Şimdi Ara

antivirüs programı alacam yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir anti virüs programı alacağım siz ne önerirsiniz fiyat orta düzeyde olsun...(malum öğrenci harçlığı) ben bunu buldum sizce iş görürnü tam olarak.....

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/virus_koruma_yazilimi/741/125250109/kaspersky_antivirus_2011_1_yil_1_kullanici

• Merhaba.
    Ben Avast Free kullanıyorum. Gayette memnunum.
    Ücretsiz kullanmayı düşünmez misin
    Intel Core i7 930 2.80 Ghz ,Gigabyte X58A - UD3R,Gskill F3-12800CL8T-6GBRM Ripjaws DDR3 1600 Mhz( 3 x 2 GB), Sapphire HD 5770 Vapor - X, Segate 1 TB 7200.12, Cooler Master Silent Pro 850 W, LG DVD - RW ,21,5" Samsung BX2231
  • Antivirüs programlarının kampayalarında bedava key veriliyor. Ayrıca 30,60,90 günlük deneme sürümleri var. Kısacası bu şekilde kullanırsan para ödemene gerek kalmaz.

Orijinalden alıntı: kdutman

Merhaba.
    Ben Avast Free kullanıyorum. Gayette memnunum.
    Ücretsiz kullanmayı düşünmez misin

Bende esed nod32 kullanıyorum ama ne bileyim belki orjinal lisanslı alırsam daha verimli olur diye düşünüyorum yanlışmı düşünüyorum sizce..... ???
  • Avast pro biraz kastığından oyun performansını düşürebiliyor. ama çok iyidir. Şimdilik sadce microsoft securty Essentials kullanıyorum :D hem kasmıyor hemde her virüsü buldu. tabi çok incelemedim ama iyi gibi ve ücretsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencgsli_81 -- 24 Aralık 2011; 21:24:10 >

Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!!

• ben Mc Afee Internet Security kullanıyorum. O kadar iyi bir antivirüs programı ki. Hiçbir kasma olmuyor ayrıca, birşey indirir indirmez daha inerken taramaya başlıyor ve anında siliyor virüs vs varsa. Maillerde çok iyi koruyor, web sitelerine girerken eğer güvenli değilse girmeden bir soruyor sana. Facebook vs gibi sitelerdeki videoları güvenli vs diye işaretliyor çok güzel 60 lira civarında fiyatı sanırım. Fiyatını tam bilmiyorum toshiba laptop aldığımda tam sürüm hediye olarak gelmişti.

Orijinalden alıntı: Jazzart

ben Mc Afee Internet Security kullanıyorum. O kadar iyi bir antivirüs programı ki. Hiçbir kasma olmuyor ayrıca, birşey indirir indirmez daha inerken taramaya başlıyor ve anında siliyor virüs vs varsa. Maillerde çok iyi koruyor, web sitelerine girerken eğer güvenli değilse girmeden bir soruyor sana. Facebook vs gibi sitelerdeki videoları güvenli vs diye işaretliyor çok güzel 60 lira civarında fiyatı sanırım. Fiyatını tam bilmiyorum toshiba laptop aldığımda tam sürüm hediye olarak gelmişti.

Bende kullanmıştım. Dediğin hususlar bencede gayet güzeldi. Ama database update'inde sorun var. Normalde pc 10 dk boş kalınca update yapması lazım ama benimki günlerce update yapmıyordu. Bu yüzden sürekli elle update yapmak zorunda kalıyordum.
    9 yıl önce açıldı
    VPN Programı tavsiyeleriniz?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • En güzeli ayda 1 format atmak, at formatını yükle kaspersky'ını. Ayda bir tekrarla bunu,hem beleş hem zevkli
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.