Şimdi Ara

antalyada turist kız tavlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
3
Favori
64.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar antalyaya tatile gitmeyi düşünüyorum yabancı kız tavlama konusunda tecrübesi olan arkadaşlar yardımlarınız bekliyorum :D
    az uz ingilizcem var taktileri alayım

• Az uz ingilizce varsa uzak dur hiç yaklaşma
    Rezil ooma
    Orada seni anlatıp gulmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş haklı ingilizce seviyen iyi yeterli değilse hiç bulaşma bu arada yaşını söylersen yine de yardımcı olmaya çalışıyım?
  • yaşın 19 fakat bazı turistler konuşmadan çok insanın vücut dili davranışlarına ve yüzünün güleç olmasına önem verdiğini düşünüyorum
    ve bişeyi tam bilmesede elinden geldiği kadar yapabildiği kadarını sevdiklerini duymştum
  • amacım yatağa atmak değl yabancı kültürlere sahip bir kızla arkadaş olmak bide kızla belli bi süre bakıştıktan sonra gidip konuşcam ama ne diyecem neler demeliyim yani
  • Oncelikle keske Mesajimi alintilayip yazsaydin boyle gormedim.antalyaya gidiyosan en cok alman ve rus kizlar olur turist olarak sana yakin yaslardaki almanlar sakir sakir ingilizce konusur ama ruslar orta duzeyde. Ruslarla ilrtisime gecmeye calisman daha uygun olur. Ben de bu yaz antalyaya gitmistim 3lu rus kiz grubu vardi bunlarla gece karsilasmistim ilk gun ben bunlari baya bi kesmisim anlamadan galiba :D ikimci gece yine karsilastik benim oldugum taraftan sik sik gecmeye falan basladilar en son oturdular yan masama ordan bi 5 dk baktiktan sonra gittim yanlarina direk selamlasip muhabbete girdim :D geceleri buralar sikici oluyo neler yapiyosunz falandan girdm sonra baya konustuk telefonlarini falan aldim hala konusuruz arada :D bi tanesi bi kelime ingilizce bilmiyodu :D tabi bende de isimi gorucek kadar rusca da var ama sonuc olarak rudlarla iyi anlasilio sicakkanlilar cok uzattim direk git yanina onlarinda ingilizcesi iyo degil zaten sorun olmaz :)

• böyle bir hataya soyunma net üzerinden soğuk ülkedekilerle az biraz muhabbetim avrupada yaşamışlığım var alayı Türküm deyince elini eteğini çekiyor mutlaka bir yurttaşım sarkıntılık yapmış oluyor. kötü bir niyetin yoksa yanaş ama azbiraz kötülüük varsa hemen uzaklaş çok pis rezil ederler senide ülkenide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız
    8 ay önce açıldı
    Erasmustaki türk kızı
    10 ay önce açıldı
    Ünide de kız bulamıyom
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottep

yaşın 19 fakat bazı turistler konuşmadan çok insanın vücut dili davranışlarına ve yüzünün güleç olmasına önem verdiğini düşünüyorum
    ve bişeyi tam bilmesede elinden geldiği kadar yapabildiği kadarını sevdiklerini duymştum

Yok oyle bi dunya.Sadece vucut dili,bilmesede elinden geldigi yapabildigi kadarini seviyolarmis kafasiyla gidersen ancak sebeklik edersin onlara.Bilmiyosan ingilizce yada rusca falan hic boyle bisey yapmaya kalkma derim.Illaki yabanci arkadas edinmek istiyosan internet uzerinden sohbet etmeye calis,yazmasi daha kolay olur ama is pratikte konusmaya geldiginde tek kelime cikmaz agzindan kalirsin oyle.Oda en fazla onlari eglendirmene sebep olur.
  • sizin söylediklerinize göre bi arkadaş edinemem en iyisi elime sigaramı alıp kumsala yatayım zaten içki vb gibi alışkanlıklarım falanda yok öyle denize gir çık falan net üzerinden yazışmalı bi çok yabancı bi kız arkadaşım falan var eskiden msnden görüntülü görüşürdük falan ingiltere abd filipin almanya gibi ülkelerde çok arkadaşım var fakat yazışmada sıkıntım pek yok ama söylerken çok sıkıntı çekiyorum hayatım boyunca farklı ülke ve kültürlerine sahip insanlarlar tanışmak istemişimdir zorlasam bişeyler çıkmazmı tekrar söylüyorum amacım yatağa atmak değil şu istekli çocuğu kırmayın 1 kere bile olsa şansımı denemek istiyorum taktik verebilrmsnz kızın yanına gitsem ne diyecem falan filan işte sizleri dinliyorum

