla bu şüphenin doğru olduğunu anladım. Koruma devre dışı kalmıştı. Meğerse bu donma sırasına iki antivirüs amansızca birbirleriyle kapışmış ve bu savaşın galibi Kaspersky olmuştu. Ben ise bu savaşın ortasında kalmıştım. Her ne kadar Ad-Aware 10'u da sevsemde Kaspersky daha güvenli olduğu ve bu savaşı kazandığı için onu tercih edecektim. Hemen CCleaner'ı açtım ve Ad-Aware 10'u kaldırdım. Tekrar bir restarttan sonra Kaspersky ve ben başbaşa kalmıştık. Bir taraftan Kaspersky'ın bilgisayarımdaki tekelleşme çabasına karşı nefret duyarken bir taraftan da Ad-Aware 10'u dize getirmesine hayran kalmıştım. Artık yoluma sadece onla devam edeceğim. Şu an ise bu kadar basit bir şey için neden bu kadar yazı yazdığımı düşünüyorum.

ÖZET: Kaspersky, Ad-Aware 10'u dövdü.

• Gel benim Ubuntu ikisini de pataklasın.

"The first lesson of economics is scarcity: There is never enough of anything to satisfy all those who want it."
    "The first lesson of politics is to disregard the first lesson of economics."

"Underlying most arguments against the free market is a lack of belief in freedom itself."
    "What is your 'fair share' of what someone else has worked for?"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.