Şimdi Ara

ANTHEM CLUB...[KULLANICILAR KULÜBÜ],,[DESTEK],,[ANA KONU] (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.576
Cevap
24
Favori
54.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Soruyu soran benim ama konunun tartışma boyutuna varmasina üzüldüm.



    Neyse ki daha fazla uzamadi.



    İkinizde forumda özellikle bu başlık altinda yorumlarını okuduğumuz, fikir aldığımız kisilersiniz.



    Her zaman oluyor zaten ama bu aletler için birbirimizi kırmaya gerek yok. Zaten çok iyi bilirsiniz ki, aletler bir kablo ile bile kötü sonuçlar verebiliyor. Hatta hatta aynı bileşenleri farklı ev ortamında akustik olarak farklılık yaratıp begenmeyebilirsiniz de. Zaten bildiginiz şeyler.



    Ben telefondan bakarken ve hep zaman ayiramadigimdan bu ara ikinci ele düşmeye başladığı için kısa yoldan tam anlayamadığım kısmını özellikle kullanan birisine denk gelmişken sormak istedim.



    Kısaca pre power sistemin, pre kismi doğru anladıysam.



    Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler, arkadaşa da hayırlı satışlar. Kendi adıma daha mütevazi bir sistemim olduğundan ilan ile ilgilenemiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Benim düşüncem kırgınlık olmamalı ikiniz de zaten tecrübeleri, birikimleri yüksek kişilersiniz ki takip ediyorum senelerdir.

    Ben bi dahil olmak istedim konuya çünkü hiç bir kullanıcı bu zamana kadar bu forumda ürünler hakkında bu kadar açık yorum yapmamıştı, konu ilgimi çekti çünkü aylardır Avrden preye mi geçsem, kullandığım avr modelinin üst modelini mi alsam, üst modele geçtiğim zaman filmlerdeki ses güç değişir mi? sonuçta şuan kullandığım kanal başı 95w, 2 üst modeli kanal başı 140w , filmlerde bu watt fark yaratır mı derken deli gibi bunun araştırmasında kafam allak bullak olmuşken bu güzel tartışma bana ilaç gibi oldu açık konuşayım (ki düşündüğüm modeller anthem 1120, denon x4400 x4600 ve avm60 ve türecleri avr ve pre powerlar iken konu güzel geldi )

    Bence konuyu sonlandırmayın ,açıklık getirip öyle bitirelim




  • AVR tartışması yapılırken örnek olarak 8 W Class A SE Stereo/Monoblock örneği verince kafalar AVRye gitti tabi ,yoksa 8 W AVR olmayacağını ben de biliyorum hata benim pardon.Ben ses kalitesini belirleyen ne merak eettiğim için sormuştum boşverin.
  • doubtful1 kullanıcısına yanıt
    AVR mi iyi PROCESSOR POWER mı iyi tartışması olmaz. Uygulamalar ve sonuçları arasında tartışma olur. Uygulama sadece güç üretecek cihazdan oluşmaz bir sistemin tüm halkaları verdiğiniz paranın tam olarak karşılığını aldığınız noktada iyidir. Tam performans için gerekli komponentler özenle seçilmeli ve uyumları garanti edilmelidir. Yani sözün özü bir uygulama için giriş seviyesi AVR en iyiyken bir uygulama için Processor ve her kanala MONO POWER bile eh işte idare eder olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doubtful1

    Benim düşüncem kırgınlık olmamalı ikiniz de zaten tecrübeleri, birikimleri yüksek kişilersiniz ki takip ediyorum senelerdir.

    Ben bi dahil olmak istedim konuya çünkü hiç bir kullanıcı bu zamana kadar bu forumda ürünler hakkında bu kadar açık yorum yapmamıştı, konu ilgimi çekti çünkü aylardır Avrden preye mi geçsem, kullandığım avr modelinin üst modelini mi alsam, üst modele geçtiğim zaman filmlerdeki ses güç değişir mi? sonuçta şuan kullandığım kanal başı 95w, 2 üst modeli kanal başı 140w , filmlerde bu watt fark yaratır mı derken deli gibi bunun araştırmasında kafam allak bullak olmuşken bu güzel tartışma bana ilaç gibi oldu açık konuşayım (ki düşündüğüm modeller anthem 1120, denon x4400 x4600 ve avm60 ve türecleri avr ve pre powerlar iken konu güzel geldi )

    Bence konuyu sonlandırmayın ,açıklık getirip öyle bitirelim
    Şahsi düşüncem diyerek başlayayım konuya(aslında gerçek birdir,aynı seviyede ki cihazları kıyaslıyorsanız pro-power her daim öndedir)



    Normalde her zaman,her yoruma yanıt yazan bir kişilik değilimdir. İlk mesajimda bana sorulan bir soru karşılığında yazma ihtiyacı duydum.



