Şimdi Ara

Antidepresan Kullanıyorum - Soruları Alayım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
5
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

4-5 senedir depresyon tedavisi görüyorum. Lustral ile başladık vs derken ilaçlar denedik dikkat eksikliği yaptı concerta filan istedim onları da kullandım iyi geldi filan derken üniversiteye 3 sene geç girdim bu tedaviler yüzünden şuan 22 yaşındayım 1. sınıfım derslerim de çok iyi şükür, biraz problemler filan yaşadım insanlarla bu sırada gittiğim bir prof. bana Asperger Sendromu teşhisi koydu, intihara filan kalkıştığım oldu rivotril filan verdiler sonra kendi isteğimle hastaneye yattım vs orada da 15 gün boyunca günün 22 saatini uyuyarak geçirdim dil altı, rivotril vs derken çıktım 4-5 senede 85 kilodan 130 kiloya çıkınca prof bana prozac ve lamictal ikilisini yazdı şuan iyi geliyor ayrıca iştahı azaltıyor bu ilaçlar. Dideral çarpıntı için kullanıyorum.
    Hangi ünidesin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Onu kullanmadım hocam.

Alıntıları Göster
    Onu kullanma zaten. Trisiklik antidepresan grubundan bir ilaç. SSRI lar çıktıktan sonra mazide kaldı. Yan etkileri çok fazladır. Ağız kuruluğu ve aşırı uyku yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 17 Mayıs 2018; 22:24:9 >
  • Adalet kullanıcısına yanıt
    Doktorun yazmadığı ilacı kullanmam, siz de kullanmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Onu kullanma zaten. Trisiklik antidepresan grubundan bir ilaç. SSRI lar çıktıktan sonra mazide kaldı. Yan etkileri çok fazladır. Ağız kuruluğu ve aşırı uyku yapar.

Alıntıları Göster
    ssri lar yeni nesil ancak hakkinda ciddi iddialar var. merak ederseniz pm atarim.

• Adalet kullanıcısına yanıt
    Günde 250 mg kullanıyorum. Üç adet 75 mg bir adet 25 mg. Uyku dışında bir yan etkisi olmadı bana.

• @ hgwxx/7

Evet beklerim hocam mesajınızı.

@ kanatlarım var ruhumda

Maşallah hocam çok yüksek bir doz. Diğerlerinden pek fayda görmediyseniz bu eski ama etkili ilacı yüksek dozda kullanmayı denemiş doktorunuz sanırım. İnşallah etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 18 Mayıs 2018; 9:22:31 >
  • Bana Wellbutrinin nasıl etki ettiğini anlatabilir misiniz? Memnun kaldınız mı?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Çok kısa süre kullandım. Bana iyi gelmemişti. Çarpıntım başladı onu kullanınca diderale de başlamak zorunda kaldım. Onun dışında sinirlilik tahammülsüzlük yaptı ve intihar etmeye çalışınca doktorum kesmişti.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 19 Nisan 2020; 21:55:55 >
  • Hocam cinsel isteksizlik yapıyor mu gerçekten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Bana Wellbutrinin nasıl etki ettiğini anlatabilir misiniz? Memnun kaldınız mı?
    Welbutrin kisiden kisiye daha fazla farklilik gosteren bir ilac

Bana iyi gelmisti

Ayrica poztif yan etkileri kilo vermek istiyorsaniz istah kesiyor

Sigarayi bariz sekilde azaltiyot isteseniz birakabilirsiniz de

(Zaten sigara birakma ilaci zyban la ayni etken madde)

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

...
    Efexor iyidir cok azaltmayin

Hatta soyle bisi var 300 mg uzerindeki dozlarda ilave dopamin reseptorunu de etkiliyor biraz, ben doktorun dozaji asiyordum 450-600 filan aliyordum cok iidi

Dunya yansa umrunda degil, her seyi yapabilecek gucu hissediyorsun filan

NOT : EFEXOR U BİRAKMASİ ZORDUR

• quote:

Orijinalden alıntı: ponchik

Efexor iyidir cok azaltmayin

Hatta soyle bisi var 300 mg uzerindeki dozlarda ilave dopamin reseptorunu de etkiliyor biraz, ben doktorun dozaji asiyordum 450-600 filan aliyordum cok iidi

Dunya yansa umrunda degil, her seyi yapabilecek gucu hissediyorsun filan

NOT : EFEXOR U BİRAKMASİ ZORDUR

Alıntıları Göster
    dopamini etkileyince nasıl bir etki hissediyorsunuz?
  • quote:

dopamini etkileyince nasıl bir etki hissediyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Wikipedia da dopamin in etklilerini daha detaylıca okuyabilirsiniz

Yukarida yazdigim gibi kendinize extra bir guven geliyor, herseyi yapabilirim diyorsunuz gibi

Espriyle taraif edersek roma yi yakarim ulan 😂

• quote:

...
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 19 Nisan 2020; 21:56:19 >
  • quote:

...

Alıntıları Göster
    ilaç yerine kantaron denediniz mi?
  • quote:

ilaç yerine kantaron denediniz mi?

Alıntıları Göster
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proxsima06 -- 19 Nisan 2020; 21:56:37 >
  • Efexor veya Cymbalta kullananlar nasılsınız? 2 buçuk yıldır faverine ilave olarak kullandım(Efexor 150) çok faydasını gördüm. Anksiyeteyi çok azalttı.Hafızam iyice zayıfladı ve beynim pelte gibi oldu.Yan etkilerini bir yana bırakırsak oldukça memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinner97

ecstasy forever

onun verdiği kafayı varya hiçbi psikiyatrik ilaç vermez  

Halisünasyon görüyosun, öküz cesareti geliyor (ölmekten korkmuyosun) diye duymuştum  

• Keşke hiç başlamasaydım mı dediniz yoksa iyi ki kullanıyorum mu? Ne değişti hayatınızda? Yani sonuçta sihirli değnek değil.Mutluluk mu veriyor anlamıyorum.Bomboş geçiyorsa günlerimiz gene de faydası olur mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.