Şimdi Ara

Antik Yayınları Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bulunduğum ilde d&r gibi büyük kitapçılar yok nt var ordada klasikler olarak sadece antik yayınlarının kitapları var fiyatlarıda oldukça uygun bende bu kitaplardan almayı düşünüyorum.Örneğin budala,dönüşüm,iki şehrin hikayesi vs. daha önce bu yayınevinin kitaplarını okumuş olanlar var mı? Çeviriler nasıldır bi iletişim,iş bankası yayınları kalitesi beklemiyorum ama okuduğum kitabada yazık olmasın istiyorum işin parasında değilim yani.İnternette birkaç yorum okudum önceleri baya kötüleyen olmuş ama son yıllarda çeviri kadrosunu değiştirdi çeviriler düzeldi diyorlar bide sizin yorumlarınızı alıyım.

Bahsettiğim yayın evini hatırlamayanlar bu resimden sonra hatırlar heralde

Antik Yayınları Hakkında
     Antik Yayınları Hakkında

• dr.com.tr kitapyurdu.com sitelerinden klasiklere ve birçok kitaba daha hesaplı ulaşabilirsiniz.
  • hocam antik yayınları budalayı 17 liraya satıyor d&r da iletişim yayınlarında kitap 27 lira diyeceksinki internet indirimi oluyor kargo parasıyla var ondada yine 27 lira civarına geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

hocam antik yayınları budalayı 17 liraya satıyor d&r da iletişim yayınlarında kitap 27 lira diyeceksinki internet indirimi oluyor kargo parasıyla var ondada yine 27 lira civarına geliyor

genel anlamda söylemiştim muhakkak bazı kitaplar hesaplı olabilir, ayrıca bir kitap için de netten alıp üstüne kargo parası vermek mantıklı değil. ben yaşadığım şehirde uçuk fiyatlarla karşılaştığım için ilk tercihim internet olmuştum.
  • updullah
  • Reklamını yapmış gibi olmayayım ama hani teknolojik bir ürün alırken fiyat-performans değerlendirmesi yapıyoruz ya işte dünya klasiklerinde de fiyat-performans karşılaştırması yaptığımız da en iyi yayınevi olarak görüyorum ben bu yayınevini.
  • ben Suç ve Ceza, Sefiller, Savaş ve Barış, İki Şehrin Hikayesi, Yeraltından Notlar, Kumarbaz ve daha birçok klasiği bu yayından okudum ama diğer yayınları okumadığım için karşılaştırma yapamayacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öykü ve Şiir Kitabı Tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende iki şehrin hikayesini aldım en iyisi okuyup karar vermek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.