Şimdi Ara

Anti feminist bir parti kurulsa ve başa gelse sizce neler olurdu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

partinin ana ideolojisi diyelim feminizmi tamamen yok etmek olsa sloganıda "erkekler sizlere çare olmaya geliyoruz" olsa

Anti feminist bir parti kurulsa ve başa gelse sizce neler olurdu ? şu anki ak parti kadar güçlü bir knoumda olsa neler olurdu ?

nafakayı tamamen kaldırırdı bunu biliyoruzda

yalnızlara sevgili bulamayan erkeklere çare olurmuydu ? neler değişirdi ülkede ?

yada özgüvensiz erkeklere boşyere tacizci damgası yemek vs ortadan kalktığı için özgüvenmi gelirdi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgilenenüye34 -- 22 Eylül 2018; 20:24:9 >

• Türkiye'de feminizm olmadığı için bir işe yaramazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F01EF196D

Türkiye'de feminizm olmadığı için bir işe yaramazdı.
    Var hemde sapına kadar dünyadada öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34

Var hemde sapına kadar dünyadada öyle

Alıntıları Göster
    Siz feminizm görmediğiniz için var zannetmeniz gayet normal.
  • türkiyede kadınlar benden daha ataerkil arada sırada kendisini dövmemi isteyen kız arkadaşım bile vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feminizmi bu millete yedirdikte anti feminizm kaldı. Sağ sol çekişmesi herşey bitti kadın erkek çatışması kaldı. Küresel güçler için bu çok zor bir ihtimal. Kadın erkek çatışması kapitalizmi sıkıntıya sokar. Ha kaos çıkarır kaostan faydalanarak kaostan doğan düzen kurulabilir fakat kapitalizmin çarkları dönmez. Bir erkek hiç bir cafeye hemcinsiyle gidip bi çaya 20 tl vermez kiralık ev tutmaz karı kız düşürcem diye araba ev peşinde koşmak için harcama yapmaz. Kadında makkaj malzemesi ve kıyafet için bu kadar çok para harcamaz. Kendi aralarındaki çekişme yarış bi yere kadar sürer bu sefer kadınlar arasında güç savaşı başlar buda erkekleri başka alandaki çekişmelerini engeller. Kısacası ters teper.

Kadın gökkuşağıdır erkek siyah beyazdır, ikisi bir olunca siyah ve beyaz gökkuşağının tonlarını açar ve binlerce renk ortaya çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İroniMan

Feminizmi bu millete yedirdikte anti feminizm kaldı. Sağ sol çekişmesi herşey bitti kadın erkek çatışması kaldı. Küresel güçler için bu çok zor bir ihtimal. Kadın erkek çatışması kapitalizmi sıkıntıya sokar. Ha kaos çıkarır kaostan faydalanarak kaostan doğan düzen kurulabilir fakat kapitalizmin çarkları dönmez. Bir erkek hiç bir cafeye hemcinsiyle gidip bi çaya 20 tl vermez kiralık ev tutmaz karı kız düşürcem diye araba ev peşinde koşmak için harcama yapmaz. Kadında makkaj malzemesi ve kıyafet için bu kadar çok para harcamaz. Kendi aralarındaki çekişme yarış bi yere kadar sürer bu sefer kadınlar arasında güç savaşı başlar buda erkekleri başka alandaki çekişmelerini engeller. Kısacası ters teper.

Kadın gökkuşağıdır erkek siyah beyazdır, ikisi bir olunca siyah ve beyaz gökkuşağının tonlarını açar ve binlerce renk ortaya çıkar.
    Erkekler eşit değil kadına 100 kişi yazıyo erkeğe 2 3 kişi

Biri bu duruma dur demeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Akşam Parti Var
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kadınların oy ve miras haklarını ellerinden alırlardı muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en basta kadinlara zorunlu askerlik hizmeti getirilmeli ! Daglarda, engebeli arazilerde operasyonlara katilip hayatin zorluklarini gormeleri lazim

iki kadin bir araya gelip kahve ictilermi baslarlar erkekleri assagilamaya oyle uyuz oluyorum erkegi kendine kole olarak goren kadinlardan
  • Her gün kadın cinayetlerinin yaşandığı ülkede feminizmden rahatsız olan insanlar var vay be. İnsanda azıcık utanma olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

Her gün kadın cinayetlerinin yaşandığı ülkede feminizmden rahatsız olan insanlar var vay be. İnsanda azıcık utanma olur.
    Sanki sadece Türkiyede oluyo bunlar

Sanki erkeğe şiddet yok

Bitmedi bu cinsiyetçiliğiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgilenenüye34

Erkekler eşit değil kadına 100 kişi yazıyo erkeğe 2 3 kişi

Biri bu duruma dur demeli

Alıntıları Göster
    Bir kıza istemediği halde onlarca şey yazan erkeklerde suç var ve şu da bir gerçek ki biz yazınca da onlarla otomatikman aynı klasmanda olucaz yani demem şu ki çok seviyorum, hoşlanıyorum muhabbeti için önce tanışmak lazım yoksa sonradan yine kötü şeyler oluyor, ilk dönem takıldığım kıza bir şeyler yapalım mı üni açılmadan önce yazdım normal sohbet ettik sorun yok ama bunu gitmiş birkaç kıza söylemiş o kızlar da benim arkadaşım olduğu için bana haber verdiler ve otomatik kafamda olayı bitirdim çünkü biriyle paylaştığım bir şeyin diğerlerine aktarılması gereksiz ve saygısızcaydı toparlamak gerekirse sizinle konuşan iki üç kız dahi varsa değerlerini bilin belki içlerinden biri sizi gerçekten seviyor ve kullanmak istemiyor boş şeyler için, bu yüzden de ben bir karar aldım sadece bekleyeceğim ve insanlarla normal şekilde konuşacağım yoksa kızların sizi kullanması sağda solda eleştirmesi, çekiştirmesi şahsen beni sinir hastası eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.