Şimdi Ara

Antidepresan zihnimi durdurdu beynim bloke oldu sizede oldu mu ? Olan arkadaşlar yazabilir mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Antidepresan kullandım çok mağdurum okuduğumu anlamıyorum artık kafamda haliyle birşey almıyor. Algılama problemi yaşıyorum. Forumlara bakıyorum bende algılama sorunu yaptı diyen çok nadir gördüm 2-3 kişide belkide kendilerini belirtmek istemiyorlar bilemiyorum. Neyse bu ilacı kullandığımda sürekli tekrarlıyordu durgunluk. Sonra ama geçiyordu. En sonda bir durgunluk geldi 1.5 ay sürdü ondan sonra bırakma kararı aldım. Bırakalı da 2 ay oldu hala bu durgunluk geçmedi çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum. Antidepresan kullanmadan önce böyle bir sıkıntım yoktu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• hocam doktoruna danışmayı denedinmi ?

• Sizde okb olabilir mi?

• FollowTheLight kullanıcısına yanıt
    Denedim yardımcı olmadı

• doktor değiştir

• VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Nafile birşey olmuyor

• hangi antidepresan ve dozu ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Asterix kullanıcısına yanıt
    Prozac 20-40 mg bir gün 20 kullanırdım bir gün 40

• deneyimli biri olarak cevap vereyim. galiba 26 yaşımda başladım antidepresana.ilgimin olduğu konuları bilirdim. örneğin türksatın frekans tablosunu ezbere bilirdim.bu minimalde elektronik ve bilgisayarla uğraşan biriydim. üst düzey matematik vb yok o kadar değil. gerek yaş,gerek hayat deneyimi gerekse antidepresan kullanımı sonrası bu matematik yönüm gitti daha çok yorum yapma yönüm gelişti.tabi ergenlikteki gibi her konuya ilgi duyma da azaldı.örneğin yeni seri işlemciler çıksın alırken bakarım demeye başladım.zamanla duruluyor kafa.

antidepresanı ilk kez içtiğimde kafamdaki gürültüler susmuş gibi hissettim.insan zihnen rahatlayınca diğer şeyleri fark ediyor.bu da ister istemez eski zihin gücüm yok demene sebep oluyor.ilacı kendin bırakma kararı alırsan çok yanlış edersin. doktoruna danışıp bırakman ve bırakırken düşük doz farklı ilaçlar kullanman gerekebilir.ben şak diye bıraktığımda 1 ay kadar başım dönmüştü.ayrıca artık sen eski sen değilsin bunu fark etmen gerekli.iç dünyanı muhasebeden geçir ve bi düzene koy.göreceksin daha farklı ve güzel olacak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.