    Bilgim konusunda yardım etmeye çalışayım.Burada bahsi geçen ürünler öncelikle aynı segment olacak,şartımız bu.

    Yoksa üst seviye bir avr daha alt ürün grubunda ki pre-power dan daha iyi ses üretebilir.

    Processorun ana görevi sesi ve görüntüyü işleyip power a e panele göndermek,sonrasında power ın kendi kategorisinde işini yapmak düşer.Iyi bir avr iyi bir pro kadar sesi iyi işleyemez, iyi iletemez.Cunky içerisinde çok fazla bileşen vardır.

    Yapabildiğini düşünen kendini kandırır hep gözü başka sistemlerdedir.Ayni dac ı,aynı komponentleri kullandığını iddia ederler sürekli. Oysa ses konusunda 2+2 her zaman 4 etmez.Hatta hiçbir zaman 4 etmez.Digital ortamda bozulma com fazla olur ve her birey bunu etkiler.Oyle olmasaydı şu anda en iyi player olarak gösterilen oppo ya sesi çözme görevi yükleyip iyi bir power a gönderirdik ve mutlu mesut yaşardık.Bu match i yapmış arkadaşlara bir sorun isterseniz sesi oppo ya doldurup gönderirler mi?Yine en iyi dac lar arasında bulunan msb dac ın kasasını bir inceleyin isterseniz.cnc den çıkmış yekpare alüminyum kasa.Farkli bir üründe aynı komponenti kullanan markadan aynı ses alınabilir mi?

    Yine aynı seviye avr ile pro arasında ki tek benzerlik ses karakteristligi olabilir,ancak avr bunu da rakibine oranla hakkıyla yapamaz.Karakterini tam manasıyla iletemez çünkü içerisinde pro ya göre daha çok negatif unsur bulundurur.

    Bundan sonra iş power a düşer. Cılız bir power ınız var ise sesteki detayları almak için volume düğmesiyle akraba olursunuz,yine de detay alamazsınız.

    Örn:iyi bir sitemde helikopter başınızın üzerinde gezinirken,detay olmayan bir sistemde helikopteri ekranın içinden duyarsınız,yağmur tepenizde değil surroundlardan gelir.

    Hep arkalardan niye ses gelmiyor,centerin sesi neden yüksek vs sorularının cevabını ararsınız.



    Iyi bir pro kullanıyorsanız iyi bir power ve iyi bir kablolama yapmak zorundasınız.Pro-power sistemler ocağınızı kurutur.

    Her detay duyduğunuzda içiniz kıpır kıpır eder.Hep daha fazlasını istersiniz.Iyi bir pro nun sw ye de + yönde etkisi olur.



    Kendimden örnek vereyim:

    Kutu gibi odada dedike olarak kullanıyorum.

    7 kanal ve kanal başı 8 ohm da 200 watt üretebilen bir amplim var.

    Hoparlör hassasiyetimde 4 ohm da ve gayet yüksek.

    Önceleri kanal başı 200w olarak sürerken ilerleyen zamanlarda önleri bridge olarak 400w sürmeye başladım ki 4 ohm da watt derecesi daha da yükselir.

    Büyük konuşmam gerekirse bu saatten sonra kimse bana eski haline çevirtemez mecburiyet dışında.



    Sürekli yanlış olarak bilinen başka bir konuda ise sw yi açtığımda en alttaki,en üstte ki,yan binadaki komşum sesten şikayetçi oldu.Vitrin camlarım, kapılarım zıngırdadı...

    Sw nin kalitesi ile doğru orantılı olarak processorunde bu konuda iyileştirmesi mevcuttur.Titreşim illaki iletilir fakat bunu minimize etmek gerekir.Pro bunu avr ye göre daha iyi yapar.



    Processor elinizi rahatlatır yeni bir modeli çok kaşınmadıkça 10-15 yıl kullanabilirsiniz,powerinizi değiştirme ihtiyacı duymazsınız.

