Şimdi Ara

antidepresan(paxera)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 buçuk aya yakındır kullanıyorum açıkcası uyku getirmekten geç boşalmadan başka etkisini göremedim donuklaştım daha çok sanırım zaten donuk bir insandım sakin hala stresliyim ne değişti anlamadım uyandığımda kalbim kütküt atıyor sürekli hareketlilik hissi yaşıyorum ama anlamadım ne zaman etki göstercek birde boşboş esnetiyor canımı sıkıyor o esnemeler

• Bende lansor iciyorum 3 aydır sadece uyku oluyor diğer yan etkilerini görmedim sosyal fobim vardı 2. Aydan sonra gözle gorulur azaldi 6.aydan sonra yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar insanı mallaştıran şeyler. Kullanmayın
  • bende sosyal fobide var takıntılarda var depresyonda var ne ararsan var ya da kafamdan üretiyorum ya bilmiyorum zevk alamıyorum çoğu şeyden hiç etki etmediği oluyor mu bu ilaçların hiçbir fark hissetmiyorum şu ana kadar
  • Ben 3 sene boyunca tedavi gördüm.En ağır antipsikotikleri ve antidepresanları kullandım.2 3 ay denedik işe yaramadı değiştirdik doktorumla.SÜrekli böyle yaptık.Ondan sonra baktım hiçbir işe yaramıyor.Bıraktım tedavi olmayı.Zamanlada sıkıntılarımı yavaş yavaş atlattım.Hala sinirliyim,hala depresifim ancak ilaç kullanarak da aynı şeyleri yaşayacaksam niye kullanayım.İlaçları kullanırken günde 13 14 saat uyurdum.Şimdi ilaç kullanmıyorum 4 5 saat uyuyorum.Günü uzun uzun yaşıyorum.Bundan sonrada Psikiyatrik ilaçlar kullanır mıyım?Kesinlikle hayır. 3 senemi çöpe atmama neden oldu o ilaçlar.

Peki şimdi ne mi yapıyorum? Çok sinirli,üzüntülü olduğum gün alıyorum akşam içki şişemi.İçiyorum.Ondan sonra mışıl mışıl uyuyorum.Ertesi sabah alkolün yan etkisi olarak biraz daha depresif uyanıyorsun ama birkaç saate toparlıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kesikparmak

Ben 3 sene boyunca tedavi gördüm.En ağır antipsikotikleri ve antidepresanları kullandım.2 3 ay denedik işe yaramadı değiştirdik doktorumla.SÜrekli böyle yaptık.Ondan sonra baktım hiçbir işe yaramıyor.Bıraktım tedavi olmayı.Zamanlada sıkıntılarımı yavaş yavaş atlattım.Hala sinirliyim,hala depresifim ancak ilaç kullanarak da aynı şeyleri yaşayacaksam niye kullanayım.İlaçları kullanırken günde 13 14 saat uyurdum.Şimdi ilaç kullanmıyorum 4 5 saat uyuyorum.Günü uzun uzun yaşıyorum.Bundan sonrada Psikiyatrik ilaçlar kullanır mıyım?Kesinlikle hayır. 3 senemi çöpe atmama neden oldu o ilaçlar.

Peki şimdi ne mi yapıyorum? Çok sinirli,üzüntülü olduğum gün alıyorum akşam içki şişemi.İçiyorum.Ondan sonra mışıl mışıl uyuyorum.Ertesi sabah alkolün yan etkisi olarak biraz daha depresif uyanıyorsun ama birkaç saate toparlıyorsun

Psikolojik ilaclar kesin tedavi edemedigi gibi(bunu seninde istemen lazim) psikolojik rahatsizligi olanlar daha kolay depresyona girer ve alkole bagimlilik orani yuksektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antidepresan?
    12 ay önce açıldı
    Concerta - Ritalin
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.