Bildirim
Antalya Yol Tarifi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
dostum bavulun agır değilse direk merkze otobus var ordan kolay olur gibi 50 tl cokmus belediye ucuz olur hem -
quote:
Orijinalden alıntı: narsess
dostum bavulun agır değilse direk merkze otobus var ordan kolay olur gibi 50 tl cokmus belediye ucuz olur hem
Hocam merkezden tekrar Kundu'ya mı gitmem lazım? Yoksa havaalanından direk otobüs varmı gideceğim yere?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Havalanından otogara otobüsle gidersen kunduya giden otobüsler olması lazım belli saatlerde. Genelde her ilçeye saatte bir filan otobüs kalkıyor otogardan şehir içinde. Ama garanti vermeyeyim. Sadece gidiş max 30 liradır diye düşünüyorum.
LC07 belediye otobüsü de varmış giden. Ama her türlü havaalanından merkeze gelmen lazım.
LC07 Kundu-Güzleoba-Işıklar-Müze
LC07 hattının güzergahı:
Kundu-Oteller-Turizm Yolu-Güzeloba-Barınaklar-Dedeman-Işıklar-Eski Otogar
Güllük PTT-Konyaaltı Caddesi-Müze-Cumhuriyet Meydanı-Doğu Garajı-Cebesoy
Read more:http://www.antalya-ulasim.com/lc07.html#ixzz3S8CGzFys
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BCF52D394 -- 18 Şubat 2015; 22:40:00 >
-
Aslında kundu ile havaalanı arası yakın , tur firmalarının aracları gidiyorsa onlarla gidebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enayi07
Havalanından otogara otobüsle gidersen kunduya giden otobüsler olması lazım belli saatlerde. Genelde her ilçeye saatte bir filan otobüs kalkıyor otogardan şehir içinde. Ama garanti vermeyeyim. Sadece gidiş max 30 liradır diye düşünüyorum.
LC07 belediye otobüsü de varmış giden. Ama her türlü havaalanından merkeze gelmen lazım.
LC07 Kundu-Güzleoba-Işıklar-Müze
LC07 hattının güzergahı:
Kundu-Oteller-Turizm Yolu-Güzeloba-Barınaklar-Dedeman-Işıklar-Eski Otogar
Güllük PTT-Konyaaltı Caddesi-Müze-Cumhuriyet Meydanı-Doğu Garajı-Cebesoy
Read more:http://www.antalya-ulasim.com/lc07.html#ixzz3S8CGzFys
Hocam çok sağolasın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X