    Değişim yapmanız durumunda sadece bir bireyinizi değiştirip üst seviye kullanıma devam edersiniz.Avr sürekli daha çok değişen bileşendir.Ust seviyede bir avr bile kullansanız seste bir standartınız olmaz,her kanal gücünüz eşit olmaz vs vs.

    Pro-power sistemde gücünüz yetersiz gelirse daha güçlü bir power alırsınız diğer powerinizi satışa koyarsınız.

    Avr değişiminde ise watt artırmak için cihaz değişir bir,iki üst modeli alınır eski avr nin modeli eskidiği için kolay alıcı bulmaz,aldığınız yeni avr de hepi-topu 20-30 watt bir kazancınız olur onda da birşey hissetmezsiniz.Zira sisteminiz de buna elvermiyordur.



    Sonuç olarak ibre pro-power a yönelebilir.Burada işin içine maddiyat girer zira daha fazla rakamı gözden çıkarmanız gerekecektir.pro-power sistemdeki bir kullanıcı maddi gücü olan ve sinemayı çok fazla seven bir kullanıcı için geçerlidir.

    Yoksa hasbelkader film izleyen ve detay önemsemeyen bir kullanıcı iseniz avr işinizi fazlasıyla görecektir.Hem cihaz kalabalığı yapmaz hemde all in öne kullanıma uygundur.



    Bu arada sizin nezdinizde bir şey daha söylemek isterim.

    Urun alacak arkadaşlara özellikle tavsiyem gazla bir ürün almayın.

    Gidin imkanınız dahilinde dinleyebildiğiniz kadar sistem match i dinleyin ve kararınızı çok uzun süreçten sonra belirleyin.Yoksa buralarda az karşılaşmadık ne ürünleri gazlayıp birilerine sattılar.Şöyle düşünün 500,600 bilemedin 1000 tl lik ayakkabıyı bile defalarca araştırıyorsunuz,giyip çıkarıyorsunuz ondan sinra alıma karar veriyorsunuz ama binlerce-onbinlerce para verdiğiniz bir ürünü başkasının lafıyla alıyorsunuz.



    Herkese keyifli hobiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu arada cok uzun bir yazı olmuş.

    Herkesten özür dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Gayet net ve bilgilendirici olmuş klavyenize sağlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zenginler külübü maşallah. en ucuz 2.el anfi 7500tl
  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazdıkların karşısında yazmadan da edemiyorum. Aslında Hı-De-Man durumu güzel özetlemiş ama yine de daha net bir şekilde madde madde yazayım.

    * Avr sesi processör gibi işleyemez (Yanlış!)
    * Avr de daha çok Emi/Rf etkisi vardır. (Yanlış!)
    * Avr yerine Pre-Power kullanmak daha iyi sonuç verir. (Yanlış!)

    Yanlış. Yanlış. Yanlış.

    Başı ortası sonu her yeri yanlış!

    Avr de sesi aynı Pre-Power gibi işler. Processor de de Avr'de de aynı işlemciler kullanılıyor.

    Avr'nin tüm işleri bünyesinde yapması bazı şeyleri daha kötü yaptığı anlamına da gelmez. Sonuçta Pre katları, Power katı ve besleme üniteleri birbirinden izole halde tek yapı içerisinde durur. Çoğu durumda Pre ile Power arasındaki iletişim yolunun kısa olması daha bile avantajlı olabilir. Daha yüksek güçte ki Power ampli daha çok Emi/Rf üretir. Çünkü daha büyük trafo, daha büyük devreler, daha yüksek enerji ihtiyacı içerir. Hatta çoğu Power ampli de hassasiyetten ziyade güç daha önemli olarak ele alınır. Avr de, Pre-Power de her durumda İyi veya her durumda kötü denilemez.

    Daha önce de söylediğim gibi 30-40 metrekare alanlar için orta ve üst seviye bir Avr son derece yeterlidir ve çok iyi sonuçlar verebilir. Pre-Power kullanımı kişisel tercihtir. Yanlış veya doğrudur denilmez. Ama herkese Pre Power kullanım Çok para ama kesin daha iyi sonuç alırsınız şeklinde yorum yapamazsın.

    Özetle Pre Power kullanımı daha iyidir daha profesyonel bir daha iyi sonuç verir gibi bir yorumda bulunamazsın.

