Şimdi Ara

!!! Antivirüs programının göremediği virüsü nasıl silebilirim !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elime bir virüs geçti çok illet bir şey nod 32 bile virüsü silemiyor daha doğrusu bulamıyor.Ama arka planda birileri PC de dolaşıyor.
    Şu an geçici oalrak firewall ile erişimi kestima ma erişimi kesince bu sefer de İnternet explorer çalışmıyor.İE8 i baştan sildim yükledim hala virüs İE altından bağlanmaya çalışıyor.

Ricam şudur Virus konularında bilgisi olan birisinin şu dosyaya bakmasını rica ediyorum.
    Ama firewall u kesin olması lazım + auto modda olmaması lazım yoksa direk erişim veriyor.

Şu durumda ne yapabilirim bana bir yardım edin.
    Format at demeyin.Zira çözüm o olsaydı her virüs girdiğinde formatlamak zorunda kalırdık buda saçmalık olur.Böyle bir virüs size bulaşsa siz nasıl çözerdiniz ve nasıl korunurdunuz onu merak ediyorum.

Dosyayı aşağıya upload ettim,birisi bakıp yardımcı olabilirse sevinirim.

http://ul.to/42qopu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİG KİNG -- 28 Ekim 2009; 11:19:04 >

• Valla kusura bakma ama bu tehlikeyi göze alamam.

Eğer nod32 bulamadıysa farklı programlar dene.Tabi diğer anti-virus programını kaldır yeni olanı kurmadan önce yoksa çakışıyorlar.Birde programların anti-virus olan sürümlerini indirme.Internet security sürümlerini indir.Onlar full korumaya sahip.Virus , spyware , trojan hepsini buluyorlar.İstersen nod32'ninde smart security versiyonu var o da tam koruma sağlıyor önce onunla bir dene olmadı Kaspersky ile dene.O da olmadı Bitdefender ile dene o da bulamadıysa Panda ile dene artık o da bulamadıysa format atmaktan başka çaren kalmaz.Bunların bulması lazım.Formattan önce birde sistem geri yükleme dene belki düzelir.

• Valla nod32 yi hiç önermiyorum, bir ara kasper keyi aramaktan sıkıldığım için Eset Smart Securtiy kurmuştum usb ve farklı bir virüsü buluyordu ama silemiyordu. Key işini hallettikten sonra Kaspersk İS kurdum artık sıkıntım yok.
  • a-squared programını bir dene...
  • a-squared + avira ikilisiyle bi taramayı dene
  • Nod 32 antivirüs ile smart security i denedim update de ettim bulamadı.
    Kaspersky 2009-2010 antivirüs ve internet security versionlarının hepsini denedim ilk başta yükleyince bulamıyor ama update edince virüsü algılayıp halletti arka plandaki bulaşmış olduğu dosylarıda düzeltti olay çözüldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

Nod 32 antivirüs ile smart security i denedim update de ettim bulamadı.
    Kaspersky 2009-2010 antivirüs ve internet security versionlarının hepsini denedim ilk başta yükleyince bulamıyor ama update edince virüsü algılayıp halletti arka plandaki bulaşmış olduğu dosylarıda düzeltti olay çözüldü

Geçmiş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda viruslu dosyayı virustotal sitesinde taratın ve orada viruslu dosyayı algılayan en iyi anti-virus programını indirip bilgisayarınızı taratın

Sizin viruslu dosyanızın içindeki trojani tanıyan programlar linkte mevcut

http://www.virustotal.com/tr/analisis/67aa01df73a89911f74d5cbfb5f868ee693c1365500d714088b57aa5c1ed5e42-1256762108

• quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda viruslu dosyayı virustotal sitesinde taratın ve orada viruslu dosyayı algılayan en iyi anti-virus programını indirip bilgisayarınızı taratın

http://www.virustotal.com/tr/analisis/67aa01df73a89911f74d5cbfb5f868ee693c1365500d714088b57aa5c1ed5e42-1256762108

Bunu yazdığın iyi olmuş.

Bu arada virüs sağlammış listeye baktımda çoğu firma daha virüse tanı koymamış özellikle symantec yani norton bile bu virüsü görmüyor.

İşin ilginci microsoft virüse tanı koymuş ama microsoft un hangi antivirüs progrmaı var ki?

"Microsoft 1.5202 2009.10.28 VirTool:Win32/VBInject.gen!CI"

• Security Essential çıktı.Onun veritabanında var demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BİG KİNG

quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Aklınızda bulunsun bu gibi durumlarda viruslu dosyayı virustotal sitesinde taratın ve orada viruslu dosyayı algılayan en iyi anti-virus programını indirip bilgisayarınızı taratın

Bunu yazdığın iyi olmuş.

Beğenmenize sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Security Essential çıktı.Onun veritabanında var demek ki.

Nod 32 trojanı bulamıyor.
    Kaspersky Gereksiz zamanlarda bir türlü kapaatılamıyan root kit taraması yapıp duruyor.

En sonunda ücretsiz "Microsoft Security Essential" ı denedim hem trojanları bulabiliyor,gerçek zamanlı taramsıda var,gereksiz taramalarda yapmıyor. Gerçekten sorunsuz güzel bir şekilde ilerliyorum.Öneririm
  • Kaspersky nin gereksiz rootkit taramasını kapatmak için ya regedit ten ayar değiştirmelisiniz yada kaspersky fan club sitesindeki SKIN lerden birini yüklersiniz.O skin i yüklediğinizde orjinal skin içinde gizlenmiş olan ROOTKIT tarama kısmı açılıyor.

http://forum.kasperskyclub.com/blog/pipkin/index.php
  • Gerçi şu anda kas2010 kullanmıyorum ama sağol çekeyim kalsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.