Şimdi Ara

Anthem (2019) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
937
Cevap
10
Favori
36.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam benim ya 2.kişi yanlış baktınız herhalde.

Neyse, bekliyoruz bakalım, az kaldı. Ön yükleme yaptıracaklarmış.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Guest-1420E4729

Origin Access Premier ile bu oyunu verecekler ama Demo, Alpha Test vs. diye hiçbir şey göndermiyorlar, çok enteresan.

Neyse, bekliyoruz bakalım, az kaldı. Ön yükleme yaptıracaklarmış.
      Access Premier alanlar otomatik olarak VIP demoya da girebiliyor. Ekstra bir kod ihtiyacı yok. Hatta "refer friend" ile 3 arkadaşı da davet etme hakkı olması lazım.

Oyun şu anda ön yüklemeye açıldı. 43 gb civarı download ediyor.

Origin e girip Anthem'e tıklayın. Orada "Try it first" seçeneği var. Basınca Anthem demo yazıyor, onu ekleyip indirmeye hemen başlayabilirsiniz.
    • Selamlar herkese

Elinde demo davetiyesi olup paylaşmak isteyen arkadaşlardan 1 davet rica edeceğim.

iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca diğer arkadaşlar kod için oyunun reddit sayfasına bakabilir. Mega thread de sürekli link atıyorlar ama saniyeler içinde gidiyor. Botlar vs. de topluyor olabilir. Bazı sitelerde satıyorlar şu anda.

Premium Access almayı düşünüyorum ben de ama EA'in Rusya vb.'ne bölgesel fiyat uygulayıp yarı fiyatına verirken bize avrupa birliği fiyatıyla satmasından alasım gelmiyor. VPN'le denenebilir ama ban riski var.

Orijinalden alıntı: qvx

Access Premier alanlar otomatik olarak VIP demoya da girebiliyor. Ekstra bir kod ihtiyacı yok. Hatta "refer friend" ile 3 arkadaşı da davet etme hakkı olması lazım.

Oyun şu anda ön yüklemeye açıldı. 43 gb civarı download ediyor.

Origin e girip Anthem'e tıklayın. Orada "Try it first" seçeneği var. Basınca Anthem demo yazıyor, onu ekleyip indirmeye hemen başlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
      Hocam büyüksün, ot .ok her türlü haberi Origin arayüzü gösteriyor onu göstermiyor, hiç haberim yok, açıp açıp bakıyorum bi de hesapta. İyi ki bahsetmişim, bi yandan da düşünüyorum, bu kadar şey yapıyorlar, Premier üyelerine bişey yapmıyolar mı hayret diye düşünüyodum

Çok teşekkürler, akşam indireyim bari ya...

• quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Bu mesaj silindi.
      Origin, Xbox Store veya PS Store üzerinden pre-order yapanların ekstra bişey yapmasına gerek yok. Otomatik olarak VIP demo'ya dahil ediliyorlar. İndirip direk yarın girebilirsiniz.

Bunların dışında bir yerden aldıysanız aldığınız yerden VIP demo için kod isteyip onu girmeniz gerekiyor origin üzerinden.
        ONE LOVE BOB
      • ZiveR kullanıcısına yanıt
        Teşekkürler hocam.
        • Anthem VIP demo ön yüklemeye açıldı.Demo boyutu toplamda 43.90 gb.Her ne kadar Resident Evil 2 Remake ile aynı gün erişime açılsada yinede merak ettiğim oyunlardan birisi özellikle alfa sürümüne göre oyunda yapılan geliştirme ve iyileştirmeleri gözlemlemek adına demoyu bekliyorum fakat herkese açık olacak şekildede yapılacak olması oyunu almayı düşünenler için iyi bir seçenek olacaktır.
          //ASUS RTX 5080 TUF OC 16 GB GDDR7//MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4//İNTEL RAPTOR LAKE CORE İ7 14700K 20 CORE 28 THREAD 5.8 GHZ//GSKILL RİPJAWS V 32(4X8)GB DDR4 4000 MHz CL18//NZXT KRAKEN X62 280 MM AIO//KİNGSTON KC3000 1 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON FURY RENEGADE 2 TB PCIe 4.0 NVMe//KİNGSTON KC3000 2 TB PCIe 4.0 NVMex2//SAMSUNG 850 EVO 250 GB//SAMSUNG 860 EVO 500 GB//ASUS ROG STRİX XG27AQDMG 27" W-OLED 240 Hz 2K G-SYNC HDR//CORSAİR AİR 540 WHİTE EDİTİON//SEASONIC 1000W PLATINUM//ASUS ROG STRİX SCOPE II ROG NX SNOW SWİTCH RGB//LOGİTECH G502 HERO LIGHTSYNC 25600 DPI RGB//RAZER BLACKSHARK V2 PRO 2023 WİRELESS 7.1 SURROUND//WİNDOWS 11 X64 PRO 23H2///
        • quote:

Orijinalden alıntı: alp1912

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
          Üstte yazdım aslında; biraz takip edelim aynı şeyleri tekrar tekrar yazmak zorunda kalmayalım.

Origin'i açın -> browse games -> orada anthem'e tıklayın -> altında satın alma ve "Try First" var. Try First'e basınca demo'yu kütüphaneye ekleme ve download çıkıyor.

PSN ID: SN0-V4
        • Oyuna nasıl abandılarsa server çökmüş.Oyun içinde hala bekliyorum.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
        • fazladan friend code varsa pm lütfen

• Salak playstore oyunu ön sipariş etmeme rağmen göndermedi hayır sitelerinde vip demoya girebilirsiniz yazısıda var kızmamak elde değil ön sipariş yapmayın arkadaşlar vip demo için kodu olan gönderebilir mi? Ayrıca oyun çıkınca beraber oynamak için ekleyin origin : osmanelz

Crucial P5 Plus 1 TB nvme ssd .Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 .COOLER MASTER MASTERBOX MB520 KASA .Sharkoon silentstorm cool zero 850
          Ekran : Asus TUF GAMİNG VGAQZ
        • 
        Sayfa: önceki 12345
        Sayfaya Git
        Git
        sonraki
        - x
        Bildirim
        mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.