Şimdi Ara

Anti RSI Nedir ? Görüşleriniz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. A4tech in anti rsı modelinden bir klavye almak istiyorum fakat takıldığım 1-2 nokta var. İlk başka Anti RSI tam olarak nedir ? Birde bu klavyeyi kullananların normal klavyede zorlanacağı görüşünde olan arkadaşlar var bu konuda fikirlerinizi almak isterim Birde vereceğim linkteki klavyeyi kullanan arkadaşlar yada o seriden birisini, düşüncelerini yazarlarsa sevinirim . Yada aynı fiyatlarda daha kullanışlı alternatifler yazarsanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd3769#tablnk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlıtzKrıeg -- 2 Nisan 2008; 10:40:30 >

• arkadaş logitech'in LX300 modelli klavyesi varken a4tech'e o para verilirmi
    düşünmeden Logitech LX300 al

anti rsi şu anlama geliyor: aynı şeyi sürekli tekrarlamaktan kaynaklanan gerilim sonucu yaralanma kısaca 2 resimle anlatayim farkı daha bariz görelim

Anti RSI  Nedir ? Görüşleriniz ??

klavye bu bakımdan güzel aslinda alıştıktan sonra saatlerce pc başinda kalip msn'de yazıştıgımızda bileklerimizdeki ağrıları hissetmeyeceğiz ama alışmak ne kadar sürer bilemem benim tercihim Logitech olurdu

Logitech LX 300

hoşçakalın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 2 Nisan 2008; 11:42:00 >

• İlgin için Teşekkürler kardeş. Şimdi a4tech görünüm olarak daha estetik duruyor Lx300 standart klavye gibi duruyor multimedia tuşlar dışında Birde mouse'nin ağır ve avuca tam oturması açısından a4tech daha iyi gibi. A4tech kaliteli bi marka değilmi Önerdiğiniz ürünü neden almalıyım ? Teşekkürler
  • Neden Logitech: klavye mouse konusunda lider bir markadir bilenler biliyor zaten

aynı ürünü kendimde kullaniyorum tuşları çok yumuşak görünümü harika kesinlikle resimde bunu farkedemiyorsunuz elinizin altinda durmasi gerek klavye yeteri kadar geniş rahat kullaniliyor 3 metreden kablosuz bağlantı sağlaniyor ayni şekilde mouse içinde geçerli
    programlanabilir 10 tuş driver yazilim desteği basit arayüz ergonomi tuş kalitesi'ki bunu tek geçerim gerçekten mükemmel
    sıradan klavyelerde bir kaç aylik kullanımdan sonra tuşlar sertleşir ve üstündeki yazılar aşınmaya başlar genelde soğuk iklimli şehirlerde yaşayanlar sertleşmiş tuş sorununu çok yaşarlar logitech bu bakımdan mükemmel ürünler üretiyor kesinlikle tuşlar sertleşmiyor ve aşinmiyor tuşları kullanirken ses çikmiyor yazdiğinizi anlamiyorsunuz bile yani fiyat performans konusunda LX 300

Edit ekleme: pil ömrü 3 aydir alkalin pillerle klavye 3 ay dayaniyor bana günde 3000 / 5000 kelime kadar yaziyorum mouse 4 ay kadar gidiyor

A4 tech'in bu modelini kullanmadim ama A4 techin bir çok modelini kullandım kesinlikle artik klavye konusunda Tek tercihim Logitech olucaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh1N0 -- 2 Nisan 2008; 11:45:40 >

• Hocam ben herikisinide kullanmadığım için fikirlerin benim için değerli mavi bilgisayardan önerdiğin ürünü almayı düşünüyorum bugün. Normalde a4tech'in fiyatı ile önediğin ürünün fiyatı aynı yada 3-5 kuruş fazla verip estetik açısındanhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd91314
    bu modelide alabilirim artık hangisi aklıma yatarsa ona karar vericem şimdi almamın nedeni mavi'nin bonusa özel küçük kampanyası bilmeyenler olursa faydalanabilir Bonus için 6 taksit + % 5 indirim yapıyorlar fazla tatmin edici değil ama hiç yoktan iyi Ama hala önerdiğin ürünün mouse'sine kafayı takmış durumdayım Bazen oyuna kendimi kaptırıyorum ilerlettikce ucu havaya kalkıyor malum 5 liralık mouse Kabul etmek gerekirse a4tech mouse olarak tam avuca oturuyor ve daha ağır benim için en önemliside bu. Daha başka öneriler olursa yardımcı olmuş olursunzu teşekkürler.

• önerdiğim set'in mouse'u gerçekten güzel resime bakıp küçük olduguna kanmayın elle rahat oturuyor ve tuş kullanımı çok rahat tabi iyi bir oyuncuysaniz

geniusun navigator 535 modelini öneririm 10 tuşlu oyun mouse'u bende şu an logitech setimin mouse'unu kaldırıp genius'un navigator 535 modelini kullaniyorum

800 / 1600 / 2000 dpi ayarıyla harika oyun performansi var 10 tuş olması'da cabası fiyati'da 30 / 40 ytl

ürün incelemesi için buraya tiklayin

fiyat'i için buraya tiklayin

hayırlı olsun artik

• Logitech kaliteli ürünler üreten ürünlerine kafa yoran bir firma olarak bilinir. Alto kullanıyorum, kullandığım bilgisayarın parçaları içerisindeki en güzel şey Alto.
    A4 ise pek kaliteye önem vermeyen bir firma olarak bilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse ' da dpi nedir arkadaşlar
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @W-Devil

bu genius deliymiş vallahi
  • Ben anti rsi klavyelerden kullanıyorum. Gercekten hic agrı yapmıyor. kesinlikle oneriyorum.

