Şimdi Ara

antivirüs taratma yaparken çıkan mavi ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.. iş yerindeki bilgisayarlardan birinde şöyle bir sorunla karşılaşıyoruz. vista 32 bit yüklü makinada microsoft security essential antivirüs yazılımı yüklü.. bilgisayar açılınca bilgisayar risk altında olabilir diyerek taramamızı istiyor ve biz de taratma yapıyoruz. ancak taramaya başlayınca kısa bir süre sonra bir mavi ekran hatasıyla karşılaşıyoruz. çıkan mavi ekran sonrasında bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. bilgisayar açıldıktan sonra antivirüs programı aynı uyarıyı tekrar veriyor ve bu olay tekrar yaşanıyor. antivirüsü kaldırıp tekrar kurdum fakat nafile, sonuç yine aynı..

çıkan mavi ekran hatası ise şu..

antivirüs taratma yaparken çıkan mavi ekran sorunu

• Başka bir antivirüs kullanıp taramayı deneyin
  • başka bir antivirüs yüklemeyi açıkçası istemiyorum. crack le uğraşmamak için.. free olanlardan deneme de yapmayı düşünüyorum birazdan.

şimdi sistem geri yükleme yaptık, bakalım aynı hata ile karşılaşma sorunu olacak mı, yalnız windows un sorunlar dizini ekranında aynı antivirüs programının antimalware bölümü ile sorunlar gözüküyor. orjinal windows kullandığımız halde micrososft un kendi programının bu tür bir soruna yol açması en çok garipsediğim olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.