Bildirim
Antep'te expertiz nerede yaptırabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2016 Kasım ayında satın aldığım aracı arkadaşlarımın tavsiyesiyle Dyno max'a götürdüm. (Otogar civarında) Ben memnun kaldım. Araç henüz 8.000 km ve garanti kapsamında olduğundan motor testine sokmaya kıyamadım. (Motor testi sonuçları bana pek güvenilir gelmiyor zaten.)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaç TL alıyorlar hocam bir de çok sıra oluyor mu acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi keresinde otogarın oralarda seç otobüs firmasının bakim merkezine yakin bi yerde expertize götürdük.. oyle boyle kavga cikmadi. Ekspertizi gundinin biri tehdit ediyor laflar kufurler havada uçuşuyor. Gundi bir sürü adam cagirdi felan.
Neyse olayın özeti adam gecen hafta ekspertize arac getirmis, bugün turbosu patlamis, eskpertize siz saglam dediniz arabaya felan diyor.
Zor bir zanaat. Allah kolaylık versin.
Oldukça seri çalışıyorlar. Sıra olacağını sanmıyorum. Ücreti 75-100 lira arasıdır şu an.
Antep biraz namlıdır dikkatli olun -
Çok haklısınız. İkinci el araç tamamen şans işi. Memlekette hemen herkes birbirini kandırmaya çalışıyor.
İmam kayalı dan mı alacaksınız?
Antepden arabamı alınır -
Evet hocam
Yanlış bilmiyorsam,servisin yapmış olması lazım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam servis yapmış boya falan olmadığını söylediler ama ben yine de bir de dışarıda yaptırmak istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: drkayzer
Evet hocam
Ben yaklaşık 2 yıl önce ikinci el biriminden 2008 model fiorino almıştım. Boyasız 226bin kilometredeydi. Ankara dan gittim. Ekspertiz yaptırmadım. Oradaki arkadaşlar boya cihazıyla bana gösterdi. Okey verdim. Aldım geldim. Fiyatı da çok uygundu.Satarken de iyi fiyata sattım.
Dynomax'ı boşverin.. bir kere götürdüğümde 105 bg lik linea nın motorununun 110 bg ürettiğini söylemişlerdi.. diğer araç göstermemde ise boyalı parçaları eksik çıkarmışlardı satarken başka yerde baktırınca daha fazla parçada boya çıkmıştı.. anlayacağınız baştan savma iş yapıyorlar zaten test te çok kısa sürüyor.. bence burç kavşağı civarındaki bosch car service e gidin..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X