gercekten ise yarar bir ergonomi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: wormhole

@W-Devil

bu genius deliymiş vallahi

f/p canavarı
  • '' W-Devil '' Tavsiyeni samimiyetimle dinledim mavibilgisayara'dan önerdiğin ürünü almaya gittim fakat o ürün yoktu internet sitelerinden gördüğümü söyledim elimizde yok dediler Logitech marka alınabilecek f/p ürünü 3. mesajımda linkini verdiğim ürün vardı. Gerek yok diyerek A4tech aldım ama ne yalan söyleyim ufaktan pişmanlıklarımda başladı bikere ürün orada gördüğüm gibi gelmiyor gözüme kullandıkca tuş takımı dışında kalan büyük bir kısım kalitesiz ve gereksiz göründü gözüme öyleki bayada büyük bi klavye 17 inc monitörün ününde çok büyük duruyor göze batıyor. Bağlantıda biraz problem yaşadım algılamasında minicikde olsa bi gecikme var alıcıyla arasındaki mesafede 20cm falan ama tuş takımı tuşa bastıgını hissttirmesi ve sessizliği yönünden hoş ve güzel bi ürün.Bu yazdıklarım deneme test vs. değildir ürünü kötüleme amacım yoktur sadece aşırı büyük oldugu için değiştirmek istiyorum Monitörde crt olunca dirsek koyacak kadar yer bile kalmıyor. Şimdi klavyeyi sadece 5 saat kadar kullandım zarar verdiğim tek içeriği paket halindeki pillerini açmam onun dışında bi zararı yok aldığım yerde yani mavi'den bu ürünü 3. mesajımda verdiğim ürünle değiştirirlermi ? pillerin paketinin açılması sorun çıkarırmı ? Teşekkürler. hayırlı günler.

• quote:

Orjinalden alıntı: gkntr

'' W-Devil '' Tavsiyeni samimiyetimle dinledim mavibilgisayara'dan önerdiğin ürünü almaya gittim fakat o ürün yoktu internet sitelerinden gördüğümü söyledim elimizde yok dediler Logitech marka alınabilecek f/p ürünü 3. mesajımda linkini verdiğim ürün vardı. Gerek yok diyerek A4tech aldım ama ne yalan söyleyim ufaktan pişmanlıklarımda başladı bikere ürün orada gördüğüm gibi gelmiyor gözüme kullandıkca tuş takımı dışında kalan büyük bir kısım kalitesiz ve gereksiz göründü gözüme öyleki bayada büyük bi klavye 17 inc monitörün ününde çok büyük duruyor göze batıyor. Bağlantıda biraz problem yaşadım algılamasında minicikde olsa bi gecikme var alıcıyla arasındaki mesafede 20cm falan ama tuş takımı tuşa bastıgını hissttirmesi ve sessizliği yönünden hoş ve güzel bi ürün.Bu yazdıklarım deneme test vs. değildir ürünü kötüleme amacım yoktur sadece aşırı büyük oldugu için değiştirmek istiyorum Monitörde crt olunca dirsek koyacak kadar yer bile kalmıyor. Şimdi klavyeyi sadece 5 saat kadar kullandım zarar verdiğim tek içeriği paket halindeki pillerini açmam onun dışında bi zararı yok aldığım yerde yani mavi'den bu ürünü 3. mesajımda verdiğim ürünle değiştirirlermi ? pillerin paketinin açılması sorun çıkarırmı ? Teşekkürler. hayırlı günler.

Önerdiğim Ürünü Netten rahatlikla alabilirdin aslinda ama görüp almak en iyisi ürünü bulamaman üzücü
    asil soruna gelince değiştirirlermi değiştirmezlermi bilmiyorum ama üründe herhangi bir sorun yoksa çizik mizik vs 8 gün içinde değiştirme hakkın var yasal olarak ürünü götürüp başka bir ürünle değiştirebilirsin, alacagin ürünü iyice araştır netten hangi ürünü alacagina karar ver tavsiye yorumlarinida okumayi unutma logitech'in her modelini aslinda gözü kapalı alabilirsin gerçekten bu işte üstlerine yok ben sana bir kaç ürün daha tavsiye edeyim ona göre bak hoşuna giderse alirsin.

MICROSOFT COMFORT CURVE VALUE PACK TR-Q KLAVYE+MOUSE: 42,10 YTL incelemek için tikla

INCA IWS-551 KABLOSUZ KLAVYE+MOUSE SET + INCA 1GB USB BELLEK HEDİYELİ !!! : 53,61 YTL incelemek için tikla

LOGITECH WAVE KABLOSUZ Q USB SİYAH SET : 160,08 YTL bütçen varsa bunu şiddetle tavsiye ederim incelemek için tikla

• Pazar günü seti değiştirdim benim yazdığım problemler aslında bi sorunmuş Pili şarj etmiyordu anlattım sorunu, sorun oldugunu kabul ettilerki 10dk lık bi deneme sonucunda ürünü değiştirdiler Şimdi Logitech S510 set aldım kurulum inanılmaz derecede kolay oldu bağlantılarını yaptım bide baktım çalışıyor hiç uğraştırmadı alıcı verci sorunu yok , Klavye aşırı sessis gece özellikle yazı yazarken bire bir ... En başta korktugum şey mouse'ydu yanılmamışım küçük, avuca tam oturmuyor ve hafif bunlar normalde çok güzel tasarlanmış ürünler ama ben ayrıca mousede alıcam galiba Fikirlerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkürler.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.