Şimdi Ara

Antidepresan Kullanıyorum - Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
5
Favori
6.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kullandım, sorun varsa sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uplayalım.
  • abilify 1ml ve prozac 5ml kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Uplayalım.
    Hayatimda 2.Antidepresan kullanışım. Ilki 2 yıl önce lustral ile başladı.2 ay kadar 50 mg kullanmıştım çok iyi gelmişti

Lakin şimdi dertler boğaza dayandı. Anksyite başlayınca tekrar kullanmaya başladım. 45 gündür 100 mg lustral kullanıyorum fakat eskisi gibi tesir etmiyor artık.

Büyük ölçüde dizginlesede arada hafif hafif kaygı nöbetlerine girmeye başladım. 200 mg çıkarmalı mıyım sence ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Hayatimda 2.Antidepresan kullanışım. Ilki 2 yıl önce lustral ile başladı.2 ay kadar 50 mg kullanmıştım çok iyi gelmişti

Lakin şimdi dertler boğaza dayandı. Anksyite başlayınca tekrar kullanmaya başladım. 45 gündür 100 mg lustral kullanıyorum fakat eskisi gibi tesir etmiyor artık.

Büyük ölçüde dizginlesede arada hafif hafif kaygı nöbetlerine girmeye başladım. 200 mg çıkarmalı mıyım sence ?

Alıntıları Göster
    Kendiniz mi alıyorsunuz? Doktorunuza danışmanız ve durumu anlatmanız daha iyi olur. 200 mg zaten üst limit bildiğim kadarıyla ama bende hastalığıma iyi gelmek dışında her etkiyi göstermişti 200 mg. Başka ilaç yazar belki doktorunuz.

• zontag kullan ana kırmızı olanından hepsini ezer geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0988D7594

Kendiniz mi alıyorsunuz? Doktorunuza danışmanız ve durumu anlatmanız daha iyi olur. 200 mg zaten üst limit bildiğim kadarıyla ama bende hastalığıma iyi gelmek dışında her etkiyi göstermişti 200 mg. Başka ilaç yazar belki doktorunuz.

Alıntıları Göster
    İlk kullanisimda doktor tavsiyesi ile baslamistim zaten. lakin belirtiler ve problemler ayni olunca gitme geregi duymadim

doktor buyrun dedikten sonra ağlama nöbeti başlayınca direk ilacı yazdı zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 14 Mayıs 2018; 22:14:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

İlk kullanisimda doktor tavsiyesi ile baslamistim zaten. lakin belirtiler ve problemler ayni olunca gitme geregi duymadim

doktor buyrun dedikten sonra ağlama nöbeti başlayınca direk ilacı yazdı zaten

Alıntıları Göster
    Tekrar gitmenizde fayda var bu şekilde kullanmak uygun olmaz hocam daha kötüye gidersiniz. Lustral etki etmiyorsa dediğim gibi yerine başka ilaç yazabilir ya da yardımcı olarak yanında başka ilaçlar da yazıyorlar bunu en iyi doktorunuz bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DDF8ED1B9

Bu mesaj silindi.
    Dediğiniz gibi hiçbir şey için değmiyor fakat bunu anlayabilmek için veya insanın kendine gelebilmesi için bu ilaçları da kullanmak gerekebiliyor. Kullanmayınca daha kötü olabiliyor insan. Kişiye bağlı biraz da bu. Teşekkür ederim.
  • Libido düşürüyor mu bu ilaçlar?
  • ecstasy forever

• Bu intihara kalkışmak ne demek ? Halatı hazırladın, her şey tamam ama sonra vaz mı geçtin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Bu intihara kalkışmak ne demek ? Halatı hazırladın, her şey tamam ama sonra vaz mı geçtin ?
    Aynen öyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Libido düşürüyor mu bu ilaçlar?
    Libido nedir hocam?
  • Libido "cinsel içgüdü" demektir. Yani bu ilaçlar cinselliği bastırıyor mu?
  • Bende bir dönem dideral ve lustral kullandım ilk içtiğimde yolu altımdan çekiyorlardı sanki gözlerimi açamıyordum başım dönüyordu daha sonra alışınca bu seferde çok durgunlaştım epey bir hantallaştım insanlarla pek fazla konuşmuyordum konuşunca da kısa cümleler kullanıyordum çünkü konuşmaya bile dermanım yoktu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Libido "cinsel içgüdü" demektir. Yani bu ilaçlar cinselliği bastırıyor mu?
    İlk başlarda biraz hevessizlik yapmıştı bende "gecikme" vs.. de olmuştu ama üzerine gittim eski performansıma döndüm.

Zaten depresyondaysanız cinsellik filan kalmıyor. Onu düşünmüyorsunuz cidden ağırsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

ativan 1mg, selectra 200mg, rispardol 1mg kullandım. şimdi de anafranil 250 mg kullanıyorum.
    Anafranil 250 mg olmaz 25 olabilir. Ağız kuruluğu yapıyor mu?
  • Laroxly ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeforeIforget

Laroxly ?
    Onu kullanmadım hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.