Şimdi Ara

antalya havalimanı araç kiralama budget mı avis mi garenta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler,daha önce kiralama yapmış veya bilgi sahibi olanlar fikirlerini paylaşabilirse çok memnun olurum

• Avisi tercih ederim istenilen aracı hemen veriyorlar hizmetleri güzel. Bazen 0 km araç bile denk geliyor. Yalnız aracı teslim almadan önce fotoğraflarını çekin eğer bir tarafında çizik yada vuruk olduğunda sizin yapmadığınız halde suçu size atabilirler.
  • garenta dan bir çok kez araç kiraladım. hiç bir sıkıntı yaşamadım gayet memnunda kaldım.tek dikkat etmen gereken alırken yakıt durumuna iyi bakın tam dolu gibi gözüksede biraz yol yaptığında düşebiliyor hemen. o yüzden geri teslim ederken yaptığınız yola göre depoyu doldurup vermek en mantıklısı. birde Sixt rent a car var onunda fiyatları uygun günlük 400 km limiti geçmeyecekseniz turkcell kampanyasından iyi fiyata araç alıyorsunuz. aynı şekilde turkcell kampanyası garenta da var.
  • Çok lazım değilse ve çok gezmeyeceksen, tranvaya atla gel merkeze işini gücünü hallet. cebinden 15 lira para çıkar yol masrafı olarak.
  • günübirlik gezi icin düsünüyorum,tesekkurler fikriniz icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • avis tercih et yada budget ikiside koç un...

avisten son 2 kiraladığım lineanın birinin benzin depo kapağı kapanmadı... diğerindede torpidoyu benden önce kırmışlar daha hava limanının otoparktan çıkarken ruhsatı alayım derken aşağı indi...

Yani incik cincik bakarak al... Birde önceden rezervasyon yapmazsan havanı alırsın söyliyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

avis tercih et yada budget ikiside koç un...

avisten son 2 kiraladığım lineanın birinin benzin depo kapağı kapanmadı... diğerindede torpidoyu benden önce kırmışlar daha hava limanının otoparktan çıkarken ruhsatı alayım derken aşağı indi...

Yani incik cincik bakarak al... Birde önceden rezervasyon yapmazsan havanı alırsın söyliyim...

bilgi icin tesekkur ederim,genel mi konustunuz yoksa antalya subesinden mi bahsediyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üsküp te araç kiralama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezervasyon için genel konuştum... etkinlik vs denk gelirsin araç olmaz kalırsın ortada...
  • Avis kiraladım çünkü en uygun fiyat ondaydı. diğerlerinin ne gibi bir artısı olabilir bilmiyorum ama çok daha uygundu avis.
    Van havaalanından kiralamıştım iki defa.
    Rezervasyonu ve ödemeyi internetten yap aviste. İnternetten ödemede indirim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 18 Kasım 2016; 16:47:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.