    Her zaman uygun mekan uygun cihazlar şartı değişmez bir kuraldır!

    Sen 7x1000 watt da, 7x50 watt cihaz da kullansan, mekanın bu güçlere verdiği akustik cevapla uyumdan bahsedebilirsin. Kalibrasyon yaparken de Avr de Pre-Power da aynı kalibrasyon işlemlerini uygular. Markasal kalibrasyon yazılımları ve ölçüleri farklı olmakla birlikte, her markanın Avr'si ile Pre-Power'ı da genellikle aynı değerleri baz alıp kalibrasyon yapar. Zaten kalibrasyonun en büyük amacı ve gerekliliği de cihazı ve kullandığın hoparlörleri, mekanın akustik tepkisine uygun çalacak hale getirmesidir.

    Burada maddiyat konuşulmuyor. Doğru mekana uygun sistemlerden bahsetmeye çalışıyoruz. Özetle basmakalıp Pre-Power daha iyi olur şeklinde bir yorum yapamazsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknika -- 20 Ocak 2019; 12:3:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aslında , tecrübeli arkadaşlar farklı anlatım şeklide olsa aynı sonuca çıkıyor...

    Naçizane , pre . power setup düşüncesine girdiğimde Marantz 8003 pro.Nad M25 bileşenleri aktif kullandığım Onkyo 3009 performansı karşısında çok başarısız kaldı... Sadece bir örnek ,ama sonrasında tecrübe ettiğim pro.power kullanımdan sonra AVR olayına sıcak bakamıyorum. Sinema ve stereo beraber kullandığım için olabilir sanırım :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazdıkların karşısında yazmadan da edemiyorum. Aslında Hı-De-Man durumu güzel özetlemiş ama yine de daha net bir şekilde madde madde yazayım.

    * Avr sesi processör gibi işleyemez (Yanlış!)
    * Avr de daha çok Emi/Rf etkisi vardır. (Yanlış!)
    * Avr yerine Pre-Power kullanmak daha iyi sonuç verir. (Yanlış!)

    Yanlış. Yanlış. Yanlış.

    Başı ortası sonu her yeri yanlış!

    Avr de sesi aynı Pre-Power gibi işler. Processor de de Avr'de de aynı işlemciler kullanılıyor.

    Avr'nin tüm işleri bünyesinde yapması bazı şeyleri daha kötü yaptığı anlamına da gelmez. Sonuçta Pre katları, Power katı ve besleme üniteleri birbirinden izole halde tek yapı içerisinde durur. Çoğu durumda Pre ile Power arasındaki iletişim yolunun kısa olması daha bile avantajlı olabilir. Daha yüksek güçte ki Power ampli daha çok Emi/Rf üretir. Çünkü daha büyük trafo, daha büyük devreler, daha yüksek enerji ihtiyacı içerir. Hatta çoğu Power ampli de hassasiyetten ziyade güç daha önemli olarak ele alınır. Avr de, Pre-Power de her durumda İyi veya her durumda kötü denilemez.

    Daha önce de söylediğim gibi 30-40 metrekare alanlar için orta ve üst seviye bir Avr son derece yeterlidir ve çok iyi sonuçlar verebilir. Pre-Power kullanımı kişisel tercihtir. Yanlış veya doğrudur denilmez. Ama herkese Pre Power kullanım Çok para ama kesin daha iyi sonuç alırsınız şeklinde yorum yapamazsın.

    Özetle Pre Power kullanımı daha iyidir daha profesyonel bir daha iyi sonuç verir gibi bir yorumda bulunamazsın.

    Her zaman uygun mekan uygun cihazlar şartı değişmez bir kuraldır!

    Sen 7x1000 watt da, 7x50 watt cihaz da kullansan, mekanın bu güçlere verdiği akustik cevapla uyumdan bahsedebilirsin. Kalibrasyon yaparken de Avr de Pre-Power da aynı kalibrasyon işlemlerini uygular. Markasal kalibrasyon yazılımları ve ölçüleri farklı olmakla birlikte, her markanın Avr'si ile Pre-Power'ı da genellikle aynı değerleri baz alıp kalibrasyon yapar. Zaten kalibrasyonun en büyük amacı ve gerekliliği de cihazı ve kullandığın hoparlörleri, mekanın akustik tepkisine uygun çalacak hale getirmesidir.

