Şimdi Ara

antivirüs sahte keyi anlıyor mu??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende avast prof. yüklü bunun keyini int.ten buldum kopyala yapıştır yaptım 2500 günlük oldu ama
    antivirüs bunu anlıyomu acaba sahte koruma falan olayları olabilir mi??

• yakındır girdiğiniz lisans anahtar geçersiz der güncelleme yapmaz o zamana kadar kullan sonra başka bir çaresini bulursun ama serial sitelerinden uzak dur
  • evet internetten bulduğun serialler başını yakabilir. %80 i virüslü oluyor genelde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArkandayIM

evet internetten bulduğun serialler başını yakabilir. %80 i virüslü oluyor genelde.

Aynen.Bir teknik servisten programlar cd 'si rica et.Onlarda bunların hepsinin Cracklisi var.Ben dahil
  • Yok seriallerde sorun çıkmaz(karaliste dışında).Crack,patch ler sorunlu çıkar da(zaten hemen hepsi worm veya trojan içeriyor ve bilgilerinizi dışarıya sızdırıyor)
    Avast ta ücretsiz ve ücretli sürüm arasındaki tek koruma farkı "script block".Ücretsizde bu koruma mevcut değil.Zaten bu koruma da IE için geçerli.Çoğumuz Firefox ve Opera kullanıyoruz ve o korumaya çok ta ihtiyacımız yok.Ücretli sürümün bir (+) sı daha,arayüzü daha detaylandırılmış.Bunun dışında Home ile Pro sürümü arasında hiçbir fark bulunmamakta.Yani ücretsiz sürümü kullanılabilir.Pro şart değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 30 Haziran 2008; 20:03:47 >
  • serialde sorun çıkmazsa oke de ben şüphelendim geçen biri yazmıştı doğru çalışmaz diye ama sorun yok heralde şu an düzgün çalışıyo tşkr ederim verdiniz bilgiler için rahat etdim şimdi ,gerçi artık PARDUSa alışıyorum yavaş yavaş reklam olsun biraz :)) windows işi bitiyo benim için ohh dedim ya antivirüsmüş antifrizmiş ihtiyacım olmucak yakında..
  • craklerde virüs çıkabiliyor.Hepsinde değil tabi ama.Mesela Nod32 Fix'de var sanırım.Bir de geçenlerde Bir programın patch'ini kullandım ve flec006.exe girdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.