Şimdi Ara

Anti spyware

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anti spyware tavsiyesiyle ilgili konuları okudum,ama bi çoğu 2 yıl öncesinin tartışmaları...
    Windows Defender yükleyesim var ama değişik bir sürü yorum yapılmış ve dediğim gibi eski bilgiler.O yüzden tekrar sormak istedim.Windows Defender'i önerir misiniz?

• valla microsoft öyle ahım şahım bir spyware pro yapsa ortalık ayaklanır. benim önerim ad-aware se . ücretliler arasında spyware doctor bir numara. xp yi orjinal yapan dümeni bile buluyo
  • Ücretliler içinde Counterspy ve SpySweeper
    Ücretsizler içinde AVG Antispyware ve A-Squared
  • Bnce en kralı Pc tools Anti spyware ve normal anti virüsü..hem biraz araştırma yaparsan yılın programları arasında oldugunu gorursun (2007)

sen indir Patch dosyasını atarım sana (<--Crack)
  • spybot tek geçerim
  • peki kasma konusunda ne diyosunuz? İyi bi performans istiyosak ister istemez kasacak biliyorum ama bu konuda ün yapmış olan var mı aralarında mesela?
    yine herkes başka bişey yazmış,işte bu yüzden karar veremiyorum:)
  • pc tools spyware doctor - kaspersky antivirüs 7.0 full sürüm kullanıyorum . maşallah iyi bir ikili oldular
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Chrome.exe virüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu programlar arasında en iyi lafını hiçbir zaman sevmemiş olsam ve uzak dursam da hatta kullanmadığım halde ki kullanmama sebebimle birlikte isim verecek olursam,tüm profesyonel kullanıcıların vereceği isim SUNBELT COUNTERSPY,antispyware yazılımları arasında lider olan isimdir.Ama çok fazla sistem kaynağı tükettiği için birçok kullanıcı bu programdan uzak duruyor.
  • Haklısın "en iyi" denen şeye ulaşmak hele bu alanda çok zor zaten...
    spyware doctor sistem kaynağı kullanma konusunda nasıldır?

counterspy kullandığı sistem kaynağını hak edecek kadar fark yaratır mı peki?
  • Spyware Doctor u izlediği politika yüzünden sadece deneme amaçlı kurup kaldırdım ama kullananlar biraz kastığını söylüyor.Tavsiyem SpySweeper dır.Kasma yapmaz ve gerçekten güzel koruma sağlıyor.
    Spyware Doctor ın politikası nedir derseniz;Key girmeden önce birsürü zararlı bulup tehlikedesiniz diyor ama keyi girdikten sonra yine tarattığınızda sadece cookie buluyor.Bu yüzden benim itici bulduğum programlardan biri.
    Sunbelt e gelirsek.Evet hakkını vermek lazım.Kesinlikle çok etkili.
  • spyware doctor'la ilgili söylediklerin çok ilginç geldi,gerçekten bence de itici bi durum...
    O zaman sunbelt'i kurup,sadece sık sık taratmak amacıyla kullanmak gibi bi düşünce olabilir mi? Böylece kasma sorununun bi önemi kalmaz büyük ölçüde?
  • Denemekte fayda var.Ağır gelirse kaldırırsınız programı.
  • teşekkür ederim yardımınız için
    son olarak bahsettiğiniz programda diğerlerine göre üstün bulduğunuz özellikleri söyleyebilir misiniz?
  • Database,tanıma/silme oranı en önemli özellikleri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.