• İngilizcem çok iyi değil birlikte takılıp ilerletelim mi de. Bu kadar kasmayın böyle böyle gelisir zaten dil. Elin gavuru gururla ispanyolca, fransızca konusurken biz pısırık olmayalım bu kadar.
  • yorumlarınz için tskrler
  • Antalya "" Konya Altı " Diyorum Gece 12'den Sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: bottep

amacım yatağa atmak değl yabancı kültürlere sahip bir kızla arkadaş olmak bide kızla belli bi süre bakıştıktan sonra gidip konuşcam ama ne diyecem neler demeliyim yani

your eyes are amazing
  • bottep B kullanıcısına yanıt
    video 'yu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_150 -- 14 Ağustos 2013; 23:02:16 >
  • Git konuş arkadaşım çekinme, o ne der bu ne der falan boşver.ne ayıoğluayınınoğluöküzler dil bilmeden o tipleriyle götürebiliyorlarsa, sen hiç düşünme git konuş.emin ol sana gelecek rus vardır..

• çekinmen normal şu aşamada.. ama bir kaç denemden sonra aşarsın bunu..
    kaldıki yabancılar bu konuda rahatlar ve ayrıca tatil ortamında olduğun için çok daha iyi..

tanışma konusunda ise önce selamlaş günaydın filan nasılsın de yeter ilk sefer için.
    sonra gördüğün yerde kumsalda havuzda ya da başka bir yerde yemekhane vs
    selam ver otur yanlarına nasıl gidiyor tatil filan diyebilirsin başta aklına bir şey gelmeyince
    etraftaki bir şeyleri sorarsın mesela kitap filan okurlar genelde filan onu alıp sorarsın.
    öyle yürür gidersin işte.
    baktın yüz vermiyolar başkasına gidersin. nasıl olsa türk kızlarından alışkınsındır..
  • tam ayarlıyodum ertesi gün gittiler :D şans yok bende bahtım kapalı ama iyi kaynnattık
  • Arkadaşlar merhaba,

yakın zamanda rusyaya gitmek istiyordum biraz araştırma yapıyorum aynı sizler gibi nasıl tavlarım diye bu araştırmalarımda bir kitap hazırlamışlar.

biraz tereddütte kaldım ama kitabı satın aldım. kitap içeriği tam istediğim gibi çıktı herkese de tavsitye ederim bekle beni rusya :)

https://www.mobidik.com/e-kitap/547/dogru-hedefe-kisayoldan-ulas-rus-kiz-tavlama-sanati

yazarın herhalde bir kitabı daha var nereye gidilir diye fakat benim arkadaşlarım rusyayı bildikleri için sıkıntı olmaz diye düşündürm.
    bana faydası olacağını düşündüğüm bu kitabı sizlerle de paylaşmak istedim.
    Ücretsiz versiyonu da var incelemek isteyenler:
    https://www.mobidik.com/e-kitap/607/dogru-hedefe-kisayoldan-ulas-rus-kiz-tavlama-sanati

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuky64 -- 10 Nisan 2014; 11:02:39 >

• 12 yıl animasyon da DJ olarak çalıştım . Geçen yıl bıraktım . Olay sende ve kızda bitiyor . Tatilde kendi ülkelerine göre çok daha kolay kızlar. Hele bazı kızlar var şansına onlar denk gelirse duvara toslarsın . Animatörlere havu oyununda bak en çılgın amatörle arkadaş ol. Akşama 2 ayarlar getirir kanına gidersen grub bile olur . Ama sor kaç yıllık 6 yıl altı ise daha üstündeki abazalık geçmemiştir bulaşma 😎😊
    Son bişey Oray'a müşteri olarak gelenlerin şansı çok az. Olay animasyon ve fotoğrafçılar da biter

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.