Şimdi Ara

Anten Almayı Düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Elinde Tp-Lınk 8200Nd Çift Antenli( 5Dbı ) Wifi Adaptör Bulunuyor Biz 5.Katta Oturuyoruz Yan Komşumuz İse 3. Katta Ben Bunlardan İnternete Bağlanıyorum Ama 1 Diş Çekiyor Ve İndirme Hızı 300Kb Max
    Komşuda 5Dbı Tek Antenlı Modem Var .
    http://www.hepsiburada.com/m/tp-link-tl-ant2415d-15dbi-outdoor-omni-direc-anten-p-BD190042?productId=bd190042&categoryId=2699
    Sizce Bunu Alsam İşe Yararmı Wifi Adaptörüme Takacağım Antenin Biri 5Dbı Diğeri İse 15Dbı Olacak Sizce İşe Yararmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anten cok işe yaramaz bilginiz olsun.deneyip göreceksiniz

bende tplink 7210n+ tplink 2415 antene bağladık standart modemden bir farkı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yıldırımordu

anten cok işe yaramaz bilginiz olsun.deneyip göreceksiniz

bende tplink 7210n+ tplink 2415 antene bağladık standart modemden bir farkı olmadı

Peki Ne Önerirsiniz Sinyali Arttırmam Lazım 1 Diş İle 300Kb Hiçbirşey İndiremiyorum :( Acces Point Ne İşe Yarıyor İnternette Okudum Ama Anlayamadım Çalışma Prensibini Anlatırmısınız Size Zahmet
  • Cases point interneti kablosuz alır kablosuz aktarır. Öyle diyelim.hiz yarıya düşer olsun. 3.kat cam kenarına koysun sizde cam kenarına koyun artık ceker

• O anten 150 cm. Ayrıca kablo alacaksınız her modelde bağlanmak. Tplink 841 hp alın router dir WDS yaparsanız aktarır. Yapamam derseniz.sallayin gitsin. Hazır birbirini gören cases point alın.
    Yada 5. Kata kablo çekin en iyisi budur.841 e kablosu bağlayın tam hız kablosuz neyini olsun. Tplink 841 100 mi çıkışına sahiptir.
    Aldido.com

• Nvıdıa Tr kullanıcısına yanıt
    Resimdeki 4.katta tplink 7210 var full güçte yani test modda .aynı zamanda tplink 2415 anten bağlı hemde 50 cm kablo ile sonuç rezalet. Uzaklık 30 metre. Yayın adi durugol bakin
     Anten Almayı Düşünüyorum Anten Almayı Düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırımordu -- 9 Mart 2015; 8:49:53 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.