Şimdi Ara

Anti Fiyat Nasil Bir Sitedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar almak istedigim monitoru en uygun anti fiyat adli sitede buldum daha once alisveris yapmadigim ve ismi ilk defa duydugum icin guvenilirliginden emin olamadim aranizda site hakkinda olumlu olumsuz yorum yapabilecek var mi

• Antifiyat.com (İzbilsan)'dan 2 adet harddisk sipariş ettim,kargo hızlıca elime ulaştı fakat ürüne ait fatura gelmedi.Ürünlerin üzerinde toz vardı ve sadece poşete sarılıp bantlanmış şekilde gönderilmiş.Ürünleri bilgisayara takıp CrystalDiskInfo programıyla kontrol ettim,birisi 9300 diğeri 8300 saat çalışmış olarak göründü.Geçen sene aldığım ve sürekli kullandığım ssd hardiskim bile halen 4000 saati yeni görmüş durumda.Ürünlerden birisi ise fiziksel olaraka hasarlı ve unallocated sector counts hatası alıyor.Defalarca telefon tacizinden sonra ancak yetkiliyle görüştüm ve mazeret bulup başından savıp teknik servise yönlendirdi.Ürünün poşeti açıldığı için iade almayacağını söyledi.

Edit : An itibari ile İzzet bey aradı ve sorunun halledileceğini söyledi,ürünü şirkete geri kargoluyorum.Durumdan haberdar edeceğim.

Edit 2 : Sorun çözülmüştür,hasarlı harddisk yenisiyle değiştirildi,yeni harddisk firma tarafından kontrol edilip gönderildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görgüsüz Hayvan -- 26 Haziran 2014; 14:07:32 >

• Ben Çarşamba Günü Sabah 8:00 da sipariş verdim. Yarın Pazar halen ürünü kargolamadılar. Defalarca aradım ama sadece boş konuşuyorlar icraat yok. Ürünün kargo bilgisini de sisteme girmiyorlar. Bundan böyle daha bile pahalı olsa güvenilir sitelerden ürün almayı tercih ederim.
  • geçen cuma günü asrock g41c-gs anakart alışverişi yaptım n11 sitesi üzerinden. takip koduna 12345 diye bir numara girdiler kargo pazartesi günü (yani bugün) elime ulaştı ben o arada 3 gün boyunca kargomdan hiçbir şekilde haber alamadım. evde oturup kargo bekledim. müşteri hizmetlerini aramama rağmen kimse bana yardımcı olmadı kargo takip numarasını verme konusunda ancak 3 gün sonra kargo takip numarasını alabildim. müşteri hizmetleri tam anlamıyla fiyasko telefonu açanlar "ha hö" diye açıyorlar. kimsenin birbirinden haberi yok. arayıp kargo takip numarasını vereceklerini söylediler ama arayan soran olmadı. en sonunda kargo geldi. ve kargoyu acınca içinde tamamen benim aldıgım ürünle alakası olmayan bi ürün gördüm.(başka yerlerdende kontrol edebilirsiniz bu durumu yaşayan arkadaşlar var) gelen ürünün ne markası var nede başa birşey tamamen farklı sadece üstüne asrock g41c-gs diye bir yazı yapıştırmışlar(ki ben Asrock un öyle bi anakartı oldugunu görmedim).Kullanım klavuzu falan yok içinde.bugün birine ulaşıp sonunda konusabildim konu ile ilgili. o hanım efendide bütün olayı sitenin üstüne attı.Kısacası alışveriş yapmayın.

• Alışveriş yapmayın şöyle kıytırık sitelerde abi, başınız çok ağrır. Ne kadar ucuz, o kadar dert.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.