Arkadaşlar konuya girmeden önce bir bilgi veriyim 35 gün önce petrol ofisinden 60 tl ye aldığım antifirizi bugün aynı ofisten 130 tl ye aldım inanılmaz bir zam var Neyse geçen ay antifiriz aldım araca doldurdum bir ay sonra bugün aynı yerden tekrar aldım eve geldiğimde kutularda po nun baskısında renk tonu olduğunu fark ettim daha sonra üretim tarihine ve batch numarasına baktım hepsi birebir aynı 1 ay sonra aldığım antifirizin 1 ay önce aldığım ile saatine kadar aynı olması garibime gitti ( genelde sahte yağ ve antifiriz kutularında serinumaraları ve üretim tarihleri hepsine aynı basılır uğraşmamak için ) en çokta bundan dolayı şüphelendim bu şekil olması normal mi bilgisi olan paylaşır mı antifirizi kendim ölçtüm su ile karışım oranları dereceleri ile tutuyor Kullandığım yağın ve antifirizin en iyisi olmasına gerek yok ama sahte ürünlerden korkuyorum ve biraz takıntılıyım gereksiz kuruntu yapıp konu açtıysam kusura bakmayın ![]() ![]() ![]() ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Antifiriz sahte olabilir mi ( ss li )

-
-
Arabaya niye ayda bir antifreeze koyuyorsun ben onu anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba hocam. Takıntınızın kuruntulu olmakla alakası yok inanın sahte ürün yüüznden aracınıza bir şey olsa çıkacak masrafı bırakın orijinal parçayla toplamak bile çok çok zor. Çünkü artık yurt dışından orijinal parça girişi yok deniyor.
Konuya dönersek ben açıkçası bizzat petrol ofisinin kendi yerinde satılan kendi ürününün sahte olabileceğine ihtimal vermem. Ancak sahte antifriz nasıl anlaşılır onu bilemiyorum. Bir çok sahte yağ gördüm onu rahat anlarsınız kokusu, kıvamı vs. ancak antifrizde nasıl oluyor bilemiyorum.
-
Aynı araca koyduğum kanısına nerden vardın bende onu anlamadım
Direkt yerinden alıyoruz. O tonda amblem hiç görmedim. Üzgünüm..
-
Hocam
%70 e 30
%55 e 45
vs vs oranları denedim test ettim birebir olması gereken değeri tutturuyo
ve aldığım yere gidip diğer bidonları inceledim hepsi normal renk
ayrıyetten 2. Fotoğrafı incelerseniz kutu üstünde ki slikon damlalarıda birebir aynı yani aynı yerden çıktığını gösteriyor sanırım
siz daha iyi bilirsiniz ama tekrardan 130 lira vermeye gerek yok sanırım sonuçta yazıcıda basılıyor yazıcı hatası olabilir diye düşünüyorum
sahteysede lanet olsun bu insanlara
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 17 Aralık 2021; 11:10:37 >
-
Eyvallah hocam teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arabaya niye ayda bir antifreeze koyuyorsun ben onu anlamadım
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X