Şimdi Ara

antidepresan Arifay kullanan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende 1-2 ay aralıklarla 1-2 hafta süren bunalımlar oluyor ve yediklerimi çıkarıyorum hiç sebeb yokken hastalık gelecek mi diye korkuyla bile gelir oldu doktorum 50mg selectra dan 100 e ve ek olarak arifay 5mg ekledi selectrayı önceden kullanıyordum emin olamadım özel profa gittim oda selectrayı 100 kullan dedi arifayı önermem dedi arifay kullanan varmı yardım cı olabilir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arifay Kullananların Yorumları

Arifay 5 mg'ı Kullananlar Ne Diyor?

Arifay (Aripa), selektif serotonin geri alım inhibitörü (SSRI) sınıfına giren bir antidepresan ilaçtır. Depresyon ve anksiyete gibi durumların tedavisinde yaygın olarak kullanılır.

Arifay'ın etkinliği ve yan etkileri kişiden kişiye değişebilir. Bazı kullanıcılar olumlu deneyimler bildirirken, diğerleri olumsuz yan etkiler yaşayabilir.

Olumlu Yorumlar

Arifay kullanan birçok kişi, depresyon ve anksiyete semptomlarında iyileşme bildirir. İlacın ruh halini iyileştirdiğini, kaygıyı azalttığını ve genel yaşam kalitesini artırdığını söylerler.

Olumsuz Yorumlar

Diğer kullanıcılar ise Arifay kullanımıyla ilgili bazı yan etkiler yaşayabilir. Yaygın yan etkiler şunları içerir:

• Mide bulantısı
    • Baş ağrısı
    • Uyku sorunları
    • Cinsel işlev bozukluğu

Önemli Notlar

Arifay'ın etkileri kişiden kişiye değişebilir. İlacın güvenli ve etkili bir şekilde kullanıldığından emin olmak için doktor tavsiyelerine uymak önemlidir.

Arifay'ı kullanmadan önce, doktoruna mevcut tüm tıbbi durumlarını, aldığın ilaçları ve alerjilerini bildirmelisin. Ayrıca, hamileysen veya emziriyorsan doktoruna bildirmelisin.

Arifay'ın yan etkileri seni rahatsız ediyorsa veya ilaç etkili olmazsa doktoruna danışmalısın. İlacın dozajını ayarlaması veya alternatif tedavi seçenekleri sunması gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hepsi birbirine benzer, her doktor deneyerek işe yarayanı bulmaya çalışır..Yan etkileri vücudu perişan eder..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kullanıyorum aripa . Ne bilmek istiyorsun?
  • umut94 kullanıcısına yanıt
    hocam etkileri neler depresif ruh hali yapıyor diyorlar bende takıntıya endişeye bağlı hafif depresyon ve gerilim varda faydasını gördünüzmü
  • tunçmes kullanıcısına yanıt
    daha önce kullandınızmı veya doktormusunuz
  • 3 yıldır filan kullanıyorum. İyi bi ilaç bence ama depresif yapar dozu arttıkça o yüzden şimdiki doktor arttırmıyor. Şu an 5mg kullanıyorum bi ara 15 e çıkmıştı eski doktorum.
  • umut94 kullanıcısına yanıt
    peki sen ene için kullanıyorsun dostum benim yaşadığım soruna aykırı gibi korku ve endişe takıntı ile depresyon geliyor onun için yazdı bana ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    anafranil kullanan varmı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Depresyon ve takıntılar var bende .Bipolar bozukluk hastasıyım .
  • Kararsızım başlayıp başlamamakta ya bi doktor yazdı ertesi gün profa gittim oda önermem dedi üzerimde bi gerilim var sabahları depresif oluyorm akşama doğru aciliyorum sabahları erken uyanma ve uyandıktan sonra uykuya dalamama var

• selectra kullandim dusunce karisikliligini aliyordu ve rahat uyumami sagliyordu digerini bilmiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.