    Burada maddiyat konuşulmuyor. Doğru mekana uygun sistemlerden bahsetmeye çalışıyoruz. Özetle basmakalıp Pre-Power daha iyi olur şeklinde bir yorum yapamazsın.
    Yazmayayım yazmayayım demeyin lütfen hakaret veya dalga geçme olmadığı sürece lütfen yazın.Yanlışım varsa bende öğreneyim.



    Şu soruma cevap verebilirseniz sanırım sonuca da ulaşmış oluruz sn teknika.



    Mekanınız 15m2-25m2-40m2 rakamları farazi olarak yazdım bir sonuç çıkarılmasın.m3 olarak ta alabilirsiniz o zaman rakamları daha yükseltmemiz gerekir.

    Yine üstüne basarak kıstasımızı belirtiyorum aynı segment olmak zorunda.



    Aynı kalibrasyon tekniği,aynı speaker takımı,aynı kablolama.

    Avr ve pro-power karşılaştırmasında hangisi üstün gelir?

    Lütfen cevap verirken avr vs pro-power markası da verin.

    Eminim hiçbir kullanıcı gücenmez.



    Bu arada yine belirteyim Ben kimseye avr yi bırakın pro-power alın demedim ve dememde.Bilakis elinizde ki sistem en iyi sistemdir demişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ersin.clk kullanıcısına yanıt
    Ersin hocam tabiki farklı markalar ile farklı sonuçlara ulaşılacaktır.

    Processor kullanıcısı için farklı marka,model,segment power match lemek en zor konulardan birisidir.

    Zaten yüksek sıklıkla yapılan hatada pro-power seçimi yapıldığında uyum sağlanmamakta ve mutsuz olunmaktadır.

    Zaten o yüzden defaatle belirtiyorum aynı segment,mümkünse aynı marka.Örneklerimde hep bu yönde.



    Kimseye çok para harcayın demem ben bilakis 15 sene önce üretilmiş bir processor ü 5.1 sistemde kullandım yakın geçmişe kadar.Benim maliyetim bu süre zarfında al-sat yapanlardan çok daha azdır eminim.7.1 kayıtlı medyamın artması,dts hdma-dolby atmos kayıtlarımın artmasından dolayı sistem güncelledim.6 ve 7. Hoparlörümü ise yeni aldım ve henüz sisteme entegre ermedim.

    Ben pro işine girecekseniz cebinizden çok benjamin çıkar dikkat edin anlamında yazıyorum processor satmama rağmen.Dediklerim yapıldığında ise pro-power sistemin performansının daha yüksek olacağını belirtiyorum.

    Yaptığım onlarca belki yüzlerce dinlemeden sonra kutu gibi bir odada pro-power sistem kullanıyorum.

    Değişir miyim?maddi olarak bir sıkıntım olmadığı sürece kesinlikle hayır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • firstdejavu kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum özellikle aşağıdaki durumu yaşadım ve tecrübe ettim

    Processor kullanıcısı için farklı marka,model,segment power match lemek en zor konulardan birisidir.

    Zaten yüksek sıklıkla yapılan hatada pro-power seçimi yapıldığında uyum sağlanmamakta ve mutsuz olunmaktadır.

    Zaten o yüzden defaatle belirtiyorum aynı segment,mümkünse aynı marka.Örneklerimde hep bu yönde.


    Şuan da pro&power& kaynak aynı marka kullanıyorum gayet de mutluyum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yazıların ışığında aslında ortak nokta bütçeyi bir kenara koyarsak


    dinleti noktasında en iyi verimi alabilmek uyumlu ekipmanlar için olabildiğince en iyi oda düzeni

    bence oda düzeni ekipmanların performans ve beğeni noktasında bir vav etkisi yada hiç fena değil yada bune ya gibi tepkilere neden olabiliyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teknika

    Yazmayayım yazmayayım diyorum ama yazdıkların karşısında yazmadan da edemiyorum. Aslında Hı-De-Man durumu güzel özetlemiş ama yine de daha net bir şekilde madde madde yazayım.

    * Avr sesi processör gibi işleyemez (Yanlış!)
    * Avr de daha çok Emi/Rf etkisi vardır. (Yanlış!)
    * Avr yerine Pre-Power kullanmak daha iyi sonuç verir. (Yanlış!)

    Yanlış. Yanlış. Yanlış.

    Başı ortası sonu her yeri yanlış!

    Avr de sesi aynı Pre-Power gibi işler. Processor de de Avr'de de aynı işlemciler kullanılıyor.

    Avr'nin tüm işleri bünyesinde yapması bazı şeyleri daha kötü yaptığı anlamına da gelmez. Sonuçta Pre katları, Power katı ve besleme üniteleri birbirinden izole halde tek yapı içerisinde durur. Çoğu durumda Pre ile Power arasındaki iletişim yolunun kısa olması daha bile avantajlı olabilir. Daha yüksek güçte ki Power ampli daha çok Emi/Rf üretir. Çünkü daha büyük trafo, daha büyük devreler, daha yüksek enerji ihtiyacı içerir. Hatta çoğu Power ampli de hassasiyetten ziyade güç daha önemli olarak ele alınır. Avr de, Pre-Power de her durumda İyi veya her durumda kötü denilemez.

    Daha önce de söylediğim gibi 30-40 metrekare alanlar için orta ve üst seviye bir Avr son derece yeterlidir ve çok iyi sonuçlar verebilir. Pre-Power kullanımı kişisel tercihtir. Yanlış veya doğrudur denilmez. Ama herkese Pre Power kullanım Çok para ama kesin daha iyi sonuç alırsınız şeklinde yorum yapamazsın.

    Özetle Pre Power kullanımı daha iyidir daha profesyonel bir daha iyi sonuç verir gibi bir yorumda bulunamazsın.

    Her zaman uygun mekan uygun cihazlar şartı değişmez bir kuraldır!

    Sen 7x1000 watt da, 7x50 watt cihaz da kullansan, mekanın bu güçlere verdiği akustik cevapla uyumdan bahsedebilirsin. Kalibrasyon yaparken de Avr de Pre-Power da aynı kalibrasyon işlemlerini uygular. Markasal kalibrasyon yazılımları ve ölçüleri farklı olmakla birlikte, her markanın Avr'si ile Pre-Power'ı da genellikle aynı değerleri baz alıp kalibrasyon yapar. Zaten kalibrasyonun en büyük amacı ve gerekliliği de cihazı ve kullandığın hoparlörleri, mekanın akustik tepkisine uygun çalacak hale getirmesidir.

    Burada maddiyat konuşulmuyor. Doğru mekana uygun sistemlerden bahsetmeye çalışıyoruz. Özetle basmakalıp Pre-Power daha iyi olur şeklinde bir yorum yapamazsın.
    üstad harikulade yazmış




  • Merhabalar

    Anthem MRX için yeni bir ARC GENESIS adında uygulaması yayınlanmış

    https://www.soundandvision.com/content/anthem-updates-arc-room-correction-software
    https://www.anthemarc.com/arc-genesis/index.php
  • ARC Genesisi uzun bir süreden beri bekliyordum. İlk çıktığı gün hemen kurdum , Kalibrasyon menü içerikleri baya detaylandırılmış Şunu net söylemeliyimki iyi cihazlar kullanmak tabiki bir yana tekrardan iyi bir kalibrasyonun ciddi bir şeklide mevcut sistemimi şekillendirdiğine şahit oldum daha dengeli çevre sesler. Ve derin basslar elde ettim , çevre nöanslarını ses dağılımını ezberlediğim filmleri tekrar genesis versiyonunu izlediğimde daha iyi iyileştirlmiş sesler elde ettiğimi gördüm. Anthem kullanıcılarının mutlaka tecrübe etmesi gereken bir kalibrasyon yazılım tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05E683A58 -- 8 Mayıs 2019; 1:34:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anthem Mrx 710 modeli kullanan arkadaşlar , 4 ohm hoparlör ile birlikte anthem performansı nasıldır ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimi bir arkadaşım Kanadaya gidiyor azıcık çıtlattım ama 15 kilo yüzüm tutmadı oradan da amerikaya filan geçecek yük olur diye bastıramadım bağıra bağıra gitti mrx1120



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 18 Eylül 2019; 0:28:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    Samimi bir arkadaşım Kanadaya gidiyor azıcık çıtlattım ama 15 kilo yüzüm tutmadı oradan da amerikaya filan geçecek yük olur diye bastıramadım bağıra bağıra gitti mrx1120
    Alsana enginden abi o zaman adam dinimiz de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.