< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Antidepresan zihnimi durdurdu beynim bloke oldu sizede oldu mu ? Olan arkadaşlar yazabilir mi ?

-
-
hocam doktoruna danışmayı denedinmi ?
-
Sizde okb olabilir mi?
-
Denedim yardımcı olmadı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
doktor değiştir
-
Nafile birşey olmuyor
hangi antidepresan ve dozu ne
-
Prozac 20-40 mg bir gün 20 kullanırdım bir gün 40
deneyimli biri olarak cevap vereyim. galiba 26 yaşımda başladım antidepresana.ilgimin olduğu konuları bilirdim. örneğin türksatın frekans tablosunu ezbere bilirdim.bu minimalde elektronik ve bilgisayarla uğraşan biriydim. üst düzey matematik vb yok o kadar değil. gerek yaş,gerek hayat deneyimi gerekse antidepresan kullanımı sonrası bu matematik yönüm gitti daha çok yorum yapma yönüm gelişti.tabi ergenlikteki gibi her konuya ilgi duyma da azaldı.örneğin yeni seri işlemciler çıksın alırken bakarım demeye başladım.zamanla duruluyor kafa.
antidepresanı ilk kez içtiğimde kafamdaki gürültüler susmuş gibi hissettim.insan zihnen rahatlayınca diğer şeyleri fark ediyor.bu da ister istemez eski zihin gücüm yok demene sebep oluyor.ilacı kendin bırakma kararı alırsan çok yanlış edersin. doktoruna danışıp bırakman ve bırakırken düşük doz farklı ilaçlar kullanman gerekebilir.ben şak diye bıraktığımda 1 ay kadar başım dönmüştü.ayrıca artık sen eski sen değilsin bunu fark etmen gerekli.iç dünyanı muhasebeden geçir ve bi düzene koy.göreceksin daha farklı ve güzel olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X