Bildirim
Antalya ici bisiklet caldiran varmi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiyat normal kardes ng650 bu ne bekliyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben 200 tl ye aldım ama fiyatı yanlış girmişim. eğer çalıntıysa falan hakka girmek istemiyorum hocam o yüzden buraya yazdım -
kusura bakma bisikletin calinti hocam
Nasil bu yargiya vardiniz?
Faturası yok mu bisikletin?
hayır hocam zaten aldığım arkadaşın tipini begenmediiğim için buraya ve diğer bisiklet forumlarına konu açtım -
İkinci el esya aliyorsan. Kimlik saticinin kimlik fotokopisinin arkasina. Kendi el yazisi ile urunu tarif eder bir yazi ( varsa seri no ) alin. Varsa bir yamukluk cikarirsin gosterirsin. Bundan sonra mutlaka yapin bunu.
kimlik fotokopisi öyle herkese verirlermi sizce? neticede bir ton dolandırılma olayları falan oluyo kıllanmasınlar sonra. bide adam "ozaman kardeşim satmıyorum" diyip R de yapabilir ama dediğiniz olay çok mantıklı bundan sonra bu dediğinizi yapıcam aklımda bulunsun. cevap için teşekkür ederim -
Hala iyi insanların olduğunu bilmek güzel.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X