bi counterspy diye casus yazılım tarayan program kullanıyordum ki bi süre sonra sonra illa yeni sürümü yuklemek istedi sonunda tamam deyincede lisans satın almamı istedi bende silme yoluna gitmeye çalıştım ve dertler başladı...coğu zaman görev cubuğu kilitleniyor ve görev yöneticisini acamıyordum felan...sona bu yazılımı iyice silmek isteyince sürekli kendini yeniden yuklemek istedi durdu ve bende adı gecen tum dosyalrı silip durdum -sunbelt die bi firma ismi var-
amma velakin windows installer ı çalıştırıyor ve kendini bulamadığı için benim gözat pencerinden yazlımı bulup yuklememi istiyordu...mesela herhangi bir oyun veya program kısayoluna tıkladığımda hemen installer devreye giriyordu hatta masaüstünü göster ikonuna tıkladığımda bile...son halimizde 1sn den daha kısa bi zaman acılıp kayboluyor(win ins..)
zararına gelince acılışta biraz zaman kaybettiriyor ve gt :sa artık çalışmıyor ... tüm keylerini klasörlerini sildim ama artık aklıma bi cözüm gelmiyor ...
programı baştan yükleyip, hiç çalıştırmadan windowsa restart atıp güvenli kipte uninstal etmeyi denedin mi?
program uninstal seceneği vermiyor buna rağmen deneyeyim mi!
imzamdaki güvenlikle ilgili makaleleri okumanı tavsiye ederim.Ayrıca Windows installer paketi bozulmuşsa bunu onarmak için XP'nin Repair (Onarma) özelliğini kullanmanı tavsiye ediyorum.