Şimdi Ara

Antidepresan Kullanıyorum - Soruları Alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
5
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

Allah kolaylık versin hocam.
    Eyvallah hocam.
  • Ruhsal rahatsizliklar uyusturularak tedavi edilmeye calisiliyorsa en iyisi hashas icmek degilmi? En azindan yan etkisi olmaz ve kilo yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Nisan 2018; 19:32:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • uykum için redepra kullanıyordum 30 mg (hayvan gibi uyuturdu). askerlikte gözükür mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Ruhsal rahatsizliklar uyusturularak tedavi edilmeye calisiliyorsa en iyisi hashas icmek degilmi? En azindan yan etkisi olmaz ve kilo yapmaz.
    Yani beyindeki kimyasalları, serotonin vs salgılamasını normal düzeye getiriyorlar eğer durum ağırsa kısa süreliğine buna sebep olan düşüncelerden uzaklaştırmak için düşünmesini engelleyici şeyler veriyorlar yani kısmen uyuşturuyorlar benim anladığım bu ama doktor değilim tabi teknik detayını filan bilmiyorum düşüncelerim yanlış da olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Muaddib

uykum için redepra kullanıyordum 30 mg (hayvan gibi uyuturdu). askerlikte gözükür mü
    Bilgim yok açıkçası bana asperger sendromu teşhisi kondu fakat henüz gidip engelli raporu filan almadım yani eğer askere gitmemek gibi bir durumum olursa gidip başvuracağım. Zenginlerin çocukları ya da üst düzey kişilerin çocukları parayla veya başka şekillerde yapmıyor zaten askerliği ben niye gariban olarak gidip yapayım ki?
  • Ciddiyseniz mesaj atacağım hocam. Danışacağım birini arıyordum
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05C9F9077

Ciddiyseniz mesaj atacağım hocam. Danışacağım birini arıyordum
    .
    Buyur hocam.
  • Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

• En kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Bilgim yok açıkçası bana asperger sendromu teşhisi kondu fakat henüz gidip engelli raporu filan almadım yani eğer askere gitmemek gibi bir durumum olursa gidip başvuracağım. Zenginlerin çocukları ya da üst düzey kişilerin çocukları parayla veya başka şekillerde yapmıyor zaten askerliği ben niye gariban olarak gidip yapayım ki?

Alıntıları Göster
    çürük olarak geçmez bence. en fazla rdm askerlik olur
  • Teşekkür ederim. @T_bag51682 @porazo

@uçmayıbilmeyenkuş

O konuda bilgim yok ama askere gitmediklerini biliyorum yanlış okumadıysam.
  • İlaç kullanınca isteseniz bile kafaya bir şey takılmıyor mu? Çok rahatlatıyor diyenler var merak ediyorum. Gerçekten takıntıları vb. yok mu ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

İlaç kullanınca isteseniz bile kafaya bir şey takılmıyor mu? Çok rahatlatıyor diyenler var merak ediyorum. Gerçekten takıntıları vb. yok mu ediyor?
    İlaca göre değişiyor, doğru ilaçsa genelde rahatlatıyor tabi doğru değilse her şey sinirini bozuyor insanın.
  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Ben de doktor değilim ama bildiğim kadarıyla cevaplayayım. Nevroz kökenli hastalıklar insanların bilişsel seviyesinde oluşur ve bu yavaş yavaş beynin yapısının değişmesine neden olur. Bu ilaçlar da beynin yapısını düzeltmeye yardımcı olurlar. Uyuşma yan etkisidir ana etkisi değil.

Garip bir şey söyleyeyim mesela anti depresanlar ve bilişsel terapi ile tedavi edilen hastalarda tedavi sonucunda aynı beyin yapısı ortaya çıkıyor. Antidepresanlar direk beyin yapısını değiştirilmesine yardımcı olup düşünceleri etkilerken terapiler düşünceleri değiştirip beyin yapısının değişmesine yardımcı olur. Yani biyoloji ve psikoloji beraber çalışır iki türlü de.

• Citol geçmişin var mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlarin hepsini kullandin ama selectra kullanmadin oyle mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: paramedical

Bunlarin hepsini kullandin ama selectra kullanmadin oyle mi?
    Lustral var ya zaten alternatif, ayrıca yazmayı unutmuşum bir ara piyasada lustral yoktu yerine misol yazdıydı doktor ama alternatif de olsa farklı etkiler gösterebiliyor. İyi gelmemişti.
  • Merak ediyorum, EfeXor kullandin mi,geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ethan Winters

Merak ediyorum, EfeXor kullandin mi,geçmiş olsun.
    Kullanmadım diye hatırlıyorum.
  • Secita